Snelle levering, productfout perfect afgehandeld

2 artikelen besteld welke beide supersnel geleverd zijn. Echter bleek bij levering 1 artikel niet compleet. Helaas was dit (laatste) artikel niet meer leverbaar, maar Halfords stuurde een compleet variant artikel (zelfde type, andere (ook mooie) kleur) kostenloos toe. Het incomplete artikel mocht ik houden: ik kan dus nog kiezen tussen de kleur of heb nog eens een variant/reserve. Halfords Breda: bedankt voor deze perfecte service!

de afhandeling van een retour zending was onduidelijk.

Alleen de baas wist uiteindelijk de retourzending te regelen ,maar het was wel onduidelijk.

Snel.

Had producten besteld via de webshop die ik af kon halen en betalen in de winkel. De producten lagen meteen klaar en heb ze de volgende dag opgehaald. Goede snelle service.

Heb pas dag later besteld

Je kon niet uit alle filialen kiezen om bestellingen op te halen alleen de filialen waar de bestelling de volgende dag binnen kwam stonden vermeld dus heb pas dag later besteld toen stond filiaal Uden erbij. Alle filialen vermelden, je krijgt toch bericht als het binnen is

Prima ervaring!

Uitstekend!

Fiets dakdragers besteld. 2 dagen later in huis zoals aangegeven op de website.

Positief over de bestelde spullen

* Vreemd dat niet de 2 bestelde artikelen in één bestelling met DHL bezorgd werden. * de verpakking wordt des te groter als je een tė grote doos neemt en op moet vullen met plastic.

Prima geregeld

Alles volgens bestelling snel ontvangen. Prima service.

Goed geregeld

Ondanks dat er iets mis was gegaan bij DHL , heeft Halfords het razend snel in orde gemaakt. Super geregeld.

Prima, snelle levering van bestelde materialen

Vandaag bestelt, morgen in huis.

Snelle levering. Top aanbieding

Highly recommended!

Very fast delivery. I slept just one night into the forest with Hammock and I am very glad with this product. Much more comfortable sleep than in a tent , less then five minutes to hanging on trees, no mosquitoes or any other not pleasure guests.It looks as a high quality. I really recommend this DD Hammock.!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Redelijke prijs, snelle levering

Artikelen goed verpakt, snel ontvangen.

Goede snelle levering

Fijne winkelervaring

Makkelijk bestellen en snel thuisbezorgd

Klantvriendelijke service

Online bestellen gaat super snel! Mijn fiets tas was er dezelfde dag al. Omdat er helaas geen filiaal meer is in mijn woonplaats Amersfoort, moest ik uitwijken naar Zeist. Daar hielden ze het voor me vast en kon ik zonder problemen mijn bestelling een week later ophalen. Ik kreeg nog een herinnering via sms, maar op mijn uitleg daarop, kreeg ik geen reactie meer. Dat had ik nog wel prettig gevonden.

Bestelling lag snel klaar om op te halen. In de winkel (Zeist) vriendelijk en behulpzaam personeel.

Snel advies en informatie

Voordat ik mijn aankoop deed, informeerde ik over het product bij Halfords. Goed advies en direct terugkoppeling over de levertijd van de fabrikant via mail en telefoon. Na de levertijd diverse mails over de status en ophaalinformatie. Afrekenen in de winkel ipv direct online is ook een pluspunt.

Teverden!

Beozorging ws netjes op tijd en behulpzaam!

perfect

goede en snelle levering

Perfecte klantenservice

Nadat ik mijn bestelling al op dezelfde dag van bestellen ontving werd ik ook perfecte geholpen door de klantenservice bij het herstellen van mijn fout. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Prima snelle vriendelijke service.

Veel artikelen, ruime sortering, snelle bediening. Ook ideaal om mijn lege Nespresso cups in te leveren voor recycling.

Zeer snelle en goede levering

Had snel iets nodig. Product was bij Halfords leverbaar. Snel besteld, betaald en de volgende dag al halverwege de middag in huis! Top levering. 1 verbeterpunt: jammer dat er rondom de doos waarin het product verpakt zat zoveel plastic tape met logo/belettering van halfords zat, daardoor kon de doos niet bij het oud papier en dit vind ik minder milieu vriendelijk. Ook jammer dat ze nog maar zo weinig fysieke winkels hebben.

Anthonetta Kuijlstraat 111

3066 AH Rotterdam

+31 6 14035613

Over Halfords

Halfords is al sinds 1973 hét adres voor Alles voor Auto en Fiets bij uitstek. In elke winkel vind je een professionele werkplaats én ervaren en deskundig personeel. Wij repareren en onderhouden élk merk fiets, of het nu gaat om een stads-, oma- of elektrische fiets! Naast ons uitgebreide assortiment vind je er ook een keur aan accessoires. Wij nemen altijd de tijd om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuze maakt. Daarnaast krijg je van ons de eerste onderhoudsbeurt gratis wanneer je een fiets afgemonteerd koopt.