snelle en correcte service.

interessante promoties, onmiddellijk na bestelling concrete informatie over de levering, die volledig conform de informatie werd uitgevoerd.

geleverd binnen 24u

goede en snelle levering en goede dienstverlening op vragen via tel

UITSTEKEND

Snelle levering, kostprijs.

Snelle service, goede prijs kwaliteit

Heel tevreden, alleen missen wij nog dingen zoals wasverzachter, zeep, shampoo,... dat we helaas niet bij jullie kunnen bestellen.

SLECHT

De pakken zijn tweemaal op verkeerde adres afgeleverd. In bestelling nochtans juist gezet : het was in SCHIPSTRAAT 36A bus 2 : dus de huisnummer is 36A en dan appartement nr.2 , want er is ook een andere inkom met 36.

Wij bestellen al enkele jaren bij hygiëne producten. Ze verpakken de goederen steeds zorgvuldig in dozen. De verwerking gaat altijd zeer vlot en meestal binnen de 3dagen geleverd. Soms gebeurt het dat bestellingen in meerdere delen word geleverd omdat ze vanuit verschillende magazijnen werken. Maar tot nu toe steeds correct! Ze rekenen ook maar 1 keer port aan, ook wanneer er meerdere pakketten uit verschillende magazijnen vertrekt. Het enige van kritiek is dat de prijzen steeds schommelen en dat je soms moet vergelijken met soortgelijke producten op hun site om zo de beste deal te kunnen doen rekening gehouden met dezelfde kwaliteit. Maar zeker aan te bevelen firma. Zeer correct en vriendelijk!

De handschoenen nitril zwart zijn heel dun

Ik ben teleurgesteld over de handschoenen. Bij het minste zit ik er doorheen. Mijn vorig merk nitril handschoenen was van het merk SK en veel steviger. Deze Hynex die ik bij jullie kocht, zijn veel dunner van kwaliteit. Niet zo tevreden van.

ik kocht de Pearl Black 431156 Handdoekautomaat Autocut Euro Matic. Ik dacht dat 'autocut' betekende dat het papier automatisch werd afgesneden maar dat blijkt niet zo. Je moet manueel trekken en manueel afscheuren. Dat was mij niet zo duidelijk. Verder correcte afhandeling en snelle verzending.

snel en goed ,kwaliteit ook!!

Rapide et prix correct

Rapide et prix correct

niet zo goed

Wc-papier in zijn klein en op de site staat ergen hoeveelheid van veilen en grootformaat van de papier

Top vandaag besteld en betaald morgen geleverd

Alles prima

Alles is prima, makkelijke website, snelle levering!

Zeer goed !

Goede kwaliteiet aan scherpe prijzen en snel geleverd !

Mijn beste ervaring op gebied van bestellen en leveren.Een aanrader.

Heel snelle en correcte levering

Heel snelle en correcte levering

goed geweest et soepig gedaan

Niets te zeggen. Dat was goed

ALTIJD CORECT

Levering zeer snel

Goede prijs, snelle levering!

Bedankt voor de snelle levering.

top

mooi verpakt, snelle levering, aangename prijzen

goede ervaring

goede en snele service

Super toiletpapier

Dun maar stevig ! Door de dunheid ben ik zekerder van geen verstoppingen in de toiletbuizen. Dankjewel ! Ook de prijs is een meevaller.

Uitstekend.

Goed in gebruik. Perfect geleverd.

Goede producten

Goed werkende producten voor een concurrerende prijs en snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden over het geleverde.

Ik zal zeker in de toekomst nog bestellingen doen.Het was een zeer snelle levering. De producten zijn zeer goed.

Van der Waalsweg 9

3241ME Middelharnis

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.