Topkwaliteit

Wat een fantastische kwaliteit, Boterzachte ossenhaaspuntjes, lekker gekruide hamburgers én een mooi maiskipje. Snel de rest proberen, want dit was allemaal erg lekker!

Goede kwaliteit keurig bezorgd

Goed vlees. Mooi verpakt en keurig op tijd bezorgd volgens afspraak.

Heerlijk vlees

Top meat

Super mooi en mals vlees voor een eerlijke prijs

Top bedrijf!

Goede communicatie, snelle levering en goed werkende site. Je hebt de mogelijkheid je bezorgtijd en bezorgdag te kiezen! Goede verpakking en Waanzinnig lekker vlees!

Snel en netjes in de avond geleverd.

Snel en netjes in de avond geleverd

Snelle service, super netjes geleverd

Kut

Mijn bestelling werd een dag te laat geleverd. Heb de helft weg kunnen gooien. Door deze k... Koeriersdienst zal ik hier niks meer bestellen.

Vlees van perfecte kwaliteit en goede en snelle service !

Ik krijg het gevoel bij dit bedrijf dat ik een klant ben die er toe doe, terwijl ik maar een heel klein klantje ben. Nice to Meat heeft een hele goede website. De vleesproducten staan duidelijk geprijsd aangegeven met tussendoor veel aantrekkelijke actie's. Je kunt er ook heerlijke recepten op vinden.

Topvlees!

Mooi vlees en goed verpakt verzonden

Beef Wellington

Ik heb vlees besteld voor het kerstdiner. Een beef Wellington. Het vlees werd netjes op afspraak geleverd. De kwaliteit van het vlees was super. Mijn wellington was dan ook een grote hit. Het

Slecht

Kon beter

Levering niet volgens afspraak...

Mijn vlees voor kerstdiner werd die avond om 11.00 uur bezorgd. Dus....veel te laat! NtM is op de hoogte van de wanprestatie maar doet hier niets aan. Gemiste kans!!!

Tournedos gebakken maar het smaakt niet zoals normaal

Ik heb jullie al gemaild , normaal beveel ik jullie aan deze keer niet helaas

Snel en makkelijk

Voordat ik bestelde, heb ik, via de mail gevraagd of ik het puntstuk kon krijgen van van de brisket, aangezien er ook 1/3 stukken werden aangeboden van de hole packer. Super snel antwoord gekregen via de mail dat ik het kon aangeven bij het bestellen. Kortom, aangegeven bij mijn bestelling dat ik het puntstuk wilde. Helaas niet gekregen, dus voor niks aangegeven. Dit nam niet weg, dat het vlees wat ik nu had gekregen heerlijk was. Kwaliteit was top en goed verpakt.

zeer goed vlees

we hadden een ossenhaas biefstuk steak en een diamant haas, gezien dat de restaurants niet open waren met de kerst, hebben we deze zelf bereid, met hetzelfde gevoel als bij een goed restaurant. Kwaliteit is geweldig.

Prima vlees en snel geleverd

Mooie pulled pork mee gemaakt!!

geweldig

perfect vlees en perfect verpakt! helemaal top!!

heerlijk vlees

Ik had heerlijke biefstukjes van 90 gram per stuk besteld , a al loetje ze waren om te zuigen. we hebben genoten , zou ze alleen graag per 2 verpakt zien.

Heerlijk vlees en uitstekende service

De spareribs waren heerlijk en vielen goed van het bot.. de service bij het afhalen was top.. hoewel het best prijzig is was het het zeker waard en zullen we wel vaker gaan bestellen..

top vlees en top bezorging

snelle en netjes gekoelde levering. goed en kwalitatief vlees!

Top kwaliteit en netjes gekoeld bezorgd

Goed gemarmerd vlees wat thuis makkelijk te propotioneren is omdat het vers gekoeld wordt bezorgd, en niet ingevroren. Ideaal!

Heerlijk gourmet box de luxe

Waaren alle 4 heerlijke stuken vlees van genoten

Super tevreden!

Mijn eerste bestelling gedaan en wat een prachtige kwaliteit vlees. Alles netjes verpakt en vers. Ook een snelle levering en avondbezorging (ook fijn) en alles kwam goed gekoeld aan. Er was een klein foutje gemaakt en dit werd meteen netjes opgelost en de dag erna had ik het product al in huis.

Top vlees en makkelijk af te halen

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen het rechtstreek bij de bier in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat u het verhaal achter het stuk vlees op uw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor u geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japanse en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig uw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.