Laden reviews...
194 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een deel van de klanten meldt terugbetalingen of leveringsproblemen, maar de algehele tevredenheid is hoog. De service wordt over het algemeen als betrouwbaar en gebruiksvriendelijk beschreven.
alles prima verlopen
15 November 2025
raf
bree
Goede service en snelle levering
15 November 2025
altijd tijdig geleverd
12 November 2025
Rene
dilsen
Goede website, goede producten, goede prijs, snelle levring. Ik ben gewoon zeer tevreden.
11 November 2025
Rita
Ronse
expédition rapide prix abordable à recommander
11 November 2025
claude
ecaussinnes
Correcte en snelle levering.
Marc
BRASSCHAAT
Ik vond snel mijn product en toen ik een technische vraag had, werd ik snel geholpen door de klantendienst;
Gunter
Lier
!
Daniël
Itegem
korrekte levering, snel !
9 November 2025
Peter
MORTSEL
werd coorect geleverd en het product is volledig zoals in beschrijving staat!
Els
Pajottegem
Snele levering/goed prijskwaliteit
Benoît
Gent
Altijd snel en correct afgehandeld
Autobedrijf Lievens BV
meerhout
Breed assortment- snelle en correcte levering
Eddy
Belgie
Goede prijzen, snelle levering, goederen zijn goed verpakt.
5 November 2025
Victor
Lubbeek
Product ok maar levering een dikke nul,wij waren op vakantie en ze hebben dat gewoon tegen de poort gezet aan de kant vh straat dus iedereen kon erbij en alles was nat natuurlijk geen Service dus
Beveelt niet aan
4 November 2025
DAVY
Meerhout
Goedemiddag Davy,
Bedankt voor uw review en terugkoppeling. Wat vervelend om te horen dat de bezorging niet is verlopen zoals het hoort. Uiteraard is het niet de bedoeling dat een pakket onbeheerd wordt achtergelaten aan de straatkant, laat staan in weer en wind.
We willen graag benadrukken dat wij uw bestelling netjes hebben verzonden, maar dat de bezorging volledig wordt uitgevoerd door DPD. In dit geval lag dit helaas buiten onze invloed, wat wij erg betreuren.
Wij zullen direct een onderzoek opstarten bij DPD om dit te laten uitzoeken en herhaling te voorkomen.
Onze excuses voor het ongemak.
Vriendelijke Groet,
Denise
Klantenservice Hygienepapier.nl
Was eerste bestelling bij jullie
3 November 2025
Francky
Roeselare
à ce jour 3/11/2025, le produit n'a pas été livré !!!!!!
Beveelt niet aan
3 November 2025
Eric
Ochamps
Snelle en juiste service. Bij vragen ook goede antwoorden.
1 November 2025
Robert
Halle
Geen opmerkingen
20 October 2025
Huurdersbond
Antwerpen
zeer makkelijke website voor een goede prijs Wij hadden een probleem met de bezorging. De bezorger heeft het pakket niet op het aangegeven adres afgeleverd, ook al waren beide personen aanwezig. Hij liet het pakketje achter bij het aflossingspunt
17 October 2025
Jean Degryse
anderlecht
Gewoon goed
17 October 2025
Ronny
BEVEREN
Snelle service, goeie producten en een heel goede prijs.
16 October 2025
Axelle
Brussel
Hoe kom ik aan faktuur
15 October 2025
Jan
janawijsmans@skynet
Alsook prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed voor professionele producten en GOED dat een professionele particulier deze ook kan kopen!
14 October 2025
Roel
Leuven
Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.
Branch
Retail, E-Commerce