Ik heb vorige week picanha gekocht in de winkel en daarna via het web. De kwaliteit bij aankoop in de winkel was duurder en ook beter. Vis het web besteld was de picanha duidelijk minder. Komt dat door het prijsverschil??

Goed en smaakvol vlees

Mooi kwalitatief goed vlees.

Uitstekende service en kwaliteit

Uitstekende kwaliteit van het vlees en goede service. Gekozen voor de optie ophalen. Binnen no time stond ik weer buiten, top.

Van bestelling tot levering aan deur, goed verzorgt.

Prima vlees met uitstekende verzorging, heeft heerlijk gesmaakt.

Ik had iberico spareribs besteld, kwamen perfect op tijd, super goed verpakt en gekoeld aan. Op de bbq gelegd met alleen een snuf zout en peper. Wowww nog nooit zulke lekkere ribs gegeten.

Heerlijk grillworst deze is aan te bevelen

Top vlees

Eerste keer spareribs gemaakt met de ribs van Nice to Meat.

Lekker vlees. Netjes verpakt en goed koel. Zeer komen we nog keer terug. Is zeer goed bevallen!

prima en goede levering

Top! Snel geleverd en mooi vlees

Levering binnen 1 dag & mooi vlees..

Verrukkelijk

Het is lekkere vlees,. Vooral hamburgers zijn echt lekker

Klantvriendelijk!!

Door eigen fout bestelling verpest. Na telefoontje alles keurig alles opgelost en hadden we geslaagde bbq!

Top kwaliteit!

Top kwaliteit! Makkelijk bestellen en snel ophalen of laten bezorgen.

Smullen en genieten

Makkelijk bestellen, zo opgehaald en het feestje kan beginnen met het heerlijke smaakvolle malse vlees.

Top kwaliteit

Ruime keuze in topkwaliteit vlees. Makkelijk besteld en snel in huis.

Goede kwaliteit, snelle levering, foutje snel en goed hersteld

Zou hier zonder twijfel weer bestellen als mijn voorraad op is

Eerste bestelling

Maak normaal mijn hamburgers meestal zelf. Dacht nu laat ik wat burgers mee bestellen, altijd handig om in huis te hebben. De smaak verbaasde me, heerlijk! De rest van mijn bestelling nog niet gegeten maar het ziet er in ieder geval goed uit.

Prima kwaliteit

Prima bezorging, alles goed verpakt.

Geleverd zoals hoort.

Goede kwaliteit

Ik had 4 eendenborsten besteld en dit was een goede kwaliteit en ook zeker voldoende voor 8 personen bij het hoofdgerecht! Ook fijn dat je het kunt ophalen in de pop-up slagerij!

Kwaliteit

Kwalitatief goed en lekker. Keurig koelgeleverd volgens afspraak.

Goed per stuk verpakt en gekoeld ontvangen

Deze biefstuk is inderdaad een kwalitatief stukje vlees met veel smaak.

Heerlijk en kwaliteit vlees

Ik had wat verschillende soorten besteld. Het werkt snel geleverd in een waanzinnige verpakking. Alles is keurig verpakt zodat het zo de vriezer in kan. Het vlees is van goede kwaliteit Ik ben zeer tevreden

Top quality!

Klein beetje duur maar de kwaliteit is perfect!

Uitmuntend

Fantastisch mooi vlees en heel netjes verpakt! Super service!

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen het rechtstreek bij de bier in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat u het verhaal achter het stuk vlees op uw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor u geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japanse en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig uw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.