Alles naar behoren ontvangen.

Goed bereikbaar

Door de grote drukte duurde het deze keer wel erg lang voor de bestelling werd geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het hoe en waarom. Uiteindelijk toch in ontvangst mogen nemen en natuurlijk weer zeer goed verpakt en een persoonlijk bedankje voor de klandizie. Zeer prettige en persoonlijke benadering.

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Makkelijke en vertrouwde manier om sigaren te bestellen, ze worden ook goed verpakt

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Tja hoe kan je ervaring delen zonder dat je pakket binnen is

De levering laat Lang op zich wachten, we hebben nog niets binnen.

Snel

Binnen 1 dag alle bestelde zaken in huis goed verpakt, dus onbeschadigd

Topwinkel

Topwijnen!!!!!!

Top pijpje

Mooie pijp bezorgd, alleen jammer dat de post er zo lang overdeed

Ouderwets fijne service

Tot op heden slechts een maal contact gehad, Werd keurig geholpen en te woord gestaan. Zij hebben een mooi en ruim assortiment. hoop dat er binnen kort weer gewoon fysiek de winkels in mogen. Heb al een mooie pijp op het oog.

• Hoe tevreden bent u over de verzending? N.v.t.

Prima bestel ervaring

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Niet jullie fout, maar...

Mijn advies zou zijn om een andere bezorgdienst te zoeken. De bestelling is nog niet in mijn bezit. Met vriendelijke groet, Mevrouw Gros-Hiemstra

• Hoe tevreden bent u over de verzending? N.v.t.
  • Hoe tevreden bent u over het bestelproces? N.v.t.

Door drukte bij PostNL wat langer op mijn bestelling moeten wachten. Bestelling was heel netjes verpakt samen met een persoonlijk geschreven bedankje voor de bestelling. Ook nog een gratis zakje voor in de humidor. Super service!

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Ze doen wat ze beloven en dat is tegenwoordig al heel wat....

Kan eigenlijk niet beter!

Lange tevertijd

De tijd tussen bestellen en leveren duurt lang. Uiteraard begrip voor Corona sneeuw ed maar we hebben nu 3 x besteld en 3 x gaf die levertijd toch irritatie helaas.

Klantgericht en plezierig contact

Heel fijn contact

Heel zorgzaam! Ik maakte me een beetje zorgen wbt de leveringstijd omdat het een kado voor een verjaardag betrof.. Corona en sneeuw.. Maar er was al meegedacht en ook later nog geïnformeerd of alles naar wens was.. waar maak je dat nog mee!

Uitgebreide keuze aan artikelen

Leuke tabakspijp gezien op de website. Snel besteld en snel geleverd. Mooi dat er nog steeds van dit soort speciaalzaken bestaan.

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Vriendelijke en correcte benadering door personeel.

Werd zelfs nog even opgebeld om te kijken hoe het allemaal was gelopen met mijn bestelling. Erg vriendelijk. De verzzending was ronduit slecht. (POST NL) Johnny

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Snel en correcte levering. Groot assortiment.

Niets aan toe te voegen

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Alles op tijd en geheel volgens afspraak geregeld.

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Vlug en goed ontvangen..prima bedrijf denk ik

netjes

Toen de winkels dicht gingen moest ik opzoek naar een andere manier om aan mijn sigaren te komen. via google kwam ik uit bij "De Oude Tijd" Bestelling geplaatst en deze zeer snel en keurig verpakt ontvangen met een leuk kaartje en een aansteker erbij.

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

snelle verzending en begeleidend briefje en aansteker leuk gebaar

prima verzending, wellicht even op de website vermelden dat de winkel dicht is en dat de bestelling en verzending prima in orde komt. De indruk van de website lijkt alsof de winkel nog gewoon open is, dus dat lijkt alsof er geen up to date beeld van de situatie is. De bestelling en verzending echter toch prima in orde!!

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Snel, betrouwbaar en met aandacht voor de klant

Mijn sigarenspeciaalzaak in Rotterdam is dicht en heeft geen beste webshop. De Oude Tijd biedt wel een prima website met veel keuze. Binnen 2 dagen bezorgd, in prima verpakking met een aardige persoonlijke boodschap. Top gedaan!

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

prachtige collectie en een zeer persoonlijke behandeling

zowel bestellen als afleveren gaat snel en is zeer persoonlijk

Janskerkhof 25

3512BN Utrecht

Over De Oude Tijd

De Oude Tijd staat al ruim 85 jaar voor vakmanschap, service en gezelligheid. U vindt bij ons een ruim assortiment Nederlandse sigaren (shortfillers), sigaren uit het Caribisch gebied (longfillers) en daarnaast hebben wij een grote collectie tabakspijpen. Uiteraard bent u voor allerlei accessoires voor de sigaren- en pijproker aan het goede adres. Samen met ons team streven wij naar een positieve invulling van het genieten van tabak. Graag ontvangen wij u in onze winkel en vertellen u alles over genietend roken. Mocht dat niet tot de mogelijkheden behoren dan hopen wij u van dienst te kunnen zijn in onze webwinkel.