Filters

10

Zeer accuraat

Je krijgt een vakman aan de lijn die direct met een oplossing komt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Heel goed begeleid bij het maken van een goede keuze. Prima service bij installatie en programmering.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heb een s.o.s horloge

Heb een s.o.s horloge aangeschaft voor mijn vader van 92 het is allemaal duidelijk heb hem geïnstalleerd en het werkt allemaal naar behoren vriendelijke groet Johan Beijer

 • Aanbevelen? Ja
8

snelle levering en redelijk makkelijk te installeren

SOS knop ontvangen, informatie voor de aankoop was helder en duidelijk, ik werd altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon of per chat. Bij het installeren waren sommige dingen wat lastig maar ook hier goede telefonische hulp. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

 • Aanbevelen? Ja
8

werkt prima

vandaag in gebruik genomen en werkt perfect

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk, duidelijk en goede services

Ik zocht een SOS knop, gebeld met de firma, Geduldig uitleg gehad en daardoor mijn keus kunnen bepalen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel bezorgd. Duidelijke uitleg. Geweldig product.

De SOS-knop 4G werd snel bezorgd en had een Nederlandse handleiding. De installatie was goed te doen. Na installatie van een gekochte pre-paid sim kaart werkt het apparaat na behoren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfect

SOS Horloge aangeschaft. Op voorhand contact gehad voor informatie. Dit ging snel, vriendelijk en duidelijk. Na bestelling via de site het horloge de volgende dag ontvangen. Duidelijke handleiding waardoor horloge zo ingesteld is. Perfect horloge en doet wat het moet doen zonder allerlei toeters en bellen. Zoek niet verder, dit horloge is perfect.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi bedrijf dat goed bezig is...

Het bedrijf neemt direct de telefoon op. Dat is geweldig. Het product is misschien iets te ingewikkeld voor 80 plussers. Verder echt top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima en servicegericht, zonder abonnement

Goede, snelle informatie via persoonlijk contact via de chat. Keurig geleverd, degelijk materiaal en compleet. Het is eigenlijk een mini telefoontje dus je kunt ook spreken met de drager van de SOS-knop: top! Zeer tevreden. We hopen hem weinig nodig te hebben maar het is een gerust idee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering

Had alleen problemen met de track en tracé. Deze werkte niet ? Maar het pakketje lag eerder in de brievenbus dan ik gedacht had.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend functionerend apparaat en goede prijs/prestatie verhouding

Prima product werd goed verpakt en snel geleverd. Goede telefonische informatie en adviezen vóór, en na de levering. Ik heb voor de installatie met een 4G-prepaid card met automatische opwaardering, mijn dochter en schoonzoon ingeschakeld omdat ik, als bejaarde, daar geen ervaring mee heb. Door een test "noodoproep" vastgesteld dat het mooie apparaat goed functioneert ook met melding naar het buitenland. Eenvoudige bediening en uitstekende prijs/prestatie verhouding.

 • Aanbevelen? Ja
8

vlot geholpen, snelle levering

Voldoende uitleg en assistentie tijdens het inregelen van het systeem

 • Aanbevelen? Ja
10

betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, een uitkomst!

Een minitelefoontje, lekker eenvoudig juist voor iemand die ouder wordt en voor wie veel apparatuur te ingewikkeld is. Een SOS knop op het apparaat en op de achtergrond nog meer mogelijkheden. Het val-alarm bijvoorbeeld, toen mijn vader het apparaatje op bed gooide, werd ik meteen gebeld. Ik sta als eerste in de telefoon en daarnaast nog 5 familieleden. Zijn we allemaal niet bereikbaar? Lezen we de SMS niet? dan is telefoonnummer 7 aan de beurt om te bellen. Op die plaats hebben we 112 geprogrammeerd. Via de SMS kunnen we het batterijniveau aflezen en via GPS is het apparaat, dus ook mijn vader te vinden. Af en toe vraag ik hem om de knop eens in te drukken, dan bellen we via het apparaatje. Zo wordt de drempel minder hoog om de knop in te drukken. Dit geeft ons vertrouwen om mijn vader nog een tijdje zelfstandig te kunnen laten wonen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkt perfect

Super tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi apparaatje met zeer veel functionaliteit

Bijzonder handig klein apparaatje, die EV-04. Moet dienen voor bejaarde moeder, die niet meer zo handig is met mobiele telefoons, en toch alleen wil wandelen. De EV-04 heeft verrassend veel functionaliteiten, en is goed programeerbaar met de bij geleverde software. Het is niet alleen een alarmknop die helemaal onafhankelijk is van een mobiele telefoon, maar geeft ook de precieze locatie door aan de (maximaal 10) personen in de lijst. Bovendien wordt er automatisch een telefoon gesprek gestart. Het volume is hard genoeg om ook voor ouderen goed te horen, of wanneer het zich onder kleding bevindt. De val beveliging kan ook zeer nuttig zijn. Verder nog heel veel functionaliteit die ik niet getest heb. (alarm bij lange tijd niet bewegen van personen, alarm bij overschreiding maximum snelheid, alarm als iemand te verweg loopt, etc) Klein min puntje is de soms over dreven communicatie. (Bijvoorbeeld na het sturen van een SMS naar het apparaat toe, komt eerst een bevestiging dat het commando is ontvangen en daarna het antwoord) Absoluut een aanrader om oudere mensen wat meer zelfvertrouwen te geven, en een gerust stelling naar hun kinderen. Ook de chat fuctie van de website en de technische ondersteuning is snel en zeer behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

top

snelle levering duidelijke omschrijving werk perfect, vooral de spraakondersteuning bij een gegeven alarm geeft de gebruiker een gevoel van veiligheid dat het signaal is verzonden.

 • Aanbevelen? Ja
10

De SOS-knopEV-04 functioneert prima, zowel positieweergave via gps/wifi als gsmbereik

Wij zijn erg blij met de SOS-knop EV-04. Hiervoor hebben wij twee keer een gps/sos horloge geprobeerd, die regelmatig geen bereik hadden, wat veel onrust gaf. De SOS-knop functioneert goed. Geeft buiten gps-positie goed aan. Binnen via wifipunt. Goed bereik via gsm, ook van KPN. Mogelijkheid voor eigen simkaart. Voordeel is dat de functies, zoals bijv. valdetectie etc. aan en uit gezet kunnen worden. Microfoon luid en duidelijk. De bediening van de knop is eenvoudig, belangrijk voor Alzheimerpatienten. Jammer dat er via computer alleen windowssoftware is en geen IOS. Wel een app voor beide. En instellen via sms gaat ook prima. De service is uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed apparaatje, voor een veiliger gevoel.

Eenmaal geïnstalleerd, werkt hij prima! Nog niet “voor het echt” hoeven proberen ,gelukkig maar! Maar met het uittesten doet hij het goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik voel mij minder angstig als ik alleen ben.

Dankzij dit SOS apparaat is het niet meer nodig om angstig te zijn om te vallen en geen hulp te krijgen... Werkt heel goed en is een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer goed

Zeer goed

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima product, werkt voortreffelijk!

Waar hij voor bedoeld is, SOS knop, werkt het voortreffelijk. Installeren daarentegen is erg moeilijk en kost veel beltegoed omdat bij elke invoer een SMS terug gestuurd word ter bevestiging. Beter is het om de nummers in te voeren zonder beltegoed op de kaart te zetten. Na invoeren krijg je dan nog één SMS!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Geert, Bedankt voor deze mooi beoordeling en fijn dat de noodknop goed bevalt! De noodknop is in te stellen via SMS maar kan ook ingesteld worden via de PC of app. Op onze website geven we hier meer uitleg over en kun je het PC programma gratis downloaden. Met het programma kun de de noodknop instellen zonder SMS en kist het dus ook geen SMS-prepaid tegoed. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag!

8

prima en compleet afgehandeld

Keurig gerealiseerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele nette service!

Netjes gebeld over onderdeel dat niet op voorraad was en mij een keuze gegeven. Uiteindelijk toch meegeleverd, top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles 100% oke

Zo hoort het

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd