Niet goed

Mijn afval niet ophaald woorden . Ik kon niet contact opnemen,geen telefoon nummer

Matig

Komen vaker niet dan wel opdagen, jammer.. Tarieven zijn wel goed, maar aan de afspraken houden is wel belangrijker.

Geweldige service en eerlijke prijzen!

Geweldige service en eerlijke prijzen We werken al geruime tijd samen met Bedrijfsafval.nl en zijn zeer tevreden over hun dienstverlening. De prijzen zijn schappelijk, wat het extra aantrekkelijk maakt voor bedrijven die efficiënt met hun budget willen omgaan. Wat we vooral waarderen, is hoe snel eventuele problemen worden opgepakt en opgelost. Of het nu gaat om een aanpassing in het schema of een vraag over de facturatie, het team is altijd vriendelijk en professioneel. Bedrijfsafval.nl zorgt ervoor dat we ons geen zorgen hoeven te maken over ons afvalbeheer. Een betrouwbare partner die we van harte aanbevelen!

Goedkoop en makkelijk zelf te regelen

Prijs/kwaliteit van Bedrijfsafval is top! Ik kan alles makkelijk zelf regelen. De container was netjes op het afgesproken moment geplaatst en de kosten vallen heel erg mee. Ondertussen zijn wij 1 jaar klant en kan ik wel zeggen dat zij altijd netjes twee keer in de week het afval ophalen. Wij zijn zeer tevreden met Bedrijfsafval.nl!

Netjes en correct

Hadden archief container nodig en deze is netjes op tijd neergezet en netjes op tijd gehaald... top geregeld

Mijn afval word opgehaald

Veel mogelijkheden om een abonnement te kiezen dat past. Qua volume, ophaal frequentie en soort afval

duidelijk in afspraken en doen wat ze zeggen

top

Nee aanbevelen

I don t recomand this.I didn t receive my money back untill today and I didn t use the services .I send a lot of mail about my situation and nobody answer me ever.

Kansloos

Juni een bak besteld en gekregen. Juli opgezegd, had hem maar kort nodig. Tot oktober meerdere keren gebeld en gemaild wanneer de bak opgehaald zou worden. Meermalen afspraken gemaakt die niet nagekomen zijn, op 1 moment wist de medewerker mij zelfs te vertellen dat er helemaal geen bak meer stond. Rekening betaald van de ene maand, kreeg ik het bedrag weer retour.. Miscommunicatie in de administratie.. Container staat daar in oktober nog steeds.. krijg ik een rekening vaneen incassobedrijf/ advocaat. Die maar eens gaan bellen.. na 2 gesprekken met deze werd de container opgehaald..maanden na dato. Absolute afrader. Bedrijf is telefonisch moeilijk te bereiken, je wacht tot je gebeld word of online platform. Klantenservice klinkt alsof ze wel vaker klachten krijgen. Leest u even goed door deze recensies heen.. het begint allemaal slecht en word later duidelijk omhoog gehaald door nep recensies. Bezint eer u begint.. zeer veel stress van gehad. Dus 230 euro voor een bak die gebracht en opgehaald is, nooit tussentijds geleegd.

geen bijonderheden

Nvt

We zijn zeer te vreden met het ophalen van het restafval

Prima geregeld

Gaat prima

Wordt keurig op tijd opgehaald

Prima keuze

Container destijds besteld al meerdere malen geleegd komen netjes op de afgesproken datums. Uiteindelijk goedkoper als telkens naar stortplaats rijden, fijn dat dit ook voor particulieren mogelijk is.

Beste

Het is altijd goed

Keurig en op tijd

De mannen legen keurig de container. Nooit problemen.

kan er mee door

Kreeg vrij snel de afvalbak geleverd alleen de bak was direct al kapot wiel schiet er steeds af heel vervelend:( aangezien wij er een stukje mee moeten lopen) 3x opnieuw steeds wiel er weer in duwen. Gelijk een mailtje gestuurd om de bak te vervangen maar helaas geen enkele reactie vanuit bedrijfsafval.nl Dus echt tevreden ben ik niet met deze oude gammele bak dat deze uberhaupt afgezet wordt!!! zn oud kapot ding. Het ophalen gaat wel volgens tevredenheid. Maar de bak is wel een dingetje voor ons.

Snel geleverd word o top geleegd

Afval container niet geleegd

Mijn container was niet geleegd, Ik vroeg om een extra lediging Er werd aangegeven dat dat niet kon en dat ze volgende week de lediging zouden doen en dat ik de extra zakken naast ze container moest zetten. Had ik 20 zakken vuilnis in me zaak staan

zeer correct bedrijf met scherpe prijzen!

zeer correct bedrijf met scherpe prijzen!

tot nu toe goede service

ik maak nog niet zolang gebruik van de service bedrijfafval. echter is mijn ervaring tot nu toe positief.

good

good

goede service.

denkt mee met de klant.

Alles loopt volgens afspraak .

Prima tevreden .

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Bedrijfsafval.nl - Containers voor bedrijfsafval

Bij bedrijfsafval.nl bestel je gemakkelijk en snel de afvalcontainer die jij nodig hebt.