Uitstekende kwaliteit!

Bezorging volgens afspraak maar nog belangrijker: kwaliteit van het vlees is echt top! Wij zijn vanaf nu vaste klant.

Makkelijk bestellen, heerlijk vlees

Goede spareribs voor een eerlijke prijs. Was genieten. Ga ze zeker vaker bestellen.

Subliem

Prachtig vlees, echt topkwaliteit en wordt zeeer snel en netjes thuisbezorgd

Mooi vers vlees

Vlees ziet er mooi uit. Bezorging goed geregeld. Morgen eerste keer proberen hoe het smaakt!

Kwaliteit.

Fijn geholpen lekker gegeten supervers

Interessante aanbiedingen van niet standaard vlees!

Ik houd van hamburgers, maar dan van niet standaard vlees. Dan ben je bij nicetomeat op het juiste adres.

Super goede kwaliteit vlees

Kwaliteit vlees super goed, levering prima. Alles keurig verpakt en goed koud.

Het heeft alle verwachtingen voldaan

Super kwaliteit, snelle levering en een goede prijs. Ook complimenten over de wijze van verpakken!

Goed vlees, goed afgeleverd.

Ik heb vooralsnog alleen de Angus gehakt geprobeerd. Maar het leverde volgens mijn vrouw de lekkerste hamburger op die ik oit gemaakt heb.

Heerlijke homp vlees

Heerlijke homp vlees

Goede bevleesde sparibs

Snelle levering, goed gekoeld. Sparibs zijn top.

Snelle goede service

Top kwaliteit vlees snelle levering en heel goed verpakt.

Heerlijke producten

Makkelijk bestellen, ruime keuze en top kwaliteit

Makkelijk bestellen en goede kwaliteit

Mooie producten netjes verpakt en met plezier op de barbecue bereid en met visite van genote

Heerlijke Angus biefstuk, makkelijk te bestellen en op te halen.

De eerste keer besteld via een actie op Facebook. Heerlijk gegeten, lekker mals stuk vlees.

Hertenbiefstukken vers

Na het zien van de mooie website met prachtig assortiment een bestelling gedaan van verse hertenbiefstuk. De aflevering verliep prima. De biefstukjes zouden een gewicht hebben van 160 gram maar na weging bleek dat er bij geen 1 biefstuk een ondergewicht integendeel.

Quality beef!

Great quality of beef, reasonable prices and very nice packaging and prompt delivery. Totally satisfied by the overall service, would definitely recommend it any meat lovers!

Kwaliteit vlees! Perfect gekoeld geleverd.

Top om op deze manier kwaliteit vlees te bestellen en op tijd netjes gekoeld te ontvangen!

Zeer snelle service

Zeer positieve ervaring. Afscheidscadeau voor een collega besteld en kon deze de zelfde dag ophalen Top. Collega zeer tevreden met zijn cadeau.

uitstekende producten en snelle levering

Perfecte service

Super stuk vlees!

Mooi stuk vlees zeker een aanbeveling!

makkelijk besteld, vers en koud bezorgd en smaakvol vlees

Eenvoudig besteld, kon zelfs nog wat extra bestellen. Werd koud bezorgd en smaakte heerlijk

Goede kwaliteit en op tijd geleverd!

Erg tevreden

heerlijk

Lekker malse en goed gekruide worsten en hamburger. Echt een aanrader.

Veel te veel verpakkingsmateriaal!!

Vlees is de vriezer, daar kan ik nog geen oordeel over geven, maar wanneer een bestelling opgehaald gaat worden kan dat zonder de doos, de koelelementen en de 2 koeltassen.

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen het rechtstreek bij de bier in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat u het verhaal achter het stuk vlees op uw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor u geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japanse en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig uw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.