Ideaal

Makkelijk te bevestigen. Lijkt net echt .

Snelle levering en niet van echt te onderscheiden

Snelle levering en niet van echt te onderscheiden. Echt blij mee

geweldig.

Ziet er natuurlijk uit mooi en vol ,ik ben er blij mee.

Prachtige haarden

Ik bestelde 4 haarden voor mijn muur. Makkelijk te monteren met een paar spijkers in de muur. De hagen (4 stukken) kan je combineren met elkaar. Het materiaal is erg mooi, bijna niet te onderscheiden van echt groen. Heel erg blij mee!

Geweldig!

Mijn kunstklimoppanelen zijn snel en degelijk verpakt gearriveerd. Inmiddels heb ik een hekje tussen mijn terras en dat van de buren ermee bekleed. Het terras ziet er nu ineens 'groen' en gezellig uit. De panelen zijn, zoals vermeld op de website, inderdaad heel gemakkelijk op maat te maken/knippen. Kortom, ik ben heel blij met Kunsthaag Voordeel.nl!

snelle levering en mooi product

snelle levering en mooi product

Goed product, goede klantendienst. Jammer dat sommige producten lang niet beschikbaar zijn.

Goede levering materiaal zoals beloofd

Mooi vol

We hebben 2m2 in de ruimte met jacuzzi als decoratie tegen de betonnen wand gemaakt. Dat geeft niet alleen sfeer maar is ook geluiddempend. Het is mooi volumineus en gemakkelijk te verwerken.

Hartstikke mooi

Heel mooi product, heel snel geleverd. Heel blij mee.

Lijkt net echt

Snel geleverd en tevreden met de kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

zeer prettig

Mooie producten en service. Ruilen doen ze niet moeilijk over en groot assortiment hagen. Ik ben erg blij met de haag en de insteekstukken.

Fantastische moswand

Bij Kunsthaagvoordeel.nl hebben we onze 2e moswand gekocht (voor buiten) en deze is nog mooier dan de eerste. Zo natuurlijk en fris ziet het eruit, dat veel mensen die er langs lopen denken dat het echt is. De matten zijn heel makkelijk aan te brengen. Echt een aanrader!!

Topspul

Zeer goed geholpen. Ik wist niet goed welke ik moest kiezen. Uiteindelijk via app foto’s gestuurd. Daarna was de keus snel gemaakt. Levering was mooi op tijd. Het is mooier geworden als dat onze verwachting was.

Geweldig, zeer snelle levering, fantastische kwaliteit

Prachtig.

Prachtige wand gecreëerd. Zeer gemakkelijk te plaatsen.

Zeer slechte bezorgd

Het product ziet er goed uit, wij willen deze plaatsen aan beide zijden van balkon.

Perfect !

Snelle levering, de kunsthaag is nog mooier in het echt dan op de website. HELEMAAL ONS DING ! de eendjes zijn er ook blij mee - zie foto

Alles goed gegaan

Bestellen en levering ging erg goed. Er ontbraken wel enkele ophanghaakjes welke ik had mee besteld. Ik zou er zeker opnieuw bestellen!

Geen juiste voorraad informatie

3 hagen besteld die io de website aangegeven werden met Nieuw en ruim op voorraad. Na bestelling kregen we na een week pas te horen dat er maar 2 leverbaar waren en of we ze in delen wilden ontvangen of wachten totdat ze weer op voorraad waren. We wilden niet wachten dus toen werd dan maar voorgesteld om de bestelling te annuleren. De klantenservice reageerde wel vlot maar dat is dan ook het enige pluspunt

Super fijn

Snel een keuze kunnen maken. Besteld en de volgende dag al in huis!

Snelle levering voor de beste prijs

Een snelle levering na een avondse bestelling, enige minpuntje was dat de doos kapot is gegaan tijdens de verzending. Voor de rest niks op aan te merken, de muur is prachtig geworden

Sneller geleverd dan voorzien, kwaliteitsproduct

Mooie product, gemakkelijk aan elkaar te klikken, heel blij met onze aankoop

Handelsweg 5

1693 AZ Wervershoof

Over Kunsthaag Voordeel.nl

Kunsthaagvoordeel is al meer dan 15 jaar dé kunsthagen, kunstmossen en kunstplantenwanden specialist in Europa. Naast een zeer breed assortiment en een grote voorraad vindt u bij ons de laagste prijzen omdat wij zelf de ontwikkelaar, producent en importeur zijn. Ieder jaar lanceren wij nieuwe innovaties en unieke modellen die onderscheidend zijn in de markt. Kunsthaagvoordeel is daarom dé trendzetter en marktleider. Ook voor montage, accessoires en advies bent u bij ons aan het juiste adres. Want dagelijks geven wij bedrijven en particulieren advies over de laatste ontwikkelingen en over de meest uiteenlopende mogelijkheden. Wij denken graag met u mee! Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom of via onze webshop www.kunsthaagvoordeel.nl. Direct telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk via tel. (0031) 0228 753724.