SLECHTER WORDT HET NIET

Wel vragen naar geld maar afval ophalen doen ze niet. trap er niet in!!!!

snel geregeld en komen afspraken na

gewenste container geleverd en ook opgehaald volgens plan. door prima communicatie van het bedrijf .

fijn bedrijf, komen afspraken na

duidelijke communicatie, ophaaldagen kloppen altijd

DRAMATISCH!!

Het is een DRAMA! Ik ben al 5-6 weken bezig met de klantenservice en nog GEEN 1x is mijn restafval bak geleegd. Inmiddels is mijn contract alweer bijna verlopen en zit ik met allemaal zakken stinkende afval. Wat een ellende. Iedere week aan de telefoon krijg je dezelfde domme smoes “oh ze zeggen dat ze geweest zijn, ze komen dinsdag opnieuw” en via de mail ook achterlijk lang wachten op een reactie om vervolgens te horen te krijgen dat ik de bak niet op de juiste plek heb gezet. Wat een grap!! Ik heb eerder een contract gehad OP DEZELFDE PLEK en toen was er niks aan de hand. Betalingen afschrijven kunnen ze als de beste, met de meest vreemde bedragen ook nog eens, maar een bak legen ondanks alle extra aantekeningen ho maar. De bak was ook nog eens een heel blok van mij vandaan geleverd bij hele andere bedrijfspanden. Ongekend slechte service. Ben blij dat ik bijna van ze af ben. Zit alleen wel nog steeds met al die afvalzakken..

Altijd netjes optijd en netjes voor elkaar

??

wij zijn pas sinds januari bij jullie aangesloten ....dus ik heb nog geen mening, Maar het voelt professioneel !!!!

Afval word niet opgehaald

Afval word 9/10 niet opgehaald. Telkens is de smoes dat het niet juist is aangeboden.

Treurig. Zowel in communicatie als in dienstverlening

Ik zocht een partner die mijn vertrouwelijke documenten op fatsoenlijke wijze zou kunnen vernietigen. Bedrijfsafval zou dat naar eigen zeggen kunnen. Dat blijkt niet het geval. Ik kreeg een container waarin door een smalle gleuf enkel vertrouwelijk papier van A4-formaat vernietigd kan worden. Er zou (naar herhaald verzoek van mij) een oplossing worden geboden, maar die kwam niet. Er werd niet adequaat gereageerd op mijn verzoeken en/of voorstellen. Ook naar aanleiding van mijn buitengerechtelijke ontbinding van de overeenkomst werd niet adequaat gereageerd.

Zet m avonds voor t huis en als ik wakker wordt staat hij weer netjes voor t huis leeg! Helemaal goed.

Moeilijk bereikbaar en slecht met afspraken

Op 13-11-25 een restafval container besteld, het bestellen en leveren gaat top, maar alles wat daarna volgt net niet. Gemaakte afspraken n.a.v. winterweer gemiste legingen worden niet nagekomen, de lediging die daar op zou volgen ook niet. Ik ken het plansysteem niet maar daar valt nog wel enige winst te behalen. De laatste ophaal ronde zou meteen de (intussen kleine berg afval) extra ook kosteloos worden mee genomen, je kunt het al raden; sinds de sneeuwval van gisteravond hebben we er een kleine ski-piste bij. Super bedrijf, de klantenservice reageert slecht tot niet op e-mails, aan de telefoon wordt vanalles beloofd maar er gebeurd maar weinig van. Ik hoop op verbetering anders wordt het een lange zit tot einde contract.

Niet optijd opgehaald

Bak staat buiten maar word steeds te laat opgehaald

Zeer slecht bedrijf

Zeer slechte ervaring. Afspraken worden niet nagekomen, service is verschrikkelijk en de communicatie is onprofessioneel. Als klant word je niet serieus genomen en problemen worden niet opgelost. Absoluut geen aanrader.

Verschrikkelijk!

Rekenen kosten voor afvalcontainers die je niet besteld en ontvangen hebt, komen afspraken niet na, bij de klantenservice kunnen ze niks voor je betekenen en wordt je steeds van het kastje naar de muur gestuurd. Je moet constant de facturen blijven checken of het bedrag wel klopt en zelfs als je hier bovenop zit, kan het niet eens correct aangepast worden. Waardeloze service. kortom, kies niet voor bedrijfsafval!

Wat een verschrikkelijk bedrijf!!!! Doe hier geen zaken mee!!!

Ik heb verschillende slechte ervaringen met dit bedrijf gehad: - Afval wordt niet opgehaald en er wordt geen contact opgenomen met een rede. - Ik wilde mijn rekening nummer wijzigen. Ik ben hier al 6 maanden mee bezig maar de ingestuurde sepa wijzigingen worden maar niet verwerkt. - Tot overmaat van ramp wordt er een incasso bureau ingeschakeld. Dit zonder contact met mij op te nemen. Kortom: Cmmunicatie tussen afdelingen en met klanten is dramatisch. Als je belt kan er niks geregeld worden.

Zeer slecht

Komen afspraken niet na, schrijven af zonder facturen. Legen containers niet. Zijn ineens duurder dan afgesproken. En onmogelijk om iemand te spreken waar je wat mee kan. Ook al spreek je wel iemand, ze liegen alles bij elkaar en doen iets heel anders. Helaas zit ik eraan vast maar begin hier niet aan!

Mijn ervaring was goed. Ik raad het aan.

Kan niet beter

Altijd netjes optijd

Het werkt

Na opstart problemen werkt het nu naar behoren.

Mijn ervaring omschrijft ik als volgt

Het bestellen van een container via Bedrijfsafval.nl verliep eenvoudig en overzichtelijk. De website is duidelijk, het aanbod is compleet en de levering en plaatsing van de container waren snel en volgens afspraak. Ook de communicatie was professioneel en vriendelijk. Alles werd netjes geregeld zonder gedoe.

Waardeloze klantenservice

Ik zit al 3 maanden achter een dubbele factuur aan.. tot op heden is er nog niets geregeld

Slechte communicatie

Ik vindt echt slechte communicatie Heel erg laat een container halen Wat onnodig is om een lege container solan laat staan vind het niet echt netjes voor klanten

zeer slecht

zeer slecht, typische een bedrijf die je continue moet checken of ze je niet te veel facturen of andere afspraken niet nakomen.

Container werd snel geleverd en op tijd geleefd!

VERSCHRIKKELIJK!!

Verschrikkelijk! Bakken die niet geleegd worden, klant wordt als schuldige aangewezen. Standaard excuus dat klant bak niet zou hebben aangeboden. Vervolgens krijg je extra ledigingen voor de kiezen. Als je vervolgens opzegt dan krijg je nog onkosten uit de kleine lettertjes voor je kiezen. Als je aangeeft het daar niet mee eens te zijn dan hoor je niks meer terug om vervolgens een ‘laatste waarschuwing’ + extra administratiekosten + dreigement incasso in je mail te krijgen. Nooit in zee mee gaan, beter een lokale partij inschakelen!! Ben nu klant bij Renewi Zeewolde en wat is dat een verademing.

Optijd opgehaald goede service .

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Bedrijfsafval.nl - Containers voor bedrijfsafval

Bij bedrijfsafval.nl bestel je gemakkelijk en snel de afvalcontainer die jij nodig hebt.