Top, snelle levering.

Prima webshop alles in 1 keer kunnen bestellen. Niet de voordeligste, wel duidelijke informatie. Snelle levering.

Goede prijs kwaliteit

Heb een aanhanger zeil gekocht , en Eerlijk gezegd had in gedachten dat het voor deze prijs gewoon een slap doekje zou zijn. Maar niks is minder waar , prima zeil! Mooi stevig en met elastiek er bij.. Top :)

Zeer behulpzame medewerking voor zowel vinden van locatie en transport naar de auto

Zeer behulpzame medewerking (voor de route en brengen naar de auto)

Goed product maar slecht verpakt

De fiets werd na 2 werkdagen geleverd, helemaal top en zoals verwacht. Echter was de verpakking ronduit slecht. De kinderfiets zat in een gebruikte doos (van een andere fiets) vol kreukels en scheuren. De bezorger klaagde er ook al over, aangezien het pakket 12kg weegt, en bijna uit elkaar viel. De bijgeleverde pendalen zaten ook in een stuk afgescheurd karton met meters tape eromheen, en een onleesbare handleiding voor spatborden, die niet eens bij de fiets horen. Dus kortom: een mooie, goede fiets maar zeer slecht verpakt.

Snel en netjes geleverd

Snel en goed

Snel en goed

Perfect, zoals altijd!

Perfecte service, snelle verzending,

Snelle levering, gratis montage!

Gisteravond een 24 inch kinderfiets online besteld, vanochtend kreeg ik al bericht dat de fiets af te halen was in de winkel. Ik had de fiets gekocht zonder montage (want: meerkosten en kan ik prima zelf), maar toen ik de fiets kwam ophalen stond deze al rijklaar voor me in de winkel, en werd door personeel naar de uitgang (de trap af) gedragen. Heel fijne service! Dankjewel Halfords Steenwijk :)

geen problemen, alles vlot verlopen

super geregeld alles.

Mijn gemiste fridaykorting kreeg ik keurig nagestuurd.

Groot assortiment en mooie prijzen

Groot assortiment, mooie prijzen en snelle verzending. Top.

Slecht..

Hoe kan jullie beoordelen als ik heb nog niet eens mijn bestelling gehad!!!

Supersnel & alles op voorraad!

Als je iets besteld wil je het ook graag compleet en snel hebben. Zaken waren goed en veilig verpakt!

Van te voren besteld

Via de website onderdelen besteld, online afgerekend. Opgehaald in de winkel. Snelle vlotte medewerker, winkel in, winkel uit.

Assortiment is niet echt uitgebreid

Assortiment is niet echt uit gebreid.

snel geleverd maar met z'n gebrekken

producten snel geleverd maar er ontbraken twee stuks van een product maar na bellen van de locatie werden die nageleverd

Heel positief

Goede en snelle service. We werden goed geïnformeerd over de bestelling. En de fiets is super mooi!

Super snel geleverd

Heel snel geleverd

Aankoop kinderhelm

Online besteld..werd zoals afgesproken in de winkel bezorgd. Netjes een mail ontvangen wanneer ik de helm kon ophalen!

Op tijd bezorgd

Mooi pakket alleen een fles lekte in de verpakking

Top en super snel

Snel bezorgt.

Top geregeld

Medewerkers deskundig mbt thule skibox en lastdragers. Top service van Vestigings Doetinchem door te helpen met het installeren van de lastdragers en skikoffer. Zeer deskundige hulp. Top dank je wel Halford Doetinchem.

snel en netjes

Mijn bestelling is snel en netjes afgehandeld door halfords

Snel geleverd prima service

Duidelike website. Snelle bezorging.

Prima. Ook nog een persoon aan de telefoon gehad met een vraag over de bestelling. Zeer attent.

Anthonetta Kuijlstraat 111

3066 AH Rotterdam

+31 6 14035613

Over Halfords

Halfords is al sinds 1973 hét adres voor Alles voor Auto en Fiets bij uitstek. In elke winkel vind je een professionele werkplaats én ervaren en deskundig personeel. Wij repareren en onderhouden élk merk fiets, of het nu gaat om een stads-, oma- of elektrische fiets! Naast ons uitgebreide assortiment vind je er ook een keur aan accessoires. Wij nemen altijd de tijd om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuze maakt. Daarnaast krijg je van ons de eerste onderhoudsbeurt gratis wanneer je een fiets afgemonteerd koopt.