Laden reviews...
194 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen zijn de ervaringen gemengd. Sommige klanten waarderen stipte ledigingen en vriendelijk personeel. Andere beschrijven communicatiemogelijkheden en gemiste afspraken. Wanneer processen vlot verlopen, levert de dienstverlening goede waarde.
Iedeaal geen om kijken naar. ‘s morgens in vroege ochtend al geleegt zodat hij gelijk weer gevuld kan worden. Snelle en duidelijke communicatie met hoofdkantoor.
12 July 2026
Mathijs
Zevenbergen
Fijn om te horen, Mathijs! Dat de container vroeg leeg was en je er meteen weer mee aan de slag kon, dat is precies hoe het hoort. Bedankt voor je mooie beoordeling.
Bak moet nog geleegd worden, dus even kijken hoe dat verloopt
11 July 2026
Richard Lodder
Oosterhout Nb
Fijn om te horen dat het tot nu toe goed bevalt, Richard. Benieuwd hoe je de lediging ervaart. Laat het ons weten als je ergens vragen over hebt.
Wij hebben nu 3 maanden een container met 1x leging per 4 weken. Bij alle x moesten we er achteraan bellen om dat ze hem vergeten waren.
10 July 2026
D.J.G. Schoonen
Sint-Oedenrode
Beste Dennis,
Bedankt voor je tijd vanmiddag en fijn dat we tot een oplossing zijn gekomen. De eerst volgende lediging zullen we monitoren om te zien of de problemen zijn verholpen, zodat je hier zelf niet meer achteraan hoeft te bellen.
Met vriendelijke groeten,
Team verkoop
9 July 2026
.Michel
Zwanenburg
Fijn om te horen, Michel. Dat de ophaling stipt en netjes verloopt is precies wat we nastreven. Bedankt voor je vertrouwen.
6-6-2026 contract afgesloten eerste lediging niet uitgevoerd. Factuur voor deze periode wel geïncasseerd. Factuur voor nieuwe kwartaal ontvangen 30% duurder mag volgens bedrijfsafval leveringsvoorwaarden die niet zijn meegestuurd. Contract kan niet ontbonden worden en de prijs kan onaangekondigd verhoogd worden vreemde gang van zaken
8 July 2026
R.F.Systems
'S-GRAVENHAGE
Het slechtste bedrijf waar je ooit in Nederland kunt werken. Je zult niet geloven dat zo’n bedrijf überhaupt in Nederland mag opereren. Je begrijpt het pas als je het zelf hebt meegemaakt.
8 July 2026
Ugur
Amsterdam
Beste Ugur,
Jammer om te horen dat je ervaring met ons zo is verlopen.
Fijn dat we elkaar nu hebben gesproken en dat we na je vakantie nog tot een oplossing kunnen komen om je ervaring te verbeteren.
Mocht je in de tussentijd toch nog vragen hebben, dan zijn we er om je verder te helpen.
Vriendelijke groeten,
Team bedrijfsafval
6 July 2026
Fatih
Oosterhout
Bedankt voor je beoordeling, Fatih. Fijn dat je de tijd hebt genomen om iets te delen. Als er iets is dat beter kon, hoor ik dat graag via [email protected] of 088 08 09 060.
Ikm op tijd leeg maken
5 July 2026
Natalia
Roermond
Fijn dat het snel geregeld was, Natalia. Tot de volgende keer!
De container wordt altijd netjes geleegd. Daarnaast zijn de chauffeurs en beladers altijd vriendelijk, behulpzaam en bereid om een handje mee te helpen. Dat maakt de service bijzonder prettig.
3 July 2026
John van Toren
Hoeven
Fijn om te horen, John. Prettig contact en een soepele service, daar doen we het voor. Tot de volgende keer!
Ik ben erg tevreden over de service. Ondanks dat er eerst iets mis was gegaan, hebben ze mijn afvalcontainer alsnog snel opgehaald. De communicatie was vriendelijk en het probleem is netjes opgelost. Fijn dat ze hun afspraken zijn nagekomen. Bedankt voor de goede service.
1 July 2026
Niek Gubbels
Reuver
Fijn om te horen dat het uiteindelijk soepel is verlopen, Niek. Blij dat de communicatie goed was en dat alles netjes is opgelost. Bedankt voor je vertrouwen.
altijd goed geholpen
30 June 2026
Jody Gigli
Nieuw-Vennep
Fijn om te horen, Jody! Dat je altijd goed geholpen wordt, daar doen we het voor. Bedankt voor je vertrouwen.
Het lijkt een aantrekkelijk bedrijf, dit is het niet. Dit bedrijf komt afspraken niet na met het ophalen van het afval. Zowel karton als restafval niet. Containers staan een week extra helemaal vol omdat ze het niet op de route kunnen zetten om door hun eigen fout een container alsnog op te halen! Daarbij, personeel helpt voor geen meter. Het enigste wat ze kunnen zeggen is ‘ wij kunnen hier niks aan doen dit ligt bij de planning ‘ Maar wel elke maand geld afschrijven? Ik vroeg om een compensatie, want nu ik mijn contract het beëindigd moet ik ook nog kosten betalen om de container op te halen, legen én schoonmaken a 65€ per container . Belachelijk, dit bedrijf raad ik niemand aan. Je kunt het beter via de plaatselijke gemeente doen.
29 June 2026
Roberta
Breda
Goedemiddag,
Zojuist hebben wij contact met jullie proberen op te nemen.
We horen graag snel van jullie!
Team Verkoop
Helaas ben ik erg teleurgesteld over de dienstverlening. De geplande lediging van mijn container is niet uitgevoerd. Vervolgens ontving ik een bericht dat de lediging de volgende dag zou plaatsvinden, maar ook toen is niemand gekomen. Ik heb meerdere keren telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. Iedere keer werd mij verteld dat de chauffeur nog zou langskomen, maar dit is nooit gebeurd. Hierdoor bleef de container vol staan, met stankoverlast als gevolg. Ik verwacht van een professioneel afvalbedrijf dat gemaakte afspraken worden nagekomen of dat er tijdig een passende oplossing wordt geboden. Helaas is dat in mijn geval niet gebeurd.
28 June 2026
A.Fares
meridiaan3813AV Amersfoort
Goedemiddag,
Fijn dat we het hebben kunnen oplossen met elkaar.
Team Verkoop
Het allerbelangrijkste in een bedrijf is het managen van je tijd, en dat waardeer ik enorm.
28 June 2026
Adulis Restaurant
Roosendaal
Fijn om te horen, Adulis. Dat je tijd goed besteed wordt, daar doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen.
De container is netjes op tijd gebracht en word netjes op tijd geleegd.
26 June 2026
Mo
Almere
Fijn om te horen, Mo. Goed dat alles verloopt zoals je het verwacht.
Van de 20 ledigingen 19 achteraan kunnen bellen heb heel het smoezen boek al 20 keer gehoord leggen t probleem altijd bij een ander neer je krijgt een afval kalender begin van het jaar zet je de datums netjes in de agenda kliko gaat naar buiten niet geleegd vervolgens krijg je het antwoord ja volgende week donderdag eerste mogelijkheid en zo boren ze in jaar Tijd paar ledigen door je neus heen dan spreek je door dit probleem af omdat mijn bedrijf in woonwijk zit en kliko aan straat staat wat Voor overlast zorgt om het hekwerk open te laten zodat de omwonende geen last hebben van de kliko en dat ze de kliko binnen 1 minuut kunnen pakken en legen afspraak word toegezegd vervolgend krijg je weer een foto ja hij stond niet aan straat en dit had niet toegezegd mogen worden had er meer van verwacht je gaat in zee met een dienst om Er geen kopzorgen van te hebben en er kan altijd wat mis gaan maar structureel elke lediging problemen pas ik voor voor mij nog geen 1 waard
24 June 2026
Mike
Van balkom
Ze hadden mijn opdracht om vuil op te halen snel afgehandeld en de container word ook op tijd leeg gehaald. Klantenservice is ook goed te bereiken of ze bellen terug. Al en al super fijn
23 June 2026
Aii
Pinas
Fijn om te horen, Aii. Dat de aanvraag snel is opgepakt en de container op tijd is geleegd, dat is precies hoe het moet gaan. Bedankt voor de goede woorden, we helpen je graag weer.
Slechte service, komen afspraken niet na, beantwoorden je e-mails niet, onze opzegging is nog steeds niet beantwoord. Kan beter een samenwerking met reinis zel aangaan dan jullie ertussen.
19 June 2026
Annemiek
Heenvliet
Er waren wat planningsproblemen maar dit is zeer snel en adequaat opgelost.
17 June 2026
H
Barneveld
Goedemorgen Henk,
Fijn dat we het goed met elkaar hebben kunnen oplossen!
Team Aftersales
“UPDATE” 15-06-2026: Er heeft een medewerker contact met ons opgenomen op 12-06-2026 aan de hand van onze eerdere review. Meneer wou het oplossen en vond het uiterst vervelend! De beste meneer gaf aan dat vandaag (15-06-2026) al het opgestapelde afval opgehaald zou worden! Klonk als een veelbelovend gesprek maar je raadt het al.. weer niet geleegd vandaag. Je maakt excuses en op basis daarvan maak je een nieuwe afspraak en dan ben je ook nog zo asociaal om gewoon niet te legen.. ik heb er geen woorden meer voor. Review 10-06-2026: Deze mensen hebben misschien wel één van de eenvoudigste taken die er zijn: afval ophalen. Toch blijkt zelfs dat voor dit bedrijf een enorme uitdaging. Ik wil iedereen waarschuwen die overweegt om hier zijn of haar afval onder te brengen. Inmiddels is ons restafval al vier keer niet opgehaald, terwijl het telkens op de afgesproken ophaaldag klaarstond. Elke keer wordt er weer een ander excuus of ongeloofwaardig argument aangedragen. Vandaag was voor mij de druppel. Opnieuw werd het afval niet opgehaald op een vaste ophaaldag. Toen ik hierover belde, kreeg ik een zeer onvriendelijke, ongeïnteresseerde en weinig behulpzame medewerkster aan de lijn. In plaats van mee te denken of een oplossing aan te dragen, werd er vooral afgewimpeld. Als ondernemer verwacht je dat andere ondernemers hun afspraken nakomen en professioneel met klanten omgaan. Helaas lijkt dat bij dit bedrijf ver te zoeken. De service is ondermaats, de communicatie slecht en het verantwoordelijkheidsgevoel lijkt volledig te ontbreken. Mijn advies: bespaar jezelf een hoop frustratie en kijk verder naar een partij die wél doet wat zij belooft. Ik zou hier absoluut geen diensten afnemen!!!
15 June 2026
Robin
Sittard
Container wordt op tijd opgehaald en weer keurig op zijn plek gezet
14 June 2026
cg vonk
uithuizen
Fijn om te horen dat alles op tijd en netjes verloopt. Tot de volgende keer!
Het bestellen was makkelijk, de communicatie duidelijk en de prijs prima!
12 June 2026
L
Ossendrecht
Fijn om te horen dat het zo soepel is verlopen. Duidelijke communicatie en een eerlijke prijs, daar doen we het voor. Tot de volgende keer!
Een hele goede service
9 June 2026
Wasfy
Mijdrecht
Wasfy, fijn om te horen dat je de service als heel goed hebt ervaren. We helpen je altijd graag weer.
Binnen no time geregeld en al heel snel een container bij huis. Goedkoper dan losse zakken naar een ondergrondse container brengen
7 June 2026
Rikus De Jong
Oldemarkt
Fijn om te horen, Rikus. Snel geregeld en meteen een container voor de deur, zo hoort het. En dat het ook nog goedkoper uitvalt is mooi meegenomen.
Bereikbaar via telefoon. Vriendelijk te woord gestaan.
4 June 2026
Bep van Noort
Klazienaveen
Fijn om te horen, Bep. Goed bereikbaar zijn en je vriendelijk helpen, daar doen we het voor. Tot een volgende keer.
Bij bedrijfsafval.nl bestel je gemakkelijk en snel de afvalcontainer die jij nodig hebt.
Stammerkamp 1
1112 VE Diemen