Laden reviews...
51 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews komt duidelijk naar voren dat snelle levering en klantvriendelijke service centraal staan. De kwaliteit van de producten krijgen positieve noten en de prijs/kwaliteit wordt vaak gewaardeerd. Het bestel- en leveringsproces wordt als soepel ervaren met duidelijke communicatie. Over het geheel genomen ervaren klanten een betrouwbare en prettige winkelervaring.
hoewel alles op voorraad stond online heeft het zeer lang geduurd eer ik mijn zending mocht ontvangen. in tussentijd had ik de helpdesk gecontacteerd maar die konden geen enig zinvol antwoord geven.
15 June 2026
bart
stekene
De BBQ werd snel geleverd, maar ik kwam er niet helemaal uit met de handleiding om het in elkaar te zetten. Na een mailtje naar bbqkopen werd ik al snel teruggebeld, en de persoon had naar aanleiding van mijn email al precies uitgezocht waar ik iets niet goed had gedaan. Was echt een hele nette service.
13 June 2026
Lex
Berkel-Enschot
Snelle bezorging volgens afspraak
7 June 2026
Jacco
Genemuiden
Bij het bestellen de montage erbij gekocht. De leveringsafspraak zelf gemaakt en de chauffeur heeft hem volgens afspraak gemonteerd geleverd
5 June 2026
Pien
Oss
Gebeld omdat ik niet wist welke barbecue het beste naar mijn wensen zou voldoen. Ik heb uitgebreid uitleg gekregen en zo ben ik hartsikke blij met de barbecue die het is geworden. Met dit mooie weer al goed gebruik van gemaakt! Ben er blij mee!
2 June 2026
Sander
Hoorn
Eerste leverdatum niet nagekomen. Via hun dienst een levermoment gekozen op vrijdag, maar die dag zag ik niemand. Zelf klantendienst gebeld, en ze gaven aan dat er wat misgelopen was. Een nieuwe levertijd ingepland. Telefonisch gevraagd in de voormiddag te komen. Op die dag helaas niemand in de voormiddag, maar in de namiddag toen ik weg was voor het werkt. De transporteur was wel zo vriendelijk een uur te wachten tot ik terug was. Ergste van alles: de transporteur en ik moesten een BBQ van ruim 200 kg zelf uit de camionette heffen en naar binnen dragen!!! Bijzonder slecht voor de rug. Als je dergelijke zware spullen verkoop moet je ook gewoon zien dat de levering hierop uitgerust is: laadklep, transportkar. Eenvoudig.
22 May 2026
Bruno Braes Braes
Hasselt
Heel blij met mij Kamado. Snel geleverd en goed geholpen bij de klantenservice
21 May 2026
Thijs
Berkel-Enschot
Het product werd snel geleverd en voldoet aan al mijn verwachtingen. Zeker een aanrader!
Kewani
Tilburg
Blij met mijn nieuwe kamado barbecue werd afgeleverd door een vriendelijke chauffeur. Goede service.
Harry
Waalwijk
Ik heb een BBQ gekocht en ben er super tevreden mee. Hij is makkelijk in gebruik, van goede kwaliteit en doet precies wat ik ervan verwach had.. Zeker een aanrader!
Menno van dijk
Tilburg
Mooie aanbieding en snelle levering
Jacob
Harderwijk
Ik werd snel na onze aankoop gebeld over de levermogelijkheden, en hij werd keurig bezorgd. Prachtig ding, alles dik in orde!
18 May 2026
Ellen Hagen
Nijmegen-Noord
Na een bestelling en online betaling ontvingen wij link naar planning; bbq levering via hun eigen vervoer....levering plannen via de applicatie....bevestiging van levering ontvangen....Tot zover verliep voorlopig alles vlot... Plots de avond voor de effectieve levering een vreemd mailtje....dat onze bestelling een pre order zou zijn...en dat de levering dus niet doorgaat...en verdere details moeilijk te begrijpen uit hun conversatie... Sindsdien geen enkele reactie meer...niet op onze mails, niet op tickets via hun support desk....lijkt alsof iedereen bij bbqkopen.nl en hun andere winkels plots van de wereld verdwenen zijn.... Lijkt dat we er een juridisch issue zullen moeten van maken... Dus opletten met deze webshop !!!
13 May 2026
LL
Halle
Ik heb op 25 april een bestelling geplaatst en die is nog steeds niet binnen. Contact opgenomen en dat wordt wel netjes afgehandeld. Alleen de 3-5 werkdagen die op de site staan kloppen dus niet. En dat vind ik wel erg jammer. Ik ga hier dus niets meer bestellen.
11 May 2026
Marieke
Zuid Scharwoude
ik heb een nieuwe hoes voor mijn Boeretti BBQ besteld. Binnen enkele dagen is deze geleverd en de hoes ziet er perfect uit.
8 May 2026
Harry
maarssen
Alles is verlopen zoals gepland. Snel geleverd. Geleverd op doorgegeven tijdstip. Contact met klantenservice goed. Prima, zoals het hoort.
8 May 2026
Bart
Dieren
De Kamado was zeer goed verpakt en keurig in de tuin gezet. Er zijn wel 2 personen voor nodig om de bbq af te monteren en op de stelling met wieltjes te zetten. Daar moet rekening mee gehouden worden als je een grotere maat besteld.
4 May 2026
Floortje
Breda
Bestelling luep vlot echter levering gebeurde niet op de afgesproken datum. Dit werd netjes opgelost. Team goed bereikbaar. Nieuwe track and trace niet ontvangen maar door goede telefonische bereikbaarheid kwam dit mooi in orde. Dat is zeer geapprecieerd dat je nog mensen achter een webwinkel hebben die je verder helpen en in oplossingen denken.
29 April 2026
Dominique
Overijse
Van het rooster zouden er vier in voorraad zijn. Na een week niets gehoord te hebben zelf geïnformeerd wanneer iik de bestellingen zou krijgen werd mij verteld dat dat er niets in in voorraad hadden en ook niet meer kregen
18 April 2026
Paul
Almere
Vooral ben ik blij dat ik niet voor het tafelmodel heb gekozen, maar juist voor de versie op het inklapbare onderstel met wielen. Dat is echt een uitstekende technische oplossing. Je hoeft geen tafel vrij te maken en je hoeft de barbecue niet op te tillen of te dragen. Je klapt hem gewoon in, zet hem vast met de vergrendeling en rolt hem makkelijk op de wielen naar de garage, onder een afdak of naar een andere plek. In opgeklapte toestand neemt hij heel weinig ruimte in. Voor opslag is dat echt ideaal. Eerst overwoog ik de gewone tafelversie van de Napoleon 285, maar uiteindelijk heb ik toch voor de duurdere versie met onderstel gekozen, en ik heb daar absoluut geen spijt van. Het was die extra investering meer dan waard. Alles is ook heel doordacht gemaakt: in verticale stand valt het rooster er niet uit, niets zit los, alles blijft stevig en stabiel op zijn plaats. Het deksel sluit goed en met de vergrendeling zit alles netjes vast tijdens het opbergen of verplaatsen. Ook het dikke gietijzeren rooster is echt een groot pluspunt. De barbecue warmt snel op en is heel eenvoudig in gebruik. Aan de zijkanten zitten ook nog handige tafeltjes waar je borden of spullen op kunt zetten. Er zijn ook haken voorzien waaraan je barbecuegereedschap kunt ophangen. Dat maakt het gebruik nog praktischer. Mijn eerlijke en oprechte advies: neem hem alleen met onderstel. Je zult echt geen spijt krijgen van die extra honderd euro. Integendeel, je zult juist dubbel tevreden zijn met je aankoop. Ik twijfelde zelf ook sterk tussen de versie met onderstel en het tafelmodel, omdat je toch meer moet betalen. Maar toen ik de versie met onderstel eenmaal in huis had en begon te gebruiken, besefte ik meteen hoe onhandig het zou zijn geweest zonder. Dan moet je hem telkens dragen, ergens op een tafel zetten of zelfs een aparte tafel voorzien, en hij neemt uiteindelijk meer plaats in en is minder praktisch. Met het onderstel heb je alles meteen goed geregeld: je kunt hem gewoon naast de tafe
8 April 2026
Fjodor
Stekene
Fijn assortiment,overzichtelijke website. Alleen reactie na aanschaf voor levering laat ff op zich wachten ,dat kan beter.
22 March 2026
René
Rotterdam
Na heel fijne hulp in de winkel en wat informatie was de BBQ snel online besteld. Gemakkelijk de keuze kunnen maken. Daarna kwam de erg fijne levering en die was zelfs op de plaats waar de BBQ moest komen. Heel fijn omdat het een zwaar pakket is. Helemaal blij en tevreden. Aanrader!
18 March 2026
Rob