Meest waardeloze afvalinzamelaar ever !!!

Meermaals word mijn container niet geledigd terwijl deze altijd bereikbaar is. Volgens de klantenservice dient de container aan straat aangeboden te worden, maar zoals destijds afgesproken (en in de algemene voorwaarden staat), mag deze ook op eigen terrein staan mits goed toegankelijk. Dat laatste is het geval, maar de chauffeur rijdt gewoon door terwijl de poort open staat en de container gepakt kan worden. Afgesproken is na 2 niet ledigingen dat er een credit zou komen, maar daar heeft bedrijfsafval plots geen actieve herinnering meer aan. Vandaag wel een herinnering van de openstaande factuur met incasso kosten per mail mogen ontvangen, dat dan weer wel. Ik ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat ik reactie ga krijgen op mijn opzegging van vandaag. Maar de chauffeur mag in de toekomst bij mij voorbij blijven rijden.

Tot nu toe prima

Nu 3 maanden op contract. In begin aantal keer wisseling van dag, echter goed gecommuniceerd en container geleegd.

Slechte service

Onlangs ontving ik van u de vraag of ik tevreden ben over uw dienstverlening. Hierbij wil ik duidelijk aangeven dat ik zeer ontevreden ben. Sinds december heb ik meerdere keren gemeld dat mijn container rechtgezet en geleegd moest worden. Tot op vandaag, 21 januari, is de container nog steeds niet geleegd, ondanks herhaalde meldingen. Dit ervaar ik als zeer slechte service. Daarnaast heb ik wel betaald voor de maand december, terwijl de container niet is geleegd. Nu wordt er ook verwacht dat ik voor januari betaal, terwijl de dienstverlening opnieuw niet is uitgevoerd. Dit vind ik onacceptabel en onterecht. Door deze slechte ervaring, het uitblijven van een oplossing en het negeren van mijn meldingen, heb ik geen vertrouwen meer in uw bedrijf. Hierbij wil ik u dan ook officieel laten weten dat ik mijn contract per direct wil opzeggen. Ik verzoek u mij schriftelijk te bevestigen vanaf welke datum de opzegging ingaat en hoe de afhandeling van de onterechte kosten zal plaatsvinden. Mijn mening is duidelijk: de service is zeer slecht en voldoet niet aan wat wordt beloofd

Slechte afspraken en daarna een foute factuur omdat ze 2x de legen container wilden ophalen.

Na bellen geen reactie. Na contract beëindiging verlengen ze het contract met 3 maanden terwijl ze de container al hebben opgehaald

Trust

The ba collecting service is very good and well-organized. Waste is collected on time, the surroundings remain clean, and the staff are responsible and cooperative. It has greatly improved cleanliness in the area.

Heb de container pas en voor mij werkt het super word netjes geleegd op de afgesproken dagen tot nu toe werk het perfect word ook goed overlegt ivm vakantie tijd dat het niet geleegd hoeft te worden.

Vriendelijk

2xtelaat geleegd Kan gebeuren gr Eric

Wat een drama

We zijn nog maar net een paar maanden klant en wat een drama. Bij iedere ledigen moeten we bellen, of ze zijn het vergeten of ze konden hem niet vinden of de chauffeur is uitgevallen. Iedere keer is er wel wat als de dienstverlening niet verbeterd zoeken wij verder.

Super. Had dit al jaren eerder moeten doen.

Ideaal 1 grote container voor ons bedrijfsafval. 1x per maand aan de weg. Super.

Zeer slecht

Slechte bedrijf wat ik ooit heb mee gemaakt eerst bak niet legen en vervolgens nog een extra factuur sturen die veel duurder is wat een kansloos bedrijf zeg.

Betrouwbare papierinzameling zonder gedoe, met een duidelijke website en een klantenservice die norm

Wij maken gebruik van de papiercontainer van bedrijfsafval.nl en zijn daar tot nu toe gewoon tevreden over. De website is overzichtelijk en werkt prettig, waardoor regelen en aanpassen weinig tijd kost. De plaatsing en lediging verlopen volgens afspraak en zonder verrassingen. Een paar keer contact gehad met de klantenservice; geen poeha, gewoon netjes geholpen en duidelijk antwoord. Voor ons vooral fijn dat het loopt zoals het hoort en we er verder geen omkijken naar hebben. Geen mooie praatjes, maar gewoon een degelijke partij die doet wat ze beloven.

Gemak dient de mens

Wij kwamen voor het eerst in de achterhoek wonen en merkten dat de locale vuilnisdienst vaak onze zwarte bak vergat. Dat werd al snel een probleem, want op een boerderij is vaak een hoop weg te gooien en op te knappen. Wij bestelden een container en ervaren het sindsdien als een groot gemak. Ze halen netjes op en bijna alles kan in de container. De container is bijna vol en de maand is alweer voorbij, ongemerkt nu al 4 maanden lid. Gemak dient de mens.

Goede service en als ze niet kunnen komen i.v.m. het weer melden ze dat het later wordt Heel fijn om te weten Top

Afspraken worden consequent niet nagekomen

Al 4 weken niet geleegd, telkens een andere smoes. Eerste keer zou de container niet aan de weg staan, de tweede week zou ik niet akkoord zijn gegaan met legen. De derde week konden ze op vrijdag komen terwijl 3 dagen daarna de reguliere leging zou zijn. De reguliere leging kon niet plaatsvinden "omdat er een vrachtwagen voor de container stond". Er is enkel onwil bij de firma. Klantenservice is absoluut niet begripvol of meedenkend. Contract opgezegd en opzoek naar een firma die wel doet waar ze voor betaald worden.

Super snel en makkelijk

Na aanvraag snel geleverd met de goede service!

Top geregeld

Maak nog niet zo lang gebruik van deze diensten maar tot nu toe alleen maar lof

Container keurig opgehaald

Prima service zoals beloofd

Fijne dienst!

Ideaal wanneer de gemeente maar eens per 6 weken de grijze container leegt. Met paarden aan huis en veel dieren ook veel afval/plastic zakken etc welke ik niet kwijt kan anders. De container wordt altijd keurig geleegd en weer netjes terug gezet op mijn erf. Blij mee!

Dikke prima

Zeer tevreden over het legen van de container bij onze salon.

uitstekend en klantvriendelijk!

Komen stipt op tijd de container ophalen en zijn zeer klantvriendelijk en denken met de klant mee. Communicatie en terugkoppeling is top! En een goeie prijskwaliteitsverhouding .Zeer tevreden klant

Niet volgends planning

Ik vind een beetje tegenvaller. Ik heb mooi schema met ophaaldagen, Maar 4 keer niet op de juiste dag. 22 december nog steeds een volle bak .

Gewoon geweldig op afgesproken moment komen jullie container legen heel fijn mvg

Alles verloopt op “rolletjes”!

Afvalverwerking Prijs/kwaliteit super in order

Elke maand, keurig om 7 uur, komt de vrachtwagen voorrijden om de container te legen.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Bedrijfsafval.nl - Containers voor bedrijfsafval

Bij bedrijfsafval.nl bestel je gemakkelijk en snel de afvalcontainer die jij nodig hebt.