Niets op aan te merken.

Product voldeed geheel aan mijn verwachting. Ik kon het ook gemakkelijk toepassen naar het idee dat ik ervoor had. Helemaal tevreden. Toepassing: vier 'klimoptegels' van 50x50 cm aan elkaar geklikt en gebruikt als camouflage voor een grijze gft-afvalemmer. Die valt nu tegen de achtergrond van de al aanwezige échte klimop niet meer uit de toon! Ik maak even twee lusjes los en de emmer kan eruit en erin.

Jullie doen wat jullie beloven !!!!

Het is maar een kleine bestelling geweest. Maar een top product keurig netjes in een kartonnen doos ontvangen. Ik heb het product toegepast op een glazen tussen schot op het balkon. Na jaren lang naar glas gekeken te hebben kijk ik nu naar een echte haag. Ben er heel blij.

Mooi product

Mooi kunstgroen aan de muur. Je ruikt het wel. Hopelijk word dat na een tijdje minder. Verder waren de matten 'vies'. Mijn handen waren echt vies na het op maat maken en ophangen. Alsof er een goedje op de bladeren/matten zit wat afgeeft.

Ziet er goed uit

Ze zitten nog in de doos . Moet ze op de camping nog ophangen

gemakkelijk te verwerken

Fijn product

Goede kwaliteit en super systeem

Wij hebben 2 linkerhanden maar binnen 3 uur is het ons gelukt om 28 100x100 panelen op te hangen op onze schutting. Vele positieve reacties en super kwaliteit. Ziet er echt top uit! Website is ook top, je ziet zelden dat er zo'n goede uitleg wordt gegeven per product en goede foto's per model. Samen met de "rekentool" die automatisch uitrekent hoeveel panelen je nodig hebt en dit ook gelijk omrekent naar je totale prijs + in je winkelwagen kan doen. Overal is over nagedacht. Top!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Helemaal tevreden over mijn bestelling! Zowel op het product als de zending heb ik niets op aan te merken. Alles vlot verlopen, goed verpakt en het product is precies wat omschreven was. Ik ben voor de Hedera klimop reallook om wat privacy te creëren op mijn terrasje. Het lijkt inderdaad op echte klimop, je moet al van dichtbij kijken voor je het idee hebt dat het vals zou zijn. Helemaal blij mee!

Wat een fantastisch product is dit!!! Het ziet er formidabel uit tegen mijn muur, het plaatsen ging ook zeer vlot! Makkelijk op maat te knippen met schaar... iedereen vindt het prachtig!

Prima zoals verwacht

Duidelijke communicatie mails, snelle verzending/ontvangst en product zoals verwacht. Prettige telefonische klantenservice voor advies/hulp vooraf.

Past en staat leuk

Aanrader

Geweldig mooi!!

Ontzettend mooi, goede kwaliteit en zeer eenvoudig te bevestigen. We hadden de schutting schroeven erbij besteld! En wow wat staat het mooi echt een blikvanger! Heeeel blij mee en zeker een aanrader. Wij hadden de buxus multicolor besteld!

Mooi product ,slecht verpakt

Product is mooi, ziet er als echt uit. Hopelijk blijft dit ook jaren zo. Hangt inmiddels op de schuttingen en we zijn er bij mee. Verzenden echter niet zo best. We hadden er 12 besteld en die waren letterlijk in de doos gepropt. Veel takjes los (moesten er eerst weer zelf opgedrukt worden) en aantal met omgevouwen hoeken. De doos was echt te klein voor 12 stuks Jammer en dat zou beter kunnen.

Toch wel aangenaam verrast. Goeie prijs kwaliteit verhouding. Zeer snelle levering. Eenvoudig te plaatsen.

Levering snel, bezorger onvriendelijk. Kunsthaag is helemaal naar verwachting. Erg handig om te plaatsen tegen een al bestaand tuinhek d.m.v. het uitschuifsysteem.

Geweldig mooie muur met de kunst haag.

Makkelijk in elkaar te zetten

Doen wat je zegt, dat is wat kunsthaagvoordeel.nl doet

Goede service en duidelijke communicatie rondom levering.

Goede prijs/kwaliteit

Snelle levering van kwaliteitsvol materiaal voor een kleine prijs.

Snelle verzending en mooie product

Veel keuze op de website. Donderdagavond besteld en zaterdag werd het al geleverd. Makkelijk te bevestigen. Blij met aankoop :-)

Leuk product

Mooi project, makkelijk te gebruiken en niet van echt te onderscheiden

Snel, Correct en Mooi

Heel dichte kunsthaag, snel geleverd en correct prijs kwaliteit.

Zeer positief

Mooie kwaliteit en een snelle verzending

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle service.

Na ontvangst bleek dat er in de doos 17 stuks lagen in plaats van de bestelde 20. Klantenservice gebeld en binnen een paar dagen zijn de ontbrekende 3 stuks nageleverd.

Goede kwaliteit, breed aanbod en snelle levering!

Wij zijn erg tevreden. Door de duidelijke foto's op de site hebben we snel een keuze kunnen maken. Toen de kunsthaag eenmaal binnen kwam, zag hij er nog beter uit dan op de foto's! De gekochte haag had geen herhalend patroon, waardoor deze een natuurlijke uitstraling krijgt. Ook is het mogelijk planten van plek te wisselen aangezien deze afneembaar zijn. Zo kan je de panelen ook nog mixen waardoor het nog beter aansloot bij onze wens.

Wij zijn heel tevreden van het resultaat

Het lijkt echte klimop, gebruiksvriendelijk, mooi en van goede kwaliteit

Geweldig mooie en sierlijk kunstplanten

Vlotte levering, een heel mooi stukje werk wat bij ons een sierlijke opvulling is geworden.

Handelsweg 5

1693 AZ Wervershoof

Over Kunsthaag Voordeel.nl

Kunsthaagvoordeel is al meer dan 15 jaar dé kunsthagen, kunstmossen en kunstplantenwanden specialist in Europa. Naast een zeer breed assortiment en een grote voorraad vindt u bij ons de laagste prijzen omdat wij zelf de ontwikkelaar, producent en importeur zijn. Ieder jaar lanceren wij nieuwe innovaties en unieke modellen die onderscheidend zijn in de markt. Kunsthaagvoordeel is daarom dé trendzetter en marktleider. Ook voor montage, accessoires en advies bent u bij ons aan het juiste adres. Want dagelijks geven wij bedrijven en particulieren advies over de laatste ontwikkelingen en over de meest uiteenlopende mogelijkheden. Wij denken graag met u mee! Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom of via onze webshop www.kunsthaagvoordeel.nl. Direct telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk via tel. (0031) 0228 753724.