Goede ervaring en altijd kwaliteit gekregen.

Zoals altijd weer top !

Snel geleverd, goed gekoeld en de kwaliteit van het vlees is altijd weer top. De Creekstone Bavette is de absolute aanrader, heel licht bestrooien met de 'Touch of Sweet'rub van Nice To Meat en je hebt de knaller van je BBQ avond te pakken.

Super vlees en goede levering

De bavette van Australisch wagyu was echt geweldig!

Goed vlees maar bezorging via Trunkrs soms slecht

Bestelling niet ontvangen door een fout bij Trunkrs, na 2 dagen bericht dat t niet meer ging komen. Elders vlees gekocht. Eerdere bestellingen bij Nicetomeat wel goed en vlees is altijd heel lekker

Goed vlees en op tijd geleverd

Prachtig vlees voor ossebucco!

Kwaliteit is top

Super vlees en regelmatig leuke aanbiedingen

Nice to Meat levert vlees van zeer goede kwaliteit. Via de site snel besteld en geleverd op maat, speciaal gekoeld zodat het altijd vers aankomt.

Top kwaliteit vlees

Ruim aanbod, goede kwaliteit, scherpe prijs en makkelijk te bestellen!

Super goede spullen

Koop al jaren bij deze slager. Altijd top producten.

Vlees is top, bezorging volgens afspraak en gaat er toch iets mis, dan is Jacqueline een topper die alles weer goed maakt en je een tevreden gevoel geeft.

Prima vlees, van prima kwaliteit voor een prima prijs

Waar ik dan wel wat minder tevreden over ben is de levering. Die is nu al een paar keer half ontdooit aangekomen.

Absolute aanrader!

Als zoon van een slager denk ik verstand te hebben van lekker vlees. Beter dan bij Nice to Meat kan ik het niet vinden. Absolute aanrader, hier moet je zijn als je van lekker eten houdt!

Goed vlees

Bij de bestellen heb ik vermeld dat de bezorger nij moest belen als hij geparkeerd stond bij mijn adres. Mijn woon ark is nl slecht te vinden Zeker in het donker! De bezorger heeft veel zoekwerk Moeten doen met veel tijd verlies! Jammer dat mijn boodschap Niet bij hem terecht was gekomen

Dat wordt weer genieten!

Wij verkochten in ons inmiddels verkochte restaurant ook het kwaliteitsvlees van Nice to Meat. Om onszelf af en toe te verwennen doen we een bestelling. Heerlijke topprodukten met een heerlijke smaak!

Zou 5 sterren geven als je in de website kon kiezen welke bezorger Je wilt. Gold of trunckers. Nu moet je dat steeds bij opmerkingen zetten. Verder top.

Persoonlijk contact super, alleen online bij afrekenen andere prijs zichtbaar

supersnelle levering

zeer mooi vlees en snelle levering

Geweldig goed stuk vlees Heerlijk

Bestelling gedaan voor 9 juli - niet geleverd

Update: team van Nice to Meat heeft ervoor gezorgd dat bestelling toch op tijd is aangekomen zodat de BBQ voor grote groep niet in het water is gevallen. Geweldig!! Heb op 8 juli bestelling gedaan en optie aangeklikt om 9 juli te laten bezorgen. Alleen bevestiging gekregen maat normaal ook link voor track and trace. Einde dag 9 juli gemaild met vraag wanneer het bezorgd wordt maar vooralsnog geen reactie ontvangen. Aangezien het een gekoelde bezorging is, wil ik thuis zijn bij bezorging wat ju moeilijker wordt ivm lang weekend weg.

Uitstekend!

Mijn verjaardag fantastisch en stijlvol kunnen vieren, onder het genot van prachtige stukken vlees van Nice to Meat. Een culinair hoogtepunt dat mijn feest onvergetelijk maakte. Zeker tot een volgende keer!

Heel tevreden

Ik haal hier al heel lang mijn vlees aangezien ik het geluk heb dichtbij te wonen, anders bezorgen ze ook gewoon. Topkwaliteit vlees.

Breed assortiment met geweldige kwaliteit vlees.

Goed werkende website. Aflevering altijd compleet en correct. De fysieke winkel is het bezoeken ook zeker meer dan waard. Creekstone Black Angus is in mijn ogen de topper. MRIJ hamburgers van Piet behoren ook tot mijn favorieten!

Ik heb online besteld. We konden het zelf ophalen op locatie . Het Vlees lag klaar toen we kwamen. Vlees heeft heerlijk gesmaakt

Vlees is goed verpakt, makkelijk in te vriezen daarna. Altijd hoog qua kwaliteit, smaak en beleving!

geweldig

top kwaliteit vlees en goed koel verpakt en conform afspraak afgeleverd

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen ons vlees rechtstreeks bij de boer in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat je het verhaal achter het vlees op jouw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor je geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japans en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig jouw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.