Ben erg teleurgesteld over geluidsniveau van een persoonlijk alarm waar volgens de informatie op de website 130 Decibel geluid uit zou moeten komen Even nagemeten met een geluidsmeter en komt niet verder dan 80 decibel Om van 80 decibel naar 130 decibel te komen heb ik er meer dan 10000 tegelijkertijd nodig Leuk en soms handig persoonlijk alarm maar de onzin van 130 decibel zou ik van de website af halen
Beste Erik, Is het alarm wel goed opgeladen? Bij een lage batterij kan het namelijk inderdaad zo zijn dat het alarm niet op maximaal volume gaat. Groeten, MijnSOS
Keurig fejnsralleerd. Fijn orlige. Hoop het alarm.nuet nosug te hebbeb maarbgeefr veilig gevoel
Beste Hanny, Goed om te horen dat het alarm u een veilig gevoel geeft! Groeten, MijnSOS
n.v.t.
Beste Gert, Bedankt voor je review! Groeten, MijnSOS
Ik heb door de jaren heen al heel wat ouderen in mijn omgeving geholpen bij de aanschaf van persoonsalarmering, en ik ben dik tevreden met de kwaliteit van de producten, de vertaling in het Nederlands van de stemcommando's en de uitstekende service.
beste Erik, Wat goed om te horen dat je mensen kunt helpen doormiddel van onze producten! Bedankt voor deze mooie review! Groeten, MijnSOS
snel en goed
Beste Henk, Bedankt voor je review! Groeten, MijnSOS
Ik ervaar dat de tijd van reageren wel erg kort is. Ik krijg niet de kans om mijn telefoon te pakken Voordat ik kan opnemen schakelt hij al door naar de andere nummer.
Beste Patricia, Deze tijd is zo kort, omdat hij anders in de voicemail schiet (15 seconden). Deze tijd is te verlengen, maar dan dienen alle contactpersonen hun voicemail uit te schakelen. Als u hier hulp nodig bij heeft neem dan contact met ons op. Groeten, MijnSOS
Na levering met voorinstellingen wilde ik het toch anders. Opgestuurd en na 2 dagen weer retour. Instellingen aangepast helemaal naar mijn zin. Ik ben helemaal tevreden. Groeten Theo.
Beste Theo, We doen altijd ons best om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de klant. Fijn dat dat is gelukt. Goed om te horen dat je tevreden bent! Groeten, MijnSOS
Beste Ad, Bedankt voor je review! Groeten, MijnSOS
Horloge keurig ingesteld,meteen werkend. Bij een concurrent was dit een heel ander verhaal. Blij dat ik voor sos heb gekozen.
Beste Willian, Fijn om te horen dat alles goed werkt. bedankt voor je review! Groeten, MijnSOS
Wat een fijn alarm,en zo goede service en contact via de app.na 3 jaar een nieuwe batterij besteld en hij is weer als nieuw..kan iedereen aanraden om bij jullie te kopemvg Monique
Beste Monique, goed om te horen dat de nieuwe batterij weer voor veiligheid zorgt. Bedankt voor je review! Groeten, mijnSOS
Voor mijn moeder een SOS horloge aangeschaft. Eenmaal gebruiksklaar is het een fantastisch en waardevol hulpmiddel en fijn om te hebben. Het vraagt wel wat inspanning om tot dat punt te komen; daar waren twee personen en een paar telefoontjes met de hulpdesk voor nodig. En twee middagen studie en testen om het onder de knie te krijgen. Een oudere die niet thuis is in technologie, komt hier in zijn eentje niet uit. De hulpdesk is fantastisch, die verdienen 5 sterren; duidelijk, geduldig, behulpzaam en vriendelijk. Aan te raden mits iemand met verstand van technologie erbij helpt.
Beste Anita, We doen ons best om ervoor te zorgen dat de installatie makkelijk kan verlopen. Mocht er niet uitgekomen worden is onze klantenservice bereikbaar. fijn om te horen dat u hier dan ook tevreden over bent. Bedankt voor de review! Groeten, MijnSOS
Het. Werkt allemaal heel.goed bij mij
Beste Martin, Goed om te horen dat alles werkt! Bedankt voor je review. Groeten, MijnSOS
De vergelijking maken tussen de diverse modellen is niet evident. De tabel is wel overzichtelijk, maar technisch niet goed genoeg uitgewerkt en niet voldoende verklarend. De website is ook niet echt user friendly. Men vindt er zijn weg niet terug. Ware het niet dat het product door kennissen was aanbevolen, had ik het opgegeven. De exacte werking vond ik ook niet eigenhandig terug in de documentatie. Via een chat contact is dat wel duidelijk geworden. Maar tot dusver tevreden nu.
Beste Michel, We doen ons best om zo volledig mogelijk te zijn in onze handleidingen en op de website. Mochten er toch nog vragen zijn, zijn we altijd te bereiken. Goed om te horen dat u tot nu toe tevreden bent. Groeten, MijnSOS
Er werd goed en vriendelijk geluisterd. We konden het horloge ophalen waardoor we een beter gevoel hadden nu moeder op het laatste moment ‘s nachts alleen zou zijn. Het horloge was geïnstalleerd. We hoefden het alleen maar mee te nemen.
Beste Yvonne, Goed om te horen dat we hebben kunnen helpen, bedankt voor je review! Groeten, MijnSOS
Beste Antoon, Bedankt voor je review! Groeten, MijnSOS
PMijn dochter belde voor mij naar SoS. Kreeg een mevrouw aan de lijn die meteen advies gaf…..heel relax Fijn om te weten als er wat met mijn horloge “mis” is ik zo kan bellen
Beste M-A, Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service! Groeten, MijnSOS
Sleutel kluis gekocht. Door eigen fout kreeg 'm niet aan de praat. Maar goede telefonische service geholpen. Inmiddels heb ik zelf de fout gevonden.
Beste Redmer, Fijn dat we je hebben kunnen helpen. Bedankt voor je review! Groeten, MijnSOS
Werkt zeer goed en goede kwaliteit. Duidelijke handleiding. Raad hem zeker aan
beste Harry, Goed om te horen dat je het horloge aanraadt! Groeten, MijnSOS
Super snel geleverd.
Beste René, bedankt voor je review! Groeten, MijnSOS
Nadat mijn pakket niet afgeleverd was ondanks bericht van hdl dat dat wel was gebeurd hebben ze er voor gezorgd dat ik alsnog het bestelde werd geleverd.
Beste Lamber, Helaas hebben wij het niet meer in de hand zodra het pakket is meegegeven aan DHL, maar we doen altijd ons best om het op te lossen! Goed om te horen dat het is gelukt. Groeten, MijnSOS
Het alarm is makkelijk te bedienen en gelijk gebruiksklaar door de dat mijnsos hem al ingesteld heeft zodat je het niet zelf hoeft te doen. En wordt snel geleverd
Beste Erwin, Goed om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor je review! Groeten, MijnSOS
Eenvoudig zoeken, duidelijke uitleg bij het product, goed overxicht over de kosten. 1 probleem met invullen formulier met contact personen maar via mail en telefoon direct contact kunnen krijgen en probleem binnen 12 uur opgelost. Na ontvangst produkt direct kunnen gebuiken en testen. Werkt goed en nu 1 week in gebruik en werkt zoals vooraf verwacht mag worden.
Beste Marian, Goed om te horen dat we je probleem hebben kunnen oplossen. Fijn dat alles nu naar behoren werkt. Groeten, MijnSOS
Prima horloge maar de melding maar sneller
Beste Lian, Wat bedoelt u precies? We kunnen u wellicht helpen als u contact met ons opneemt. Groeten, MijnSOS
De weinige ervaring geeft toch vertrouwen
Beste Willy, Bedankt voor je review! Groeten, MijnSOS
Mijn vragen vooraf aan de koop evenals daarna zijn geduldig en goed beantwoord.
Beste Phil, Goed om te horen dat uw vragen goed beantwoord konden worden. Bedankt voor je review! Groeten, MijnSOS