snelle service prachtige haag

had niet verwacht dat het zo mooi zou worden maar het is echt mooi geworden muurtje op balkon meegedaan zie de foto,s

Mooie kleur, dichtheid en uitzicht

Vlotte besteling, levering en mooi

Helemaal Top !

Ik had met de Hedra klimop altijd problemen. Nu is dit probleem toch mooi opgelost en nu zijn de GFT en plasticbakken mooi uit het zicht.

Prima.

Makkelijke bestelsite, goede levering, nette verpakking. Kortom prima.

Ik had een vollere struik verwacht , gelukkig alles dubbel besteld, maar ben heel blij met uiterlijk

Succes voor de toekomst in ieder geval, en misschien tot de volgende x.

Zoals op foto en snelle levering

Goede kwaliteit en service

Kunsthaag 50x50 matten besteld, zien er goed uit. Makkelijk aan elkaar te maken. Levering was vlot. Er waren er 2 van de 24 te weinig geleverd maar dat bleek achter handig want had er toch wat over. Snel reactie van klantenservice en keurig opgelost. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan.

Super product!

Mooie producten voor een eerlijke prijs!

Fantastische kwaliteit

De kwaliteit van het materiaal, het detail van de planten en het gemak van bevestigen maken de panelen een must have voor een ieder die hier naar op zoek is. Absoluut een aanrader.

Top firma

Wij zijn heel tevreden over de service, levering, het product gewoon kortom alles . Wij hadden een snelle levering naar België. Echt een top service en het product voldoet aan alles!

Scherp prijzen, snelle levering, top kwaliteit

correcte en snelle levering

De bestelling verliep heel vlot en de levering was er binnen de 2 dagen.

Uitstekende, snelle en vlotte bestelling & levering

Een uitstekende, snelle en vlotte ervaring.

Geweldige kunsthaag

Wij wilde onze tuindeur bedekken, en gingen op zoek op internet. We kwamen dit bedrijf tegen en erg mooie kunsthaag. Ideaal te monteren met groene tiewraps! We zijn er heel blij mee en het staat erg netjes en mooi.

Goede service en snelle levering

Geen negatieve ervaring dus.

Snelle levering,prima spul.

Vast zetten met zwarte schroefjes en zwarte ring is t beste.Krammen gaat t niet worden.

mooie haag

Wat moeilijk vast te maken aan de balkon leuning

Prachtige Hedera kunsthaag…….

Snelle levering van een prachtige Hedera (met dichte achterkant) kunsthaag. Het zijn platen van 50x50 cm die makkelijk aan elkaar te klikken zijn en daarna met bijvoorbeeld tiewraps te bevestigen zijn aan je balkonspijlen. Heel blij mee! Bedankt voor dit mooie product.

Fantastisch!

Wij wilden een kunsthaag die er niet te fake uit zag en makkelijk te monteren is. We plaatsten 92 stuks en zijn super tevreden! Hebben al vrienden kunnen overtuigen hetzelfde te doen

Zeer snelle levering

Goede producten en zeer snelle levering

Snelle levering en product zoals op de website staat beschreven

Super tevreden en blij

Snelle levering, makkelijk te monteren. Met keuken schaar op maat geknipt en de plantjes van het overtallige stuk bij de rest gestoken. Positieve reacties.

Mooie kleurrijke onderhoudsarme toevoeging aan je tuin

Erg blij met onze hagen. Netjes geleverd, makkelijk te bevestigen. Een deel hangt nu een jaar en is nog netjes. Zojuist weer een tweede haag gemonteerd. Toevoeging van je tuin wat heel het jaar door kleur geeft! En een oude houten schutting of stenen muur weer op kan fleuren.

Handelsweg 5

1693 AZ Wervershoof

Over Kunsthaag Voordeel.nl

Kunsthaagvoordeel is al meer dan 15 jaar dé kunsthagen, kunstmossen en kunstplantenwanden specialist in Europa. Naast een zeer breed assortiment en een grote voorraad vindt u bij ons de laagste prijzen omdat wij zelf de ontwikkelaar, producent en importeur zijn. Ieder jaar lanceren wij nieuwe innovaties en unieke modellen die onderscheidend zijn in de markt. Kunsthaagvoordeel is daarom dé trendzetter en marktleider. Ook voor montage, accessoires en advies bent u bij ons aan het juiste adres. Want dagelijks geven wij bedrijven en particulieren advies over de laatste ontwikkelingen en over de meest uiteenlopende mogelijkheden. Wij denken graag met u mee! Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom of via onze webshop www.kunsthaagvoordeel.nl. Direct telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk via tel. (0031) 0228 753724.