Ruim assortiment en fantastische kwaliteit! Levering aan huis en zeer mooi en koel verpakt

Uitstekende kwaliteit

Mooie kwaliteit vlees

Netjes ontvangen

Prima vlees met goede smaak

Subliem

Heerlijk vlees en een ruime keuze

Keurig!

Makkelijk te bestellen, goede communicatie, keurig netjes gekoeld geleverd en natuurlijk... Een heerlijk stukje vlees!

Mooi en goed vlees

Alles was/is netjes verpakt en duidelijk omschreven wat het is. Daarnaast is het vlees van goede kwaliteit.

Een bijzonder aangename kennismaking!

Onlangs mijn eerste bestelling geplaatst. De volgende dag naar Almere gereden om het vlees in ontvangst te nemen. Bij aankomst werd ik door uiterst vriendelijk personeel begroet. Mijn bestelling was keurig in oa. een koeltas verpakt. De extra toegevoegde koelelementen zorgden ervoor dat het vlees de terugreis zonder temperatuur verlies aflegde. Tot zover alles leuk en aardig, maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van het vlees. Nou, die is gewoon uitstekend! Mooi, goed geportioneerd vlees van prima kwaliteit en smaak! Voor mij blijft het vast en zeker niet bij een eenmalige bestelling. Nice to Meat heeft er een nieuwe klant bij!

Top vlees

Heerlijk vlees en prima andere producten met goede voorlichting!

Dat heb ik in bovenstaande zin al gedaan!

Zeer goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Héérlijke spareribs

Heb hier de dikbevleesde spareribs gekocht en inderdaad er zit flink veel vlees aan. Je moet ze natuurlijk wel op de juiste manier bereiden maar dan valt het vlees zo van het bot af. Ook de bezorging was goed, de bestelling werd geleverd op de dag die ik had opgegeven. Vlees is goed vacuum verpakt en komt bevroren aan in een doos met daarin een koelzak met koelelementen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijk vlees, snelle service.

Wagyubeef is al een ervaring an sich. Ik heb genoten.

Geweldig vlees en service!

Het vlees was heerlijk en de bezorging vlekkeloos, met adequate verpakking!

Perfect, goede service, netjes verpakt, snel bezorgd

Zeker voor herhaling vatbaar! Vlees zit er top uit, smaakt goed, goed verpakt. Het was snel bezorgd, aardige bezorger, mooie doos met koelelementen zonder dat daar extra kosten (of borg) voor in rekening is gebracht. Echt zeer te spreken over Nice to Meat!

Altijd goed

Heb altijd top vlees van ze gehad en goede adviezen fijne zaak en prima service.

de entrecote van Piet was verrukkelijk !!

de lekkerste entrecote die ik ooit gegeten heb !

Inmiddels meerdere keren vlees besteld. Top kwaliteit vlees, goed gekoeld en geïsoleerd geleverd. Aanrader!

Kennis en passie van personeel is top, producten van topkwaliteit.

Voor eerlijk advies en geweldig vlees stuur ik hier een ieder met een gerust hart naartoe.

Wat is dit smullen!

Echt lekker vlees, ook goed bezorgd in gekoelde verpakking. We bestellen vaker!

Topservice

Ik had niet goed opgelet en ipv dezelfde dag ophalen in de pop-up slagerij zou het over een paar dagen bezorgd worden. Gebeld en toen bleek dat niet alle producten in de slagerij beschikbaar zijn. Maar ze ging wel even kijken wat er mogelijk is en zou terugbellen. Er werd al snel teruggebeld. Tot tevredenheid en snel opgelost:)

We kennen het via vrienden. En ja gewoon top

Kwaliteit en smaak ten top!

Kwaliteit en een eerlijke prijs!

Kwaliteit in alles

Snel geleverd In juiste verpakking en gekoeld. En belangrijkste top kwaliteit vlees, dat je uitnodigt om het weer te bestellen.

Helemaal top!!

Goed vlees, goede bezorging. Helemaal blij :)

goede kwaliteit vlees, bezorging niet oké

Zeer tevreden met kwaliteit van het vlees, echter toen het vlees bezorgd werd, waren alle 4 kalfsschenkels half ontdooid en kon ze dus niet langer invriezen maar was genoodzaakt ze binnen een paar dagen op te eten. Deze zending werd bij mijn buurvrouw bezorgd (na mijn akkoord) en heeft daar hooguit 5 minuten gestaan, maar dus toch half ontdooid. Jammer, want vlees was verder prima. Vandaar dus toch aanbeveling. Maar voortaan bestel ik pas als ik weet dat ik vlees direct ga gebruiken.

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen het rechtstreek bij de bier in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat u het verhaal achter het stuk vlees op uw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor u geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japanse en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig uw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.