Levering geannuleerd zonder verwittiging

Product bleek bij verzending plots niet voorradig. Ondanks melding levering tussen 15 en 17u en verplichte aanwezigheid 4 weken wachttijd nu

Zeeer klantvriendelijk. Snelle levering. Top!

Door de bomen t bos niet meer zien en dan deskundig advies vragen is soms lastig. Maar wat fijn als iemand dan zo zn best doet je op weg te helpen en meedenkt. Chapeau! Dat vind ik Service met een hoofdletter S. Ga zo door Sani4comfort.

Heel tevreden

Top geholpen alles netjes vlot afgeleverd

Ben netjes geholpen zeer tevreden met het product twee mooie mat antraciete wc potten

Vriendelijke leverancier, geweldige service en topproduct!

Leverancier reageert vriendelijk en binnen een paar uur. Komt met passende oplossingen als een product bijvoorbeeld op is. Houdt je ook op de hoogte. Heel erg blij mee

Denkt mee

Bestelling zou door leveringsproblemen langer op zich laten wachten, maar Sani4Comfort bedacht daar een acceptabele oplossing voor. Uiteindelijk werd de bestelling toch nog op tijd geleverd. Prima.

Goed op de hoogte gehouden.

Ondanks de lange levertijd, goede communicatie.

Twee spiegels besteld. Netjes optijd geleverd en snelle reactie bij vragen.

Mooi en degelijk materiaal.

Wij hadden het iets groter verwacht voor die prijs.

Producten worden niet binnen de aangegeven tijd geleverd.

We hebben twee producten besteld, de eerste werd zonder aankondiging wel binnen de aangegeven tijd zoals vermeld op de website geleverd. Van product twee hebben we pas twee week na de bestelling een verzendbevestiging gekregen terwijl op de website vermeld staat binnen drie a vier werkdagen. We hebben nog geen track en tracé en het product ook nog niet ontvangen.

Super tevreden

Heel goed materiaal

Niet op voorraad maar goede service

Helaas was het product dat ik aan wilde schaffen niet op voorraad. De dag na de bestelling kreeg ik daar meteen een bericht over, en werd mij een ander product aangeboden of teruggave van geld. Ik koos voor het laatste en had heel snel mijn geld terug.

Het is op tijd aangekomen

Het is mooi op tijd gekomen zoals ik had verwacht. Want je raakt meestal wel eens in paniek als pakketjes zoals deze laat komen.

Prima.. Snel geleverd product zoals beschreven

Snelle levering, komt afspraken na!

Snelle en persoonlijke service, komt afspraken na.

Goede service / levering binnen 24 uur

Heel tevreden, nog paar keer gebeld en jullie zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Wat betreft het gekochte product. De kleur van het houten plankje van de sani pro parro mini toilet was wel echt lichter dan de foto op de website, wat ik wel minder mooi vind. Met vriendelijke groet, carola

Het geen wat we besteld hebben was netjes op tijd binnen en voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Betrouwbaar en goede producten

Snelle levering en goede produkten

Met Sani4comfort krijg je echt comfort4 je sani, GEWELDIG!

Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed en zonder dat je hoeft in te leveren op de service.

Snelle levering, keurig verpakt, en een prachtige wastafel. Super een duidelijke webwinkel

Goede service en snelle levering

Vriendelijk en er wordt meegedacht met de klant naar een optimale oplossing.

Super snelle service, topkwaliteit

Overzichtelijke site men kwaliteitsvolle producten. Makkelijk besteld en snel geleverd.

Goed ervaren

Het is precies dat wat ik online zag! Het wil nog weleens voor komen, dat de foto er uitziet wat men wil en als het vervolgens wordt geleverd, het er heel anders uitziet en slechte kwaliteit is. Dat is bij jullie niet het geval!

Prettig

Toppie top!

Dorpsstraat 117

2903LA Capelle aan den Ijssel

Over Sani4comfort

Dagelijks vinden er 100'en klanten over het hele land en vanuit buitenland ons voor de mooiste producten voor hun droombadkamer en toilet. Wij geloven erin dat onze klanten de beste producten verdienen tegen een scherpe prijs en wij leggen de lat hoog voor perfectie. Wij streven er naar om elke bestelling zo snel mogelijk en naar behoren af te handelen. Bovendien dragen wij er zorg voor dat de bestelde artikelen voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit doen wij door alle in onze webshop aangeboden producten vanuit een gebruikersperspectief te bekijken en leggen wij onze expertise ernaast. Wij stellen onze assortiment samen volgens de principes als; creativiteit en kwaliteit met als einddoel comfort voor de gebruiker. Wij richten onze bestelproces, maar ook de levering dusdanig in dat het snel en veilig is. Wij zijn tevens van mening dat de klantvriendelijkheid van een bedrijf op proef wordt gesteld als de problemen zich voordoen. Wij streven ernaar om de voorkomende problemen op te lossen in voordeel van de klant. Dat maakt ons sterk en betrouwbaar.