Heel eenvoudig web site

zeer makkelijke website voor een goede prijs Wij hadden een probleem met de bezorging. De bezorger heeft het pakket niet op het aangegeven adres afgeleverd, ook al waren beide personen aanwezig. Hij liet het pakketje achter bij het aflossingspunt

Gewoon goed

Snelle service, goeie producten en een heel goede prijs.

Hoe kom ik aan faktuur

Een te vertrouwen on-line shop!

Alsook prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed voor professionele producten en GOED dat een professionele particulier deze ook kan kopen!

Supersnelle levering.

Mijn bestelling werd na 1 dag reeds geleverd. Ik ben héél tevreden!

snelle deellevering

1ste deel van de pallet-levering is er zeer snel, volgende dag verzendbevestiging gekregen. Alhoewel alles op de packinglist staat, zijn er nog 8 producten achter, nog niet geleverd, hierop wacht ik nu toch al een week op, zonder mailing over achterstallige levering ofzo....

snel en goedkoper

snel en goedkoper

produit conforme à la commande

reçu dans les temps, bon suivi de la commande

Alles perfect verlopen

Positieve ervaring

van bestelling tot levering alles perfect.

Très bonne commande "Papier TORK"

La livraison des colis RAPIDE ET PROPRE. Encore MERCI et toutes mes salutations.

artikel zoals ik het wou

Het artikel dat ik kocht doet volledig aan mijn verwachting, dus zeker een aanrader aan anderen

correcte en snelle levering

correcte en snelle levering

Zeer scherpe marktprijzen.

Vlotte afhandeling, relatief snelle levering. Na toch al een tijd klant te zijn nog steeds te moeten vooruitbetalen, werk wel minder vlot.

snelle service

snelle service

vlotte bestelling en snelle levering

Veel keuze, vlotte afhandeling bij het bestellen en snelle levering!

Het werkt !

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Levering snel en compleet

Helemaal tevreden

Tevreden

Kwaliteit ok

Alles was in orde

TOPservice!

TOP!

is duidelijk om online te bestellen. Wel nadeel dat je onmiddellijk moet betalen voor je de factuur ontvangt. Onze boekhouding laat dit niet toe. Eerst factuur inboeken alvorens er kan betaald worden. Daardoor moet ik privé overschrijven en dan terug storten, heel gedoe.

fantastisch!

keer op keer een heel vlotte levering! top service! bedankt!!

Slecht, heel lange leverduur

Ze maken reclame van binnen de zoveel dagen verzonden NL op werkdagen binnen de 1 tot 3 werkdagen. Ik bestelde op maandag en kreeg de producten pas de week erop vrijdag. Ik diende zelf te informeren en toen bleek dat ze in order stonden nog bij leverancier. Niks ervan zelf verwittigd, geen tegemoetkoming, niks nada noppens. Dus m'n bestelling in die tijd elders reeds moeten aankopen en nu dubbel voor niets

het juiste product aan een goede prijs

ok

Van der Waalsweg 9

3241ME Middelharnis

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.