Prompte bezorging maar verpakking twijfelachtig

De bezorging was heel vlot. De verpakking zorgde voor een wisselende temperatuur van de producten. Sommigen waren nog bevroren maar anderen niet. Waren ze niet bevroren geweest? Ik moest deze producten opnieuw invriezen. De smaak van deze canard confit was ook wat laf. Lag dat aan de temperatuurswisseling?

Wat een topkwaliteit vlees echt super goed

Had via via gehoord dat hier prima vlees wordt verkocht, en aangezien ik een echte carnivoor ben vond ik het het proberen waard. Nou ik moet zeggen ik ben zwaar onder de indruk, Piets biefstuk is echt super, de grilworst is ( ff afgrillen op de bbq) is om van te watertanden… Ik twijfel geen moment om weer een nieuwe bestelling te plaatsen.

Uitermate goed vlees

Van bestellen op de site tot levering aan de deur een prima onderneming. Met echt kwalitatief goed vlees.

Perfect meat and delivery

Very nice service and perfect meat

Heerlijk!

Gewoonweg heerlijk. Top kwaliteit.

Foutje is menselijk

Klein foutje met de bestelling waardoor ik mijn vlees niet had ontvangen, kan gebeuren. Nice To Meat You deed er alles aan om mij toch met een opgeheven hoofd en goed gevoel de paasdagen in te gaan en heeft mij vriendelijk te woord gestaan. Zeer goed- en probleemoplossend denkend personeel. Het vlees moet ik nog beoordelen maar voor de service een dikke voldoende!

Prima product waardeloze bezorging

Als de bezorging goed was geweest zeker 5 sterren, maar de bezorging was waardeloos. Kreeg een bericht dat het product was bezorgd, maar we hadden niets ontvangen. Na contact met bezorg bedrijf en na veel vieren vijven en zessen en een half uur in kou en regen staan eindelijk vlees ontvangen. Gelukkig was het vlees super.

Klasse kwaliteit

De bestelde kalfs-ossebuco werd uitermate goed verpakt en gekoeld op de afgesproken tijd bezorgt. De kwaliteit van het vlees was ronduit perfect. Mooie grote schenkels met veel vlees. Echt grote klasse.

Snelle levering. Mooi prijs en geweldige communicatie

Goede en vlotte service

Vlees van goede kwaliteit alleen mijn 5 euro korting op de 1 bestelling kon ik niet vinden

Zag er goed uit en smaakte heerlijk

Zag er goed uit en smaakte heerlijk

Super kwaliteit en service!

Hier kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Snelle en correcte service

Zeker voor herhaling vatbaar. Snelle levering en keurig op afspraak. En uiteraard kwalitatief zeer goede producten.

Goed advies en passie voor het vak straalt er vanaf bij de medewerkers.

Eenvoudig te bestellen en voor de vlees liefhebber aanrader om de pop up store te bezoeken. Je krijgt dan goed advies van gepassioneerde vakmensen.

heerlijk stukje vlees ga dit meer bestellen

ik heb zaterdag de biefstuk gegeten en deze was om te zuigen zo mals kippen dij heb ik nog niet kunnen beoordelen maar zal ongetwijfeld ook goed zijn. ik heb nu al zin in de volgende bestelling. met vriendelijke groet Hans

De kalfsschenkels ( ossobuco ) waren uitstekend. We hebben gesmuld !

Precies zoals je mag verwachten.

Prima (kwaliteits) vlees. Hygiënisch verpakt. Snel en goed verpakt en koel verzonden. Top!!

Snelle bezorging en top kwaliteit

De bezorging werd netjes op tijd afgeleverd en het vlees was erg goed. Zeer tevreden over deze (eerste) bestelling. Er zullen vast meer volgen.

Erg vriendelijk en meedenkend personeel

Erg tevreden over Nice to Meat, was te laat met bestellen, maar David heeft alles in werking gezet om mij dezelfde dag nog te kunnen voorzien van mijn bestelling! Top service

Super kwaliteit!!!

Aktijd als het thuis geleverd word is het goed en netjes koud verpakt.

Heerlijk en heel goed vlees.

Wordt leuk geholpen ook goed advies. Nog hele lekkere andere dingen. En overheerlijke sucadelapjes!!

Fantastische Ribben.

Elke keer weer is het een feest om de ribben te ontvangen: keurig verzorgd en ze zien er uit om op te (vr)eten! Op de Komado en 3-2-1 klaar en genieten maar!

Goede bevleesde spareribs!!!!!

Zware dikke goede bevleesde spareribs! Smaak is erg lekker en de levering is perfect!!

Super lekkere ribs op de bbq.

Goed geholpen in de winkel en goed vlees

Top vlees en super service!

Heel netjes geregeld. Alles stond klaar en heel netjes met koelelementen ingepakt. Vlees is van uitmuntende kwaliteit.

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen het rechtstreek bij de bier in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat u het verhaal achter het stuk vlees op uw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor u geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japanse en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig uw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.