Kamado classic Joe 1

Nog niet eens een week geleden besteld en inmiddels al geleverd volgens de ingeplande afspraak. De bezorging verliep ook goed met een zeer vriendelijke en hulpzame bezorger. Ontzettend blij met de BBQ en de gratis meegeleverde accessoires.

Mooi product en een mooie site

Mijn ervaring schrijf ik als volgt, de site is overzichtelijk en de prijs is concurrent. Op de site krijg je een duidelijke beschrijving van het product en wat de verschillen zijn tussen de verschillende barbecues. De levering is allemaal goed gegaan. Het enigste puntje van kritiek is dat in de instructie filmpje van de site niet overeen komt met wat je geleverd krijgt. Nadat ik dit heb gedeeld met de klantenservice wist men te zeggen dat de omschrijving van het product leidend is en niet het filmpje. Dat vond ik misleidend. Maar al met al ben ik wel zeer te vreden over de bbq weber 5775 !!

Ramp - onmogelijk om te communiceren

Ik kocht op 6 april een barbecue. Na twee dagen zonder contact heb ik een paar e-mails gestuurd, maar ze reageerden nooit. Als je ze probeert te bellen, krijg je steeds de melding "geen personeel beschikbaar", of je bent 20 minuten in gesprek en er neemt niemand op. Na 4 dagen kreeg ik eindelijk antwoord op mijn vraag en zeiden ze dat de barbecue vandaag verzonden zou worden. Hij is nooit verzonden. Een bestelling annuleren is ook lastig; je moet een e-mail sturen en wachten op antwoord. Er is geen mogelijkheid om dit rechtstreeks op de website te doen. Koop niet bij dit bedrijf als je snelle service en een goede aftersales-klantenservice belangrijk vindt.

• Would you recommend us? No

Livraison parfaite!

BBQ Weber.

Nog steeds niks ontvangen

Ik heb op 15-3-2025 een BBQ met accessoires besteld via de website. Deze heb ik op 31-3-2025 nog niet binnen. Eerst was er iets fout gegaan in het magazijn, een week later was het artikel niet meer beschikbaar in de winkel, een week later zou ik het showroom model krijgen met als extra een BBQ hoes. Ondertussen nog niks binnen. Ik vind dat een korting wel op zijn plaatst is. Hopelijk wordt de BBQ vrijdag geleverd en is deze zonder gebreken.

Kwaliteit en levering volgens afspraak

Snel antwoord op vragen en nadat we besteld hadden, was de bbq snel en volgens afspraak geleverd!

Top service!

Snelle, vriendelijke en duidelijke reactie op vragen. Makkelijk bereikbaar en een overzichtelijke site.

Fijne klantenservice

Ik moest zelf mijn leverafspraak inplannen ik had hier een vraag over en ik werd meteen goed geholpen en alles was meteen geregeld. Bedankt!

Wonderbaarlijk goed

Alles aanwezig voor de bbq liefhebber

Fijne service en soepele medewerking! Hebben dit weekend al lekker kunnen genieten van onze bbq! Dankjewel

Super service en levering.

Tijdens bestelling afspraken gemaakt over latere levering. Alles netjes en op de afgesproken datum geleverd. Goed te volgen via tracking. Ben zeer tevreden met het geleverde.

doet wat ze beloven

Gas BBQ besteld en leverdatum aangegeven. Exact volgens plan geleverd. Duidelijke communicatie bovendien.

Redelijk tevreden op bereikbaarheid na

Na tig x geprobeerd te hebben via telefoon contact te krijgen wat niet lukt het via mail geprobeerd. Dit lukte alleen de dame werkte niet elke dag dus duurde het soms even voor je bericht terug kreeg. Ik hoop dat er niks mis gaat wat garantie betreft omdat ze telefonisch niet te bereiken zijn. Dit zou per wet verplicht moeten worden dat bedrijven bereikbaar moeten zijn per telefoon. Levering was prima maar de bus is niet ingericht wat zware voorwerpen betreft zoals een bbq van 100kg Een uitklapbare rolplaat doet wonderen en hoef je zelf ook niet zwaar mee te tillen. Nu verder afwachten hoe eventueel contact gaat verlopen mocht er iets stuk gaan onder garantie

Levering kwam pas op gang toen ik ze na een week belde waar de bestelling bleef.

Na de bestelling hoorde ik lang niets meer, pas toen ik ze na een week belde waar het bleef, stuurden ze het op.

Gemakkelijk, snel en betrouwbaar

Super goede prijs, snelle levering.

besteld en niks ontvangen

op 27 december 2x 2,5 ltr tender fuel besteld en tot op heden nog niets ontvangen .. wachtend op antwoord j.c. ooms wilhelminakade 19, Uithoorn

Waardeloos

Alles afgerond, na twee dagen bericht dat het artikel niet leverbaar is. Weg kado.

Redelijk

Uiteindelijk product geleverd en goede prijs kwaliteit verhouden. Minpunt is dat is na verstrijken verwachte levertijd geen informatie kreeg dat het er later zou zijn. Is m.i. makkelijk op te lossen door verwachtte levertijd te verlengende, nu had ik het niet direct nodig maar ik ging wel uit van maximaal aantal dagen.

Op dit moment heel slecht

Wij hebben op 24 november een rek voor de bbq besteld, nog steeds niet mogen ontvangen. Via post.nl te horen gekregen dat de afzender (bbq.kopen) dit moet onderzeken. Na verschillende mails en telefoontjes nog steeds geen rek mogen ontvangen. Heel vervelend maar vooral voor ons. Ik hoop dat ze met een oplossng komen voor kerst.

Een fout van mezelf met alle vriendelijkheid hersteld!

Vriendelijk, goede levering

Gemakkelijk besteld

Bestelling (houtskool) lag klaar op de afgesproken datum.

Slechte levering

Een bestelling geplaatst en alles zou verzonden zijn. Na een week contact opgenomen en bleek toch niet verzonden. Daarna een pakket ontvangen met maar 1 item van de 3. Weer gemaild en toen de rest van de order ontvangen.

Alles prima

Ik kon met hulp mijn bestelling annuleren en een nieuwe bestelling plaatsen met extra items en aldus extra verzendkosten vermijden

alles snel en goed verpakt geleverd . Top

correct

Teleurstellend

Helaas was mijn ervaring zeer teleurstellend. De levertijden die op de website worden getoond, komen totaal niet overeen met de werkelijkheid. Daarnaast is het ook een uitdaging om iemand telefonisch te pakken te krijgen. Voor mij is het duidelijk: geen barbecueopen.nl meer.

Stokhasseltlaan 39

5049 TB Tilburg