Goedemiddag, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Vervelend om te horen dat de bezorging van uw bestelling niet is gegaan zoals u van ons gewend bent. Wanneer u niet thuis bent dan brengt de bezorger uw bestelling bij een afhaalpunt zodat u het kunt ophalen wanneer u daar tijd voor heeft. U kunt het zo zien dat dit een service is, want anders komt het terug naar ons en moet u langer op uw bestelling wachten. Onze excuses voor het ongemak! Wanneer er nu vragen zijn horen wij het graag. We zien u graag nogmaals terug bij Hygieneproducten.be Met vriendelijke groet, Daphne van de klantenservice
Goedemorgen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Wanneer u op de webshop kijkt ziet u dat er echt 2000 stuks in 1 doos zitten. Dit staat in de titel, de specificaties en de productinformatie. https://www.hygieneproducten.be/servet-144033-33x33cm-2l-cell-2000st/ Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Daphne van de klantenservice