Mijn moeder heeft sinds kort een sos systeem en ik ben er super blij mee. Zij trouwens ook! Een stukje rust en weten dat er hulp kan zijn als dat nodig is! Top service van jullie team!
Geen antwoord op mijn vraag op heden
Beste Caroline, Wat vervelend te lezen dat u niet tevreden bent. We hebben uw mail van maandag de 7e gewoon beantwoord op dezelfde dag. Dat ging erover of u langs kon komen. Kijkt u even in uw spambox. Los daarvan geeft u aan dat het een slechte app is. Neemt u contact op met onze klantenservice in veel gevallen kunnen we u helpen met installeren van de noodnummers met de app. U heeft aangegeven zelf de installatie te willen doen. Mocht dit niet lukken dan helpen we u graag telefonisch. Met vriendelijke groet, Esther MijnSOS
Het product (EV-07BX-E 4G SOS-knop) is een rebranded white label (OEM) product dat door verschillende leveranciers wordt geleverd. MijnSOS.nl is een van deze partijen. MijnSOS.nl stelt de volledige productinformatie beschikbaar op de website: meerdere handleidingen, uitgebreide specificaties, etc.. Dit i.t.t. vele concurrenten die slechts summier informatie beschikbaar stellen. Je kan merken dat MijnSOS.nl aandacht aan het product heeft besteed. Het is duidelijk wat je krijgt en waarvoor je betaalt. Daarnaast: geen verplichte (en onnodige) abonnementskosten, geen onnodige installatiekosten. Ik ga geen namen noemen, maar wat sommige andere leveranciers doen is schandalig (misleiding). Ik heb niets tegen eenmanszaken of vofs, maar met een product zoals dit is de kans op een hit-and-run dropshipper die snel winst wil maken wel wat groter. MijnSOS.nl is een B.V., waardoor ik een beter gevoel heb over de continuïteit van de ondersteuning en eventuele serviceclaims/garantie.
Hallo Jan, Bedankt voor deze mooie review. Goed om te horen dat je tevreden bent over ons bedrijf! Groet, Tom van MijnSOS
Ik heb voor een vraag gebeld en kreeg hier de juiste antwoorden, we hebben inmiddels 2 producten besteld en naast een handgeschreven kaart zat er ook een goeie handleiding bij, welke voor mijn ouders echt heel fijn is.
Hallo Rene, Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en onze producten. Bedankt voor je review! Groet, Tom van MijnSOS
Goede producten en een fijne service
Hallo Roger, Bedankt voor de positieve review! Groet, Tom van MijnSOS
Voldoet prima aan mijn wensen, maar is zwaar en loch om een damespols
Hallo Ed, Goed om te horen dat het product aan je wensen voldoet. Het gewicht komt o.a. door de accu die erin zit. We hebben ook producten die om de hals gedragen kunnen worden, wellicht is dit prettiger voor u. U kunt altijd contact opnemen voor de mogelijkheden. Groet, Tom van MijnSOS
Werkt verder goed. Let op dat je de schroefjes niet kwijt raakt. Nieuwe kosten € 4,00 p/st. Hu
Hallo Herman, Bedankt voor uw review. We hebben inmiddels contact gehad met u over de schroefjes. Het is natuurlijk erg vervelend als er onverhoopt een schroefje kwijt raakt (ze zijn ook vrij klein). Daarom bieden we extra schroefjes op onze webshop aan voor onze klanten. De prijs hiervoor is inderdaad €3,99 maar dit is voor 3 schroefjes én deze prijs is ook inclusief de verzendkosten. Groet, Lisette van mijnSOS
Vriendelijke medewerksters, nemen alle tijd voor je vragen en geven deskundig advies. Horloge wordt helemaal ingesteld conform je wensen. De batterij was na 72 uur constant te hebben gedragen, nog 25%. Opladen was binnen 1 uur weer 100% Dit horloge en de service is een absolute aanrader en onderscheid zich positie van de meeste alarm horloges die je op internet kan vinden!
Goedemiddag Peter, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We vinden klanttevredenheid erg belangrijk en nemen daarom ook graag de tijd voor onze klanten. Het is inderdaad mogelijk om onze producten in een zeer zuinige stand te zetten, waardoor het horloge langer mee gaat. Groet, Lisette van mijnSOS
Goede duidelijke communicatie. Met vragen ben je welkom en je word goed geholpen.
Hallo Mirjam, Bedankt voor je mooie review! Groet, Lisette van mijnSOS
Hallo Hans, Bedankt voor uw review. Groet, Lisette van mijnSOS
Snelle levering en volledige service.
Goedemiddag Gerdie, Bedankt voor de review. We proberen de bestelling altijd z.s.m. te versturen. Groet, Lisette van mijnSOS
Is niet geschikt voor ouderen, daar het te moeilijk is om te installeren(mijn dochter heeft het gedaan)
Goedemiddag Renk, Bedankt voor uw review. Het is een technisch product en dat is inderdaad soms lastig. We hebben daarom ook een installatieservice en ons SIMzeker-abonnement en daarmee wordt u ontzorgd en kunt u het SOS-product direct gebruiken. Groet, Lisette van mijnSOS
Snelle en goede service
Hallo Anny, Bedankt voor je review! Groet, Lisette van mijnSOS
Klantenservice reageert snel en lost vragen en problemen op. In mijn geval werd het product na overleg geruild om zeker te zijn van goed functioneren.
Hallo, Bedankt voor deze mooie review! Groet, Lisette van mijnSOS
Na veel problemen met andere alarmknoppen (CSI Abby en Wuzzy) de alarmknop van Mijn SOS voor mij moeder aangeschaft. Binnen één dag perfect geregeld, zelfs belde de helpdesk mij om het alarm te installeren voor verzending. Zéér simpel te installeren en nummers toe te voegen en/of te verwijderen.
Hallo Jan, Wat goed om te horen dat je zo enthousiast bent. We stellen deze mooie review zeer op prijs! Groet, Tom van MijnSOS
Makkelijk contact te krijgen. Vriendelijk en duidelijk uitleg. Snel reactie op mail.
Hallo Marloes, Goed om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice! Groet, Tom van MijnSOS
Juist ook voor minder handige mensen is de hulp die graag en vriendelijk gegeven wordt erg belangrijk! Ik voel me met het “sos horloge” veel veiliger en geruster zowel buiten als binnen. Bedankt hiervoor!
Hallo Marga, Wat fijn dat ons SOS-horloge u een veiliger gevoel geeft. Bedankt voor de review! Groet, Tom van MijnSOS
Telefonisch contact gehad, goed en duidelijk advies gekregen ivm kapotte 1e SOS knop.
Hallo Eric, Goed om te horen dat we u hebben kunnen helpen! Groet, Tom van MijnSOS
We zijn netjes en goed geholpen ..kregen goed advies.. En werden na een probleem ,om dat het horloge wel sms stuurde naar de contact persoon maar niet belde gelijk goed geholpen.....
Hallo Meta, Vervelend om te horen dat u eerst problemen ervaarde met het horloge. Goed om te horen dat het alsnog is opgelost. Bedankt voor de review! Groet, Tom van MijnSOS
Alarm horloge gekocht en deze werd keurig voorzien van noodnummers en simkaart. Top goed gewerkt.
Hallo Jacob, Goed om te horen dat u tevreden bent over onze installatieservice. Bedankt voor de review! Groet, Tom van MijnSOS
Simpel apparaat, zonder terugkerende maandelijkse kosten
Hallo Rosé, bedankt voor de review! Groet, Tom van MijnSOS
Erg zwaar
De bestelling was er snel. Wanneer je telefonisch contact met ze opneemt is er een vriendelijke, Nederlands sprekende dame die alle vragen kan beantwoorden. Koop hier gerust !.
Hallo Jozé, Bedankt voor deze mooie review! Groet, Tom van MijnSOS