• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Altijd mijn sigaren snel en goed geleverd

Het bestellen gaat goed en bij probleempjes wordt er een oplossing geboden

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Prima zaak, prima contact, nemen de telefoon op.

Sigaren en accessoires zijn feitelijk geen dingen om op internet te kopen tenzij je precies weet wat je wil, ik deed dat wel en kwam bij de Oude Tijd terecht. Ik bestede een significant bedrag aan een aansteker en wat aanbevolen sigaren en dan heb je een verwachtingspatroon. Helaas werd dat verwachtingspatroon niet helemaal waargemaakt maar dat kan net zo goed aan mij liggen als andersom. Feit blijft dat een mini gasbusje wat half leeg is en de aanbevolen sigaren verre van dat verwachtingspatroon aflagen wat mij betreft........desalniettemin een prima bedrijf welke snel en vakkundig is.

Geweldige service

Wat ik super vond, het handgeschreven briefje bij de bestelling !.. Die kwam zo positief bij me binnen Super Gewoon !!

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Top sigaren en een super service

Snelle service voor top sigaren

Fantastische webwinkel

Altijd zeer correct, mooie producten en levering op lichtsnelheid.

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Op tijd en correcte levering

Vlotte en correcte levering plus nog iets extra's als dank voor de bestelling

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Klantvriendelijk, servicegericht, snel, accuraat, doen wat ze zeggen!

Klantvriendelijk, servicegericht, snel, accuraat, doen wat ze zeggen!

Hele mooie 1e kennismaking

Ik was zeer verbaasd dat jullie in Utrecht "mijn" sigaren verkopen die ik normaal bij Wum in Maastricht kocht. Voor mij zou het helemaal af zijn als ik van de Wotjes 2 soorten in een doos zou kunnen/mogen combineren, bv 13 havana en 12 vorstelande. Voor de verdere rest alleen maar lof.

Altijd gewoon goed.

Goede klantenservice als iets toch niet op voorraad blijkt (1x gebeurd) en altijd een persoonlijk kaartje bij de bestelling. Ga zo door :-)

Goede en snelle service

Snel geleverd. Goed verpakt en altijd wel een verassing erbij. Aansteker of knippertje. Top service. En altijd een handgeschreven kaartje. In deze tijd zeker speciaal. Thanx guys

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

levering op tijd, onduidelijkheid over de afzender

Ik deed een doos sigaren cadeau en liet deze elders bezorgen. Er zat een kaartje bij "namens Mike". Ik heet geen Mike. De ontvanger wilde bedanken en zocht contact met hem bekende Mike's. Deze wisten natuurlijk van niets. De ontvanger heeft daarom telefonisch contact gezocht met De Oude Tijd en kreeg toen te horen wie hij kon bedanken.

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Goede service, leuk extraatje erbij, snelle levering.

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

goed assortiment van A merken, maar ook goed huismerk

Ik bestelde Balmoral en huismerk. Snel geleverd tegen normale prijzen. Hang geschreven briefje met als afzender Mike die mij veel rook plezier toe wenst. Plus een mooie aansteker die wind bestendig is. ZO wil je als klant behandelt worden, ik blijf daar kopen dus.

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

In de zaak een 'inloophumidor' aanwezig waar je sigaren uitgestald kan zien en een keuze kan maken. Online bestellingen worden prima verpakt, met bevochtiging en de levering is snel.

Snelle en goede levering

Prettig bestellen uit een zeer groot assortimemt

Snel en zeker geleverd !

Ik ontvang mijn sigaren altijd prompt en de kwaliteit is uitstekend !

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Goede voorraad! Snelle perfecte levering.

Naar verwachting!

Goede sigaren goede service

Werd op tijd geleverd

Service

Zoals altijd fijne persoonlijke service, goed ingepakt en tijdige bezorging. Heel blij met een vast adres waar service voorop staat.

Perfecte service

Snel is het bestelde pakketje gearriveerd, zelfs met teruggave van 1x verzendkosten nu ik op dezelfde dag 2 bestellingen had geplaatst. Heel netjes!

Zeer snel

Snel

Gewoon goed

Zeer goed ingepakt, de pijp kwam in een mooi zacht groent stoffen zakje, uitstekend gewoon.

Goed geregeld

Doen wat ze zeggen.

Echt goede service!

Goede keus en service!

Janskerkhof 25

3512BN Utrecht

Over De Oude Tijd

De Oude Tijd staat al ruim 85 jaar voor vakmanschap, service en gezelligheid. U vindt bij ons een ruim assortiment Nederlandse sigaren (shortfillers), sigaren uit het Caribisch gebied (longfillers) en daarnaast hebben wij een grote collectie tabakspijpen. Uiteraard bent u voor allerlei accessoires voor de sigaren- en pijproker aan het goede adres. Samen met ons team streven wij naar een positieve invulling van het genieten van tabak. Graag ontvangen wij u in onze winkel en vertellen u alles over genietend roken. Mocht dat niet tot de mogelijkheden behoren dan hopen wij u van dienst te kunnen zijn in onze webwinkel.