Uitstekende webwinkel
Binnen 1 dag geleverd.
6 August 2022
Frank
Wijchen
Product werkt top, maar ik had het ruim voor 23:59 besteld en het was niet de volgende dag binnen. De dag erna overigens wel.
2 August 2022
Koen
Lelystad
Makkelijk en snel besteld. Snel geleverd. Producten ben ik heel blij mee.
24 July 2022
Rick
Budel
Bedankt voor de positieve feedback. Veel plezier met uw smart home!
Mijn bestelling is zoek. Er is melding gemaakt via de klantenservice, maar nog geen antwoord of bevestiging van de melding gekregen.
18 July 2022
MJM
Deventer
Goedemiddag,
Wat jammer van uw ervaring en wat vreemd dat uw bestelling kwijt is geraakt. Wij zijn hier uiteraard direct ingedoken.
Volgens ons systeem is hiervan slechts enkele dagen geleden voor het eerst melding gemaakt en is hier tevens al op gereageerd door onze klantenservice. Wij zijn hier dus weldegelijk mee bezig en een eerdere respons was gezien het weekend dat hiertussen zat niet mogelijk.
Een fijne dag,
Klantenservice Smartbright.nl
Snelle en correcte levering voor producten met een goede prijs.
17 July 2022
Bob
Druten
Bedankt voor de positieve feedback. Veel plezier met uw smart home!
Helaas past de stekker van mijn (sfeer) buitenverlichting past niet. Qua levering: Deze was snel en keurig verpakt.
13 July 2022
Rudolf Frans van den Berg
Nieuwegein
zie titel
12 July 2022
Dominique
Hoegaarden, BE
Ik had eerst een vraag over een product. Dezelfde dag reeds antwoord. Na bestelling zeer snelle levering zoals opgegeven. Top service.
21 June 2022
Gerald
België
Goede service ze hebben het snel geleverd super
28 May 2022
Sandra Maat
Oldenzaal
Installeren makkelijk
28 May 2022
Michel
Putten
Na mijn vraag omtrent het product werd er serieus geïnformeerd en teruggekoppeld.
13 May 2022
Peter van Koppen
Den Helder
Hetgeen ik nodig had snel gevonden, de te volgen procedure eenvoudig en glashelder. Nadien prima op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling, verwachting is dat de bestelling vandaag binnen komt, de bestelling is dan snel geleverd.
6 May 2022
Bert
Blaricum
Levering kan en mag sneller. Producten moeten binnen 2 dagen geleverd kunnen worden.
18 April 2022
Snel afgehandeld.
4 March 2022
Ilona
Den Haag
De verzendingstijd was prima, 2 werkdagen. En het product doet het zoals hij het zou moeten doen. (2 slimme stekkers gekocht)
24 February 2022
Rolf Driessen
Ede
Door een goede website snel gevonden en ook snel geleverde tv top
7 February 2022
marcel
Lochem
Vrijdag besteld, 1 tot 2 werkdagen levertijd, toch woensdag pas geleverd.
2 February 2022
Martijn
IJsselstein
Goedemiddag Martijn,
Bedankt voor de waardevolle feedback. Wij zien inderdaad dat uw pakket officieel op de dinsdag geleverd had moeten worden, maar dat dit is uitgelopen naar een dag later op de woensdag. Onze excuses hiervoor. Wij zullen dit meenemen voor de toekomst.
Een fijne dag en veel plezier met uw slimme producten!
Klantenservice Smartbright.nl
Dit was voor mij de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld is zeer goed bevallen heb gelijk weer een nieuwe bestelling geplaatst
26 January 2022
WF
Nijkerkerveen
Prima, alleen zou ik de bezorging door post.nl laten verzorgen.
22 January 2022
rene Torfs
Maassluis
Artikel nog niet ontvangen en nu al een beoordeling geven? Zoals ik al eerder schreef, de levertijd vind ik lang!! Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen omdat ik het artikel nog niet binnen heb.
19 January 2022
C Dorland
Middelburg
Goedemorgen,
Allereerst vervelend om te horen dat u een dergelijke ervaring heeft. Wij zijn hier gelijk ingedoken en zien dat op het moment van schrijven van de review het pakket ieder moment bij u geleverd kan worden. Dit is, volgens ons systeem, zowel gisteren als eergisteren met u gecommuniceerd. Tevens stond de levertijd vermeld bij het bestelde artikel. Onze excuses als dit voor u niet duidelijk genoeg is geweest. Wij zullen dit meenemen voor de toekomst en hopen dat u wel plezier zult hebben van het door u bestelde product!
Nogmaals onze excuses en hopelijk tot ziens!
Klantenservice Smartbright.nl
Product was, vanwege beknopte informatie, moeilijk te installeren. Na contact met de servicedesk van SmartBright werden mijn vragen meteen serieus genomen en snel afgehandeld (eigenlijk per omgaande mail). Maakt dus een betrouwbare indruk met behulpzame medewerkers.
17 January 2022
M.E.
Eijsden
Goedemorgen,
Wat vervelend om te horen dat u een dergelijke ervaring heeft met het gekochte product.
Wij hebben gelijk even in ons systeem gekeken en zien dat hierover nog geen melding is bij onze klantenservice. Wellicht dat u ons hierover een mail wilt sturen op [email protected] met de vragen die u heeft? Wij beantwoorden ze namelijk graag en gaan graag voor u op onderzoek uit om eventuele problemen op te lossen.
Daarnaast zouden wij u willen vragen om hier enkel reviews over ons bedrijf te schrijven en eventuele reviews over het product op de productpagina te zetten. Zo kunnen we ook toekomstige kopers helpen om meer uit het product te halen.
Wij horen het graag!
Klantenservice Smartbright.nl
Bij een andere leverancier was de levertijd 4 weken, hier 1 dag! Prima.
14 January 2022
jan
De Lutte
Ik moest mijn gekocht product retourneren maar op de mail hoe en wat werd snel gereageerd. Dus prima!
12 January 2022
Jose Brands
Beek
Goedemorgen Jose,
Bedankt voor de positieve feedback!
Klantenservice Smartbright.nl
Een slimme woning is eenvoudig te realiseren met de producten die jij bij ons op onze webshop aantreft. Ben jij opzoek naar specifieke producten, heb je vragen of lees je graag meer over de vele mogelijkheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Smartbright.nl is dé smart home webshop van Nederland!
Bezembinder 9
2401HV Alphen aan den rijn