Laden reviews...
103 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen geven klanten een positieve indruk met snelle leveringen en duidelijke communicatie. Vriendelijk personeel en deskundig advies komen vaak naar voren. De ervaring wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, kwaliteit en een aangename service, wat leidt tot herhaalbezoeken.
Online kwartronde 100x100cm douchecabine, douchebak met Sifon besteld. Netjes over gebeld dat douchebak en Sifon helaas niet leverbaar waren (foutje op de site). Het betaalde geld hiervoor werd dezelfde dag nog gecrediteerd, waarna het een dag later op mijn rekening. Douchecabine netjes binnen 4 werkdagen geleverd.
19 June 2026
Raymond
Utrecht
Goede prijzen, goede updates, super goed ingepakt. Kortom ik ben tevreden!
16 June 2026
Els
Goor
Goede en corrte levering douchewand
12 June 2026
Ruud
Overasselt
Mooie producten en goede communicatie over levering. Afspraken worden nagekomen. Dat is echt heel prettig.
10 June 2026
Barbara
Den haag
Zie boven.
8 June 2026
André
Amsterdam
mijn kraan is netjes afgeleverd en ben heel tevreden met de kwaliteit
5 June 2026
Ineke
hoorn
Kraan was snel geleverd en makkelijk te installeren Staat mooi in de badkamer Wel wat kleine krasjes al op sommige onderdelen. Dat was jammer Verder heel tevreden
3 June 2026
René
Harderwijk
Voor aanschaf van een nieuwe douchedeur contact opgenomen om e e.a. qua maatvoering en uitvoering te checken. Werd geduldig, duidelijk en hulpvaardig te woord gestaan. Levering was snel en heel correct.
3 June 2026
Sandra
Capelle aan den IJssel
Na een kleine vergissing is alles zeer snel en efficient in orde gebracht.
2 June 2026
Hendrik
bornem
Beste Hendrik
Hartelijk dank voor uw review en voor uw vriendelijke woorden over onze collega. Fijn om te horen dat u de service als beleefd, vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren.
Helaas zijn er bij de verwerking van uw bestelling twee klanten door elkaar gehaald, waardoor per vergissing een ander product naar u is verzonden. Onze excuses voor dit ongemak. Inmiddels hebben wij het juiste product naar u verzonden, zodat u alsnog ontvangt wat u heeft besteld.
Daarnaast sturen wij u een retourlabel toe, waarmee u het verkeerd ontvangen product kosteloos aan ons kunt retourneren.
Nogmaals bedankt voor uw begrip en uw positieve feedback over de afhandeling. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.
Met vriendelijke groet,
Snel
20 May 2026
Alex
Vleuten
Prima produkt en correcte levering
16 May 2026
Berend
Easterein
Zie hierboven
9 May 2026
René
Biddinghuizen
Inbouw nis besteld bij Sani4comfort voor de verbouwing van ons badkamer na jaren. Spanend allemaal, de éné gaat er heel relax mee om dan de andere. De Inbouw nis ontbrak in ons project was niet te bezorgen door een andere leverancier. Op internet gezocht kwamen we uit bij Sani4comfort. En zo als er staat en belooft hadden we het ontbrekende onderdeel binnen 5 na bestelling in huis. Chapeau!
8 May 2026
Beulah
Groningen
Sifon set gekocht, kon 2 weken levertijd worden maar na 3 dagen binnen. En de prijs/kwaliteit is top. Ga zo door.
8 May 2026
Louis
Nijverdal
Artikel was goed en netjes verpakt en snel geleverd
5 May 2026
frank
HELMOND
Alles comform bestelling geleverd betrouwbaar bedrijf.
4 May 2026
Very efficient and kind.
20 April 2026
Pedro Correa
Palma de Mallorca
Ik ben tevreden over de service van Sani4Comfort. De communicatie verliep vanaf het eerste moment prettig en duidelijk. Ze reageren snel en houden zich aan hun afspraken. Wat ze beloven, doen ze ook en dat geeft vertrouwen. Kortom: een betrouwbaar bedrijf dat staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader.
20 April 2026
Cihan
Heerenveen
De prijs was aantrekkelijk in combinatie van de goede kwaliteit helemaal blij mee.
16 April 2026
jo
Veendam
Ik heb een douchecabine en toiletbrillen gekocht voor een goede prijs en prima kwaliteit. Er was iets misgegaan met de bezorging (kan gebeuren) maar dit werd snel en super vriendelijk opgelost. Vooral de snelle reacties op m'n e-mails vond ik erg prettig.
15 April 2026
Joris
Prinsenbeek
Perfect advies, goed meedenken, zodat je direct kunt bestellen.
12 April 2026
Ton
Oldenzaal
Het artikel dat ik nodig had was snel gevonden.
8 April 2026
Marcel
Voerendaal
4 April 2026
Con
Kerkrade
Dagelijks vinden er 100'en klanten over het hele land en vanuit buitenland ons voor de mooiste producten voor hun droombadkamer en toilet. Wij geloven erin dat onze klanten de beste producten verdienen tegen een scherpe prijs en wij leggen de lat hoog voor perfectie. Wij streven er naar om elke bestelling zo snel mogelijk en naar behoren af te handelen. Bovendien dragen wij er zorg voor dat de bestelde artikelen voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit doen wij door alle in onze webshop aangeboden producten vanuit een gebruikersperspectief te bekijken en leggen wij onze expertise ernaast. Wij stellen onze assortiment samen volgens de principes als; creativiteit en kwaliteit met als einddoel comfort voor de gebruiker. Wij richten onze bestelproces, maar ook de levering dusdanig in dat het snel en veilig is. Wij zijn tevens van mening dat de klantvriendelijkheid van een bedrijf op proef wordt gesteld als de problemen zich voordoen. Wij streven ernaar om de voorkomende problemen op te lossen in voordeel van de klant. Dat maakt ons sterk en betrouwbaar.
Dorpsstraat 117
2903LA Capelle aan den Ijssel