Gebeld over of mijn order wel klopte wat er aardig was. Inderdaad een onderdeel teveel besteld en dit werd gelijk gecrediteerd. Verder goede kwaliteit en netjes verzonden.
Beste Fanna, Hartelijk dank voor je mooie review! 🙏 Wat fijn om te horen dat we je snel konden helpen en dat alles naar wens is verlopen. We doen ons best om onze klanten echt persoonlijke aandacht te geven, dus het is geweldig om te lezen dat dit opviel. Veel plezier met je aankoop en we hopen je in de toekomst weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Het team van Sani4Comfort
Snel levering, goed materiaal.
Beste C.H., Hartelijk dank voor uw positieve review! 🙏 We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service, de snelle levering en de kwaliteit van het materiaal. Het is altijd fijn om te weten dat onze klanten ons aanbevelen. Met vriendelijke groet, Het Sani4Comfort team
Verpakking was wat amateuristisch In een doos waarin piepschuim ter bescherming was aangebracht maar wat behoorlijk kapot gegaan was waardoor er een hoop losse "korrels" in de doos lagen.
Beste Aart, Hartelijk dank voor uw review en uw aanbeveling! Fijn om te horen dat het bestelproces goed verlopen is. Onze excuses dat de verpakking niet volledig naar verwachting was en dat de piepschuimkorrels los in de doos terechtkwamen. We nemen uw feedback zeer serieus en gaan bekijken hoe we onze verpakkingen kunnen verbeteren, zodat uw bestelling in de toekomst nog beter beschermd is. We hopen u bij een volgende bestelling een nog betere ervaring te bieden! Met vriendelijke groet, Het Sani4Comfort-team
Snel geleverd, goed verpakt en voldoet aan productomschrijving.
Beste Bart, Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze webshop, de kwaliteit van het product en de snelle levering. Het is altijd fijn om te weten dat alles naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het team van Sani4Comfort
Degelijk en zwaar. De handleiding is uitgebreid maar niet altijd accuraat. Tip: controleer de werking van de dempers om de deur af te remmen op hun werking voor de definitieve montage. Door op de tekening af te gaan had ik ze initieel omgedraaid.
Beste Thierry, Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en uw positieve woorden over de levering en het materiaal! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het product. We nemen uw tip over de dempers zeker mee en zullen bekijken of we de handleiding hierop kunnen verbeteren, zodat toekomstige klanten dit gemakkelijker kunnen installeren. Uw ervaring helpt ons om onze producten en instructies nog beter te maken. Nogmaals bedankt voor uw aanbeveling en vertrouwen in Sani4Comfort! Met vriendelijke groet, Het Sani4Comfort-team
Ik heb de wastafel en de fontein tegelijk besteld, maar ze zijn niet tegelijk aangekomen. Toen ik ze mailde, zeiden ze dat de fontein later zou arriveren, maar ik heb hem nog steeds niet ontvangen. Helaas was het een slechte ervaring.
Wij vinden uiteraard spijtig om te lezen dat u een slechte ervaring aan heeft overgehouden. We vinden het belangrijk om eventuele misverstanden op te helderen, zodat het beeld zo eerlijk mogelijk is. Ten eerste willen we graag benadrukken dat uw bestelling bij ons bestond uit een fontein en een kraan, niet uit een wastafel en een fontein. Mogelijk verwart u deze bestelling met een aankoop bij een ander bedrijf. Daarnaast heeft u bij ons navraag gedaan naar de verzending. Wij hebben u de track & trace-informatie direct verstrekt, maar bleek dat u deze e-mail over het hoofd heeft gezien. Om de bestellingen zo snel mogelijk te kunnen leveren, verzenden wij producten soms in meerdere pakketten. Dit doen we zelfs als dat extra kosten voor ons meebrengt, zodat onze klanten niet langer hoeven te wachten dan nodig. Op onze website vermelden wij duidelijk dat: de langste levertijd binnen een bestelling bepalend is voor de totale levertijd, en leveringen naar België doorgaans enkele dagen langer duren dan binnen Nederland. U heeft uw bestelling op zaterdagavond geplaatst, met een levertijd van circa één week. Op vrijdag de 24e heeft u deze review geschreven, terwijl de verwachte levertijd toen nog niet verstreken was — exclusief de gebruikelijke extra dagen voor verzending naar België. Tot slot: het tweede deel van uw bestelling, de kraan, is op vrijdag 24e om 17:24 uur geleverd. Wij waarderen het dat u de moeite neemt om uw ervaring te delen, maar in dit geval lijkt het te gaan om een misverstand buiten onze invloed. Mocht u nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder en hopen dat deze uitleg u aanzet tot aanpassing van uw review. Vriendelijke groet Team Sani4Comfort
Het duurde even voor het doucherekje wat ik had besteld werd verzonden, maar na 6 dagen ontving ik een goed ingepakte doos met daarin het rek. Echt kwaliteit. Degelijk. Erg blij mee!
Beste Saskia, Hartelijk dank voor je review en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat het doucherekje naar wens is en dat je de kwaliteit ervan waardeert. Onze excuses voor de iets langere verzendtijd, we werken er continu aan om dit te verbeteren. We hopen dat je er veel plezier van hebt en kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het Sani4Comfort-team
Nette prijs en goede service
Beste Alexander, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie, levering en service. We waarderen het dat u Sani4Comfort aanbeveelt en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het team van Sani4Comfort
Toegankelijke website, duidelijk om keuze te maken, te bestelling en daarna snelle levering.
Beste Martin, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u onze website overzichtelijk vond en dat uw bestelling snel geleverd is. Het doet ons goed dat u ons zou aanbevelen. 😊 Met vriendelijke groet, Het team van Sani4Comfort
goede website. snelle levering
Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze website prettig vond en dat de levering snel en duidelijk verliep. We waarderen het enorm dat u Sani4Comfort aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Het team van Sani4Comfort
L'équipe est professionnelle,extrêmement réactive et attentive
Bonjour Dzhuneit, Merci beaucoup pour votre retour positif ! Nous sommes ravis de savoir que notre équipe a pu vous offrir un service réactif et attentif. Votre recommandation nous touche énormément et nous motive à continuer à offrir le meilleur à nos clients. Au plaisir de vous servir à nouveau chez Sani4Comfort ! Cordialement, L’équipe Sani4Comfort
Snelle en correcte levering van een product met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Niets op aan te merken.
Beste Ad, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de levering en de prijs-kwaliteitverhouding van uw product. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het Sani4Comfort team
goed en snel
Bedankt voor je positieve review, Robbie! 🙏 We zijn blij dat je onze service als goed en snel hebt ervaren. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Helaas was mijn product niet naar wens. Maar kon dit probleemloos annuleren. Werd vriendelijk te woord gestaan. Wij hebben gekozen voor zelf afgeven. Maar op eigen kosten kan het ook retour. Ga het aankoop bedrag terug krijgen, maar dat is nog niet terug gestort, ga ervanuit dat dit een dezer dagen retour komt, dat kon paar dgn duren.
Beste Astrid, Hartelijk dank voor uw review en uw openheid. Wat fijn om te horen dat u vriendelijk te woord bent gestaan en dat het annuleren van uw bestelling soepel is verlopen. Het spijt ons dat het product niet helemaal naar wens was. Uw terugbetaling wordt inderdaad zo snel mogelijk verwerkt, en meestal duurt dit een paar werkdagen. We hopen dat dit spoedig op uw rekening staat. We waarderen uw aanbeveling enorm en hopen u in de toekomst alsnog van dienst te mogen zijn met een product dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Het team van Sani4Comfort
Beste Marja, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met ons uitgebreide antwoord en de snelle levering. We stellen het enorm op prijs dat u Sani4Comfort aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Het team van Sani4Comfort
Snelle reactie, telefonisch en via de mail! Topservice van Sani4comfort. We hebben de producten ontvangen, zoals ze ook op de site staan.
Beste A.H. van der Zee, Hartelijk dank voor uw mooie review! 🙏 We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat de producten naar wens zijn ontvangen. Het doet ons plezier dat onze snelle reacties zowel telefonisch als via e-mail positief zijn ervaren. We waarderen uw aanbeveling enorm en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het team van Sani4Comfort
Wacht al 6 dagen op 1 klein ding
Beste Kevin, Wat vervelend om te lezen dat je je product nog niet hebt ontvangen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je zolang moet wachten op een product die op voorraad is en de volgende dag al is verzonden met post.nl. Wij hadden ook het gewaardeerd als je deze vraag eerst aan ons heeft gesteld, ipv via deze weg direct voor Blaming en Shaming koos. Als het nog niet aangekomen is, ligt immers niet aan onze verzending, maar aan de bezorging waar wij geen direct invloed op hebben. De meeste producten worden immers binnen 1 a 2 dagen al bezorgd en wij gaan ervan uit dat het ook gebeurt, zolang wij geen tegenbericht krijgen. Wij gaan deze uitzoeken om te zien waar uw pakket is. Wellicht is het handig om te checken of je pakket niet toevallig op een afhaalpunt ligt of bezorgd bij de buren ivm afwezigheid. Met vriendelijke groet Team Sani4Comfort
Ik ben zeer goed geholpen door Sani4comfort. Een zoektocht naar de juiste wcbril werd door hen vlot beëindigd. Pakket snel en netjes verzonden!
Beste Merel, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat we je zoektocht naar de juiste wc-bril konden vergemakkelijken! 😊 We doen ons best om bestellingen snel en netjes te verzenden, dus het is geweldig om te horen dat dit goed is verlopen. Bedankt voor je mooie review en aanbeveling! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Sani4Comfort
Prima service, snelle levering, meedenkend, goede kwaliteit!! Ik ben heel erg tevreden!
Beste Irene, Hartelijk dank voor je geweldige review! 🙏 We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met je wastafelmeubel én onze service. Het doet ons goed dat onze snelle levering en meedenken positief zijn ervaren. Veel plezier met je nieuwe meubel en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Het Sani4Comfort Team
Was niet beschadigd zag er perfect uit en was makkelijk te installeren
Beste Pascal, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat het perfect paste, er goed uitzag en dat de installatie soepel verliep. We waarderen het enorm dat je Sani4Comfort aanbeveelt. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Het team van Sani4Comfort
Sommige websites hebben geen tekeningen bij WC brillen, maar hier vond ik precies wat ik nodig had.
Beste Alexey, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat onze duidelijke tekeningen bij de WC-brillen je hebben geholpen om precies te vinden wat je zocht. We doen er alles aan om onze productinformatie zo compleet mogelijk te maken, zodat het winkelen bij Sani4Comfort altijd makkelijk en overzichtelijk is. We waarderen je aanbeveling enorm! Met vriendelijke groet, Het Sani4Comfort-team
Per ongeluk verkeerde douchewand besteld pro-actief gehandeld om naar een oplossing te zoeken. Snelle levering.
Beste R., Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we samen een passende oplossing hebben kunnen vinden. We doen altijd ons best om een snelle levering en goede ondersteuning te bieden. We waarderen uw aanbeveling enorm en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het Sani4Comfort-team
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Het doet ons altijd plezier om te weten dat onze klanten ons aanbevelen. Met vriendelijke groet, Het Sani4Comfort Team
Snelle reactie en levering zoals afgesproken
Beste John, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle reactie en levering. We streven er altijd naar om onze afspraken na te komen, en het is geweldig om te weten dat dit goed is verlopen. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het team van Sani4Comfort
Website is goed. Telefonische bereikbaarheid is super goed.
Beste Alex, Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je onze website en service als prettig hebt ervaren. Het is fijn dat onze telefonische bereikbaarheid ook goed heeft geholpen. 😊 We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het team van Sani4Comfort
Dorpsstraat 117
2903LA Capelle aan den Ijssel
Dagelijks vinden er 100'en klanten over het hele land en vanuit buitenland ons voor de mooiste producten voor hun droombadkamer en toilet. Wij geloven erin dat onze klanten de beste producten verdienen tegen een scherpe prijs en wij leggen de lat hoog voor perfectie. Wij streven er naar om elke bestelling zo snel mogelijk en naar behoren af te handelen. Bovendien dragen wij er zorg voor dat de bestelde artikelen voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit doen wij door alle in onze webshop aangeboden producten vanuit een gebruikersperspectief te bekijken en leggen wij onze expertise ernaast. Wij stellen onze assortiment samen volgens de principes als; creativiteit en kwaliteit met als einddoel comfort voor de gebruiker. Wij richten onze bestelproces, maar ook de levering dusdanig in dat het snel en veilig is. Wij zijn tevens van mening dat de klantvriendelijkheid van een bedrijf op proef wordt gesteld als de problemen zich voordoen. Wij streven ernaar om de voorkomende problemen op te lossen in voordeel van de klant. Dat maakt ons sterk en betrouwbaar.