Goede service en als ze niet kunnen komen i.v.m. het weer melden ze dat het later wordt Heel fijn om te weten Top

Afspraken worden consequent niet nagekomen

Al 4 weken niet geleegd, telkens een andere smoes. Eerste keer zou de container niet aan de weg staan, de tweede week zou ik niet akkoord zijn gegaan met legen. De derde week konden ze op vrijdag komen terwijl 3 dagen daarna de reguliere leging zou zijn. De reguliere leging kon niet plaatsvinden "omdat er een vrachtwagen voor de container stond". Er is enkel onwil bij de firma. Klantenservice is absoluut niet begripvol of meedenkend. Contract opgezegd en opzoek naar een firma die wel doet waar ze voor betaald worden.

Super snel en makkelijk

Na aanvraag snel geleverd met de goede service!

Top geregeld

Maak nog niet zo lang gebruik van deze diensten maar tot nu toe alleen maar lof

Container keurig opgehaald

Prima service zoals beloofd

Fijne dienst!

Ideaal wanneer de gemeente maar eens per 6 weken de grijze container leegt. Met paarden aan huis en veel dieren ook veel afval/plastic zakken etc welke ik niet kwijt kan anders. De container wordt altijd keurig geleegd en weer netjes terug gezet op mijn erf. Blij mee!

Dikke prima

Zeer tevreden over het legen van de container bij onze salon.

uitstekend en klantvriendelijk!

Komen stipt op tijd de container ophalen en zijn zeer klantvriendelijk en denken met de klant mee. Communicatie en terugkoppeling is top! En een goeie prijskwaliteitsverhouding .Zeer tevreden klant

Niet volgends planning

Ik vind een beetje tegenvaller. Ik heb mooi schema met ophaaldagen, Maar 4 keer niet op de juiste dag. 22 december nog steeds een volle bak .

Gewoon geweldig op afgesproken moment komen jullie container legen heel fijn mvg

Alles verloopt op “rolletjes”!

Afvalverwerking Prijs/kwaliteit super in order

Elke maand, keurig om 7 uur, komt de vrachtwagen voorrijden om de container te legen.

Dramatisch

Ik ben nu 2 maanden een klant maar de eerste leging dient nog uitgevoerd te worden. Op de legingsdatum heb ik niemand gezien. Daarna is er een nieuwe afspraak gemaakt. Wederom niemand gezien. Vervolgens kunnen ze het adres niet vinden. Daarna alle instructies doorgestuurd en daarna is er een radiostilte...

Geen omkijken naar

Enige wat je moet doen is je container aan de straat zetten. Easy Peasy!

container word niet geleegd

container word niet geleegd volgens ophaalkalender, je moet er iedere keer achteraan bellen

Ik ben zeer tevreden met de diensten.

Ik ben pas twee maanden klant, dus ik kan nog niet veel zeggen; de tijd zal het leren. Voor vandaag ben ik echter zeer tevreden over de container, de ophaling en de prijs.

Bedrijfszekerheid

Goede ervaring met het ophalen van kliko & container.

snelle service, goed bereikbaar en altijd op tijd.

Ik heb nooit omkijken naar de container. deze wordt altijd netjes van zijn plek gehaald, geleegd en weer teruggezet. Als ik een extra leging wil is dat eenvoudig en snel in te plannen en alles wordt geregeld.

eenvoudig , correct en goedkoop; eindelijk afhaalophaling zonder problemen en jatposten

wij hadden een afvalbedrijf die continue extra stortingen in rekening bracht. maandelijkse rekeningen liepen op tot 500 euro. ik was er klaar mee. ben nu voor 37,50 per maand klaar. De beste besparing van het jaar.

Uitstekend en echt een uitkomst

Prima een goede service en werkt heel makkelijk

Gewoon uitstekend!

Prima service, goed geregeld.

Maar zorg wel dat je echt op tijd bent met je container aan de weg te zetten want er is maar 1 route en die kon niet nog een keer langs . Dus dan kun je wat dieper in je portemonnee gaan graven.

Adreswijziging kost 3 weken

Container aangevraagd, en toen kwam ik erachter dat ik per ongeluk een foutief adres had door gegeven. Uiteraard direct actie ondernomen door te bellen, mailen en rooksignalen te versturen. Het bleef verkeerd staan, en heb ook onterecht een factuur ontvangen. Al met al geen aanrader om met dit platform wat geregeld te krijgen

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Bedrijfsafval.nl - Containers voor bedrijfsafval

Bij bedrijfsafval.nl bestel je gemakkelijk en snel de afvalcontainer die jij nodig hebt.