Heel traag

Geleverde bestellingen was compleet en als verwacht. Levering duurde echter eindeloos.

Uitstekende service en prachtige kwaliteit

Ik heb bij Sani4Comfort een grote badkamerspiegel met dimbare verlichting en anti-wasem functie gekocht. De spiegel werd snel geleverd in een zeer degelijke verpakking. De spiegel was in onberispelijke staat en kon eenvoudig worden bevestigd. Hij hangt nu en het is een juweel in onze badkamer! De kwaliteit en degelijkheid van de spiegel is heel erg goed. Hij is elegant en slank en makkelijk te bedienen met slechts één tiptoets aan de voorzijde. Ik ben heel erg tevreden over Sani4Comfort! Het was makkelijk om de spiegel online te selecteren en bestellen. De levering was snel en de kwaliteit van het geleverde buitengewoon goed! Ik beveel Sani4Comfort met veel plezier aan!

Snelle levering en goede mondelinge support.

De radiator hangt nog niet dus kan er verder nog niks van zeggen.

correcte levering, goede communicatie

op tijd geleverd het juiste product geleverd.

Na enig wachten omdat product niet op voorraad was het product goed ontvangen.

Wat duurt het allemaal lang!

Levertijd 3 tot 4 dagen staat er. Maandag besteld, vandaag is het zaterdag en nog steeds is het pakket niet opgehaald door post nl zoals in de bevestiging mail stond. En dat alleen voor een WC bril :-| echt slecht als je zelfs niet eens jezelf aan je eigen levertijd kan houden. Als ik dit had geweten had ik wel ergens anders besteld. Is dus ook de eerste en laatste keer.

Super service!

Had een toiletrolhouder besteld via twee leveranciers aangezien de levertijd een probleem was. Heb gebeld en werd keurig te woord gestaan. Later heb ik contact gezocht via Whatsapp. Een snelle reactie volgde. Even later is de houder geleverd. Top service!

Mooier als verwacht

Wc met ingebouwde bidet zag er op internet mooi uit maar bij levering nog mooier als verwacht. Perfect afgewerkt met hoogwaardige bevestigingsmaterialen en tegen meerprijs op kleur geleverde kwaliteits wc-bril.

Bestelde producten geleverd, maar snelheid valt wat tegen.

Zie boven

snel en goed geholpen door Devin

snel en goed geholpen door Devin

Top service!

Devin is zoals altijd super behulpzaam en snel in zijn reacties. Heel fijn!!

Prima, snelle levering.

Heldere communicatie en geleverd volgens afspraak

Artikel was niet direct voorradig. Duidelijke communicatie en eventuele opties. Na gemaakte keuze keurig volgens afspraak geleverd.

Veel problemen met de afspraak

Ik wil niet meer op deze site iets bestellen omdat! in bestel pagina staat 2-3 dagen bezorgtijd maar echte bezorgtijden kan meer dan manden !

Goed 10

Behulp zaam en vriendelijk personeel

zeer goede service

beantwoorden snel vragen. Goede service

Prima geregeld

Prachtige uitvoering

Snele leveren en reageerde op mijn toen ik wat vroeg. Top

Correct en snel

Correct en snelle levering

Super service!

Er werd meegedacht omdat er twijfel was of ik wel de juiste onderdelen besteld had. Ik werd proactief benaderd en de bestelling werd moeiteloos aangepast en geleverd! Aanbevolen dus.

Netjes, duidelijk en snel verzonden

Site werkt prima, teksten kloppen, materiaal goed. Bezorging op tijd en zeer goed!

Uitstekende klantenservice.

Het artikel dat ik bestelde zou op voorraad zijn, maar de fabrikant veranderde de levertijd, dus ik werd heel snel gecontacteerd en op de hoogte gebracht van deze vertraging, en ik kreeg meteen het aanbod om mijn geld terug te krijgen, of de optie om andere zeer vergelijkbare toiletten te kiezen die de volgende dag geleverd konden worden. Ik heb mijn bestelling gewijzigd voor een ander mooier toilet en kreeg zelfs een kleine korting voor de moeite

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen

Prima, was gewoon een kraan, maar op tijd en netjes verpakt

Betrouwbare info en snelle levering!

Dorpsstraat 117

2903LA Capelle aan den Ijssel

Over Sani4comfort

Dagelijks vinden er 100'en klanten over het hele land en vanuit buitenland ons voor de mooiste producten voor hun droombadkamer en toilet. Wij geloven erin dat onze klanten de beste producten verdienen tegen een scherpe prijs en wij leggen de lat hoog voor perfectie. Wij streven er naar om elke bestelling zo snel mogelijk en naar behoren af te handelen. Bovendien dragen wij er zorg voor dat de bestelde artikelen voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit doen wij door alle in onze webshop aangeboden producten vanuit een gebruikersperspectief te bekijken en leggen wij onze expertise ernaast. Wij stellen onze assortiment samen volgens de principes als; creativiteit en kwaliteit met als einddoel comfort voor de gebruiker. Wij richten onze bestelproces, maar ook de levering dusdanig in dat het snel en veilig is. Wij zijn tevens van mening dat de klantvriendelijkheid van een bedrijf op proef wordt gesteld als de problemen zich voordoen. Wij streven ernaar om de voorkomende problemen op te lossen in voordeel van de klant. Dat maakt ons sterk en betrouwbaar.