Laden reviews...
146 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste klanten prijzen de hoge kwaliteit van het vlees en de betrouwbare levering. Enkele opmerkingen gaan over vertragingen bij bezorging, maar dit wordt veelal snel opgelost. Over het geheel genomen wordt Nice to Meat als prettig, klantgericht en betrouwbaar ervaren.
Vlees etc is prima maar door die vervoerder wordt het echt moeilijk voor mij om weer bij jullie te bestellen. Vandaag weer niet afgeleverd terwijl ik gewoon thuis was!! Daarnaast dit keer voor de zekerheid een goedkeuring gegeven om neer te zetten bij ons voor de deur. Tevens notitie voor chauffeur achter gelaten dat mocht ik er niet zijn waar hij het neer kan zetten. Maar we waren gewoon thuis en toch niks ontvangen. Heel jammer dit.
Andere vervoerder
10x plus
19 August 2026
ron
Alkmaar
Doorgaans prima vlees met veel smaak
al jaren met regelmaat
19 August 2026
Theo
Almere
Goede kwaliteit. Makelijk bestellen en snelle gekoelde en goed verpakte levering.
Geen idee
Vask
Op dit moment niet
Frank
Hoofddorp
Dank je wel voor je mooie review Frank! Daar doen we het voor!
Groet! Team Nice to Meat
Wij zijn met z’n tweeën naar als we wat te vieren hebben dan bestel ik altijd bij jullie.
Monique
Warmenhuizen
We hopen op heel veel feestjes bij jullie! Super review. Dank.
Over het algemeen goede ervaringen mee. Alleen hadden ze bij m’n meest recente bestelling een fout gemaakt. Kreeg Creekstone shortribs in plaats van Creekstone bavette. Erg jammer, want dat was mijn eigen stuk vlees voor de bbq. Deze heb ik dan ook nog achteraf bij een lokale slager moeten halen. Kan gebeuren, maar wel zuur. Vooral omdat de bezorger op vrijdag na 17.00 bij mij was en de bbq op zondag, dus ik heb er niet voor kunnen bellen.
Wat kunnen we nog beter doen?
Iets beter de geselecteerde producten controleren
Enkele keren
Silia
Limburg
Hi Silia en René, dank jullie wel voor de review. Maar met een 7 zijn we niet tevreden natuurlijk, en dus hebben we alles op alles gezet om het op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Als het goed is, heeft onze collega Mariska contact met jullie gehad en was dat naar tevredenheid. Dat klopt toch?
Hartelijke groet en we hopen dat de shortribs goed zullen smaken!
Altijd dol geweest op jullie vlees en nu het grootst vieren met mijn verjaardag vandaag. Dankjewel weer voor het goede vlees en de snelle service
Hoe vaak heb je al bij ons gewinkeld?
Geen idee, altijd via via zoals bij m’n moeder of vrienden
15 August 2026
Shelina
Ams
Wat mooi dat we hebben mogen bijdragen aan een mooie verjaardag!! Blijf genieten van onze premium producten. Groet! Team Nice to Meat.
Lekker vlees en de bezorging was top!!
15 August 2026
Andre
Delfzijl
Wat goed om te horen en dank je wel voor de voldoende beoordeling. Maar wij gaan graag voor een beter cijfer. Wat kunnen we nog doen om van de 7 een 10 te maken. 9 mag ook;)
Thank you, we had a good buying experience, but there was some back and forward with the website Overall, very happy with it
First time
13 August 2026
Edmondo
Almere
Thank you for your review! Great to hear that you had a good buying experience. We appreciate your feedback regarding the website and will take this on board, as we are always looking for ways to make the ordering process as smooth as possible. We hope you enjoy your order and look forward to welcoming you back at Nice to Meat!
Bestelling kon op dag van bezorging ineens niet geleverd worden. In de ochtend werd ik gebeld door een dame die ook nog eens de hoorn erop gooide toen ik boos werd over de afspraak van levering die Nice to Meat Niet nakomt. De geboden oplossingen waren eenzijdig en kwamen niet uit voor mij ivm afwezigheid door mijn werk. Geld zou retour gestort worden maar de kadobon die ik had ingewisseld kon niet retour gestort worden. Wat is daar de reden dan van? Ook de kadobon welke met kopen op afstand is besteld kan toch geannuleerd worden. een zeer onvriendelijke behandeling van Nice To Meat. Voor mij de laatste keer!
Klantvriendelijker worden
Hoe vaak heb je al bij ons gewinkeld?
een keer en tevens laatste
Beveelt niet aan
12 August 2026
Rob
Lelystad
Wat vervelend om te lezen dat u onze service zo heeft ervaren. Het spijt ons dat uw bestelling op de dag van bezorging onverwacht niet geleverd kon worden. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer u rekening heeft gehouden met de afgesproken bezorgdag en hiervoor uw planning heeft aangepast.
We hebben tijdens het telefoongesprek verschillende oplossingen aangeboden om u zo goed mogelijk tegemoet te komen. Helaas bleek geen van deze oplossingen voor u passend. Het gesprek verliep op een gegeven moment dusdanig dat onze collega heeft aangegeven het gesprek te willen beëindigen, waarna de verbinding is verbroken. Uiteraard vinden we het jammer dat het gesprek op deze manier is geëindigd.
We nemen uw feedback over de communicatie en de afhandeling van de cadeaubon mee. Tegelijkertijd willen we benadrukken dat we vanuit onze kant hebben geprobeerd om tot een passende oplossing te komen, maar dat we hierin helaas niet tot overeenstemming zijn gekomen.
Onze excuses voor het ontstane ongemak.
Team Nice to Meat You
Helaas ging de bezorging via Trunkrs mis, waardoor mijn bestelling op een verkeerd adres werd afgeleverd. Nice to Meat heeft mijn klacht echter ontzettend serieus genomen. Ik kreeg een persoonlijke en uitgebreide reactie, er werd goed naar mijn verhaal geluisterd en er is zonder discussie een geweldige oplossing gekomen. Daarnaast pakken zij de kwestie verder op met Trunkrs, zodat dit in de toekomst hopelijk voorkomen wordt. Juist de manier waarop zij met deze situatie zijn omgegaan geeft mij veel vertrouwen. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen.
Wat kunnen we nog beter doen?
Eigenlijk niets. De afhandeling van mijn klacht was uitstekend. Blijf vooral op deze persoonlijke en klantgerichte manier werken.
Hoe vaak heb je al bij ons gewinkeld?
Dit was mijn eerste bestelling.
10 August 2026
Sander
Wierden
Hi Sander, wat super fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaringen te delen. Het helpt ons om onze diensten en producten altijd verder te verbeteren. We hopen dat je nog lang geniet van onze mooie producten. Hartelijke groet, Team Nice to Meat
Ik had een code voor gratis bezorging. Die werd keurig verwerkt tot ik probeerde af te rekenen, dan kreeg ik een foutmelding, iets met WordPress. Zonder de kortingcode kon ik wel meteen afrekenen. Ik heb het geprobeerd op zowel mobiel als PC, met verschillende browsers.
Emile
Delft
Hi Emile, er gaat inderdaad iets niet goed met het verzilveren van de coupons in het bestelproces. Mogen we je vragen of het bij je volgende bestelling nog een te proberen? En ons te laten weten of het dan wel is gelukt. Ik heb nu ter compensatie 125 STEAKpenningen teruggestort. Hartelijke groet, Team Nice to Meat
Goede levering en super kwaliteit!
Vaak
Tom
Kerkrade
Hi Tom, dank je wel voor je mooie reactie. Hier doen we het voor!
Goed vlees van Piet van den Berg, het MRY rund
Wat kunnen we nog beter doen?
lagere prijs van het versturen
Bloemstuk en klapstuk
Charles van den Brink
Bodegraven
Hi Charles, dank je wel voor je reactie. Mooi dat je ons premium meat waardeert. MRIJ van Piet van den Berg is inderdaad een van onze paradepaardjes. Bloemstuk en Klapstuk zullen we bespreken. Goede tip! Ja, de vervoerskosten kunnen hoog lijken. Vanaf 125 euro is het gratis. Daaronder 9,95. Dat zijn toch de daadwerkelijke kosten voor gekoeld vervoer door heel Nederland. Met STEAKpenningen kun je sparen voor gratis vervoer. Misschien is dat een idee. We hopen je in ieder geval nog vaak te zien in onze shop! Groet, Team Nice to Meat
Snel besteld, snel bezorgd
Regelmatig
7 August 2026
Martina
Zoetermeer
Dank je wel voor je mooie review Martina!
Bestelling geplaatst en actie voor gratis koeltas gemist kon helaas niet meer annuleren zo jammer
Bestelling kosteloos annuleren
Geen idee
Priscilla
Bdrecht
Dag Prisilla, wat spijtig om te horen dat je de koeltas hebt moeten missen. We willen je er graag nog een toesturen. Zou je contact met ons willen opnemen en vragen naar Inge? Dan sturen we de tas nog na.
Groet! Team Nice to Meat
Vlees kwam ontdooid. Ik kreeg 3 berichten met het verkeerde bezorging tijdstip. De chauffeur ging niet aanbellen en vluchtte snel met zijn busje om 22:50. Volledig slecht ervaring van begin tot eind.
Wat kunnen we nog beter doen?
Niet Trunkrs transport gebruiken. Duidelijk op website indicatie of vlees bevroren is geweest of dat het vers is ivm later invriezen
Meerdere keren
Ja 100 gr Schotse hamburger
Beveelt niet aan
Catherine
Amsterdam
Dag Catherine,
Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met Nice to Meat niet is geweest zoals u van ons mag verwachten. Als het goed is, heeft u inmiddels ook een reactie van ons ontvangen.
Ons vlees wordt zorgvuldig gekoeld bij u thuisbezorgd. Een aantal producten wordt diepgevroren geleverd en kan tijdens het transport licht ontdooien. Uiteraard moet dit altijd onder de juiste gekoelde omstandigheden gebeuren.
Uit uw reactie begrijpen we dat ook de service rondom de bezorging niet naar wens is verlopen. Dat vinden we erg jammer en nemen we op met onze bezorgpartner.
Dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Juist dit soort feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren.
Met vriendelijke groet,
Team Nice to Meat
Ging iets mis met invoeren van kortingscode giftcard, maar Mariska heeft hier geweldig mee geholpen en aangegeven hoe verder te handelen, waarna bestelling kon worden afgerond.
Leen
Den Haag
Dag Leen,
Hartelijk dank voor uw fijne reactie en dat u de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Ondanks uw ervaring met de niet werkende kortingscodes kunnen we ons bestelproces nu verder verbeteren. Super fijn om te horen dat, ondanks het ongemak, de service van onze support collega Mariska een positieve indruk heeft achtergelaten. Dat waarderen we enorm.
Hartelijke groet,
Team Nice to Meat
Door de hitte toch gedeeltelijk ontdooid. Vooral de saté ossenhaas en de Wagyu ribeye.
Gekoelde auto’s
Jazeker
5 August 2026
Vincent
Kockengen
Keurig en vriendelijk afgeleverd. Alles was er zoals besteld.
5 August 2026
Anna
Doorn
Mooi assortiment kwaliteitsvlees en snelle levering.
vaak
nee
3 August 2026
Mannus
Nijverdal
Hi Mannus, dank je wel voor je mooie review. Hier doen we het voor!
Het bestellen was makkelijk, producten goed omschreven. Alles werd geleverd door Trunkrs conform afspraak en netjes gekoeld met ijs elementen. Producten, zoals altijd, van goeie kwaliteit.
2 August 2026
Katinka
Almere
Goed om te horen, Katinka! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. We hopen je nog vaak te mogen verrassen met onze premium producten. Graag tot ziens!
Hartelijke groet,
1x
1 August 2026
Marga
Almere
Wat leuk om zo'n mooie reactie van een nieuwe klant te ontvangen! Bedankt voor je vertrouwen. We hopen je in de toekomst nog vaak te mogen verrassen met onze premium producten.
Groetjes,
Team Nice to Meat
Kwaliteit prijs verhouding , ‘Nice for Meat !
4 x
27 July 2026
Anton
Almere
Wat een goede reactie! Dank je wel!
Goede prijs kwaliteit verhouding met een uitgebreid assortiment.
Meer dan 10
26 July 2026
Nico
Zeewolde
Met zo'n cijfer zijn we blij. Daar doen we het voor! We hopen dat het ook zo heeft gesmaakt.
Goede service en heerlijk vlees
Ja
26 July 2026
Simone
Heerhugowaard
Dank je wel Simone. Blij om te horen!
Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen ons vlees rechtstreeks bij de boer in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat je het verhaal achter het vlees op jouw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan.
PROFESSIONELE SLAGERS
Onze vleesproducten worden speciaal voor je geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers.
VLEES VAN UNIEKE RASSEN
Van Japans en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft!
BESTE KWALITEIT VLEES
Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen!
Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig jouw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen.
Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.
Kobaltstraat 2
1362JM Almere