Succes met kerstdiner met confit de canard

Iedereen vond het heerlijk, ik heb het alleen opgewarmd en een lekkere saus erbij gemaakt

perfect

Lekker vlees en goede service

Ik kwam de bestelling ophalen, geen minuten wachten maar met 1 minuut kreeg ik mijn bestelling, na gezamenlijke controle mee in een koel houdende doos. De smaakte van het vlees was voortreffelijk. Wij denken eraan om dit jaar weer te bestellen bij Nice to Meat. Piet Derksen-Kamp, te almere

Goede service, heerlijk vlees. Helaas bizarre prijsstijgingen

Ik heb regelmatig vlees besteld bij nice to meat. Zeer tevreden! Echter met de recente prijsstijgingen van bijv. 27% ga ik niet mee.

Top kwaliteit

Heerlijke kwaliteit producten, o.a ossenhaas puntjes gebruikt voor sate , nog nooit zo'n lekkere sate gehad! Alles zo goed en netjes verpakt met ijsblokken ertussen. Echt een aanrader.

Heerlijk vlees, kwaliteit.

Handig te bestellen, overzichtelijke site, nette bezorging, top!

Lekker vlees en vlotte levering

Aanbevolen door een kennis en zelf geprobeerd en niet ontevreden.

Lekker

Prima vlees!!

Lekker

Ik had een paar dingen besteld, spare ribs (heerlijk!), DofB filetrollade (okay) en een Picanha - en wat was die een verassing! Zo mals, smaakvol, echt een aanrader!

helemaal perfect

Bij bereiding ruikt het vlees zoals ik me herinner uit mijn jeugd. Heerlijk dus. Dat werpt wel de vraag op welke kwaliteit ik dan in de tussenliggende jaren gekregen heb. Altijd kopend bij de duurste slagerijen van het land. We zijn kleine (vlees) eters, dus Nice to Meat zal het van ons niet moeten hebben, maar àls ik vlees bestel, zal het absoluut van jullie zijn. Ik heb begin december, samen met een bevriende chef, een heel varken bij Mergen gekocht. Dus ook al is mijn compliment oprecht welgemeend, jullie schieten er financieel niet echt mee op. Het bijzondere vlees dat Mikel erbij deed, ligt zorgvuldig diepgevroren te wachten op diezelfde chef, want dan moet het ook volgens de regels van de kunst bereid worden.

Super geregeld en super kwaliteit van vlees

Met de kerst prima geregeld wat betreft afhalen.

Mooi product, goede service

Mooi product, goede service

Perfecte service en uitstekende kwaliteit.

Antwoord zoals hierboven,,service perfect en uitstekende kwaliteit. Vraag en antwoord en uitleg zeer goed.

Heerlijke kalfswangetjes. Gemak dient de mens

Goede tips , en vriendelijke ontvangst.

We bestellen vaker! En het was gezellig!

Heel goed geholpen. Goede site fijne pop up slagerij en heerlijke bbq in deceachtrij!

Super kwaliteit!

Heerlijk gegeten van de diverse soorten vlees. Prima service en erg vriendelijk. Mooie pop-up slagerij. Vlees goed verpakt. Ga zeker vaker bestellen

Lekker vlees en prima klanten service

Mijn bestellingen was per ongeluk afgeleverd bij de buren en de klantenservice was snel bereikbaar en zeer behulpzaam. Zelfs tijdens de feestdagen. Dry aged Porthouse was heel lekker en smaakvol. Plaats binnenkort weer een bestelling.

Vlees is van topkwaliteit.

Tournedos besteld voor de Kerst. Opgehaald. Goed georganiseerd allemaal en fantastisch en hygiënisch verpakt. Een echte aanrader

Erg lekker vlees, trunkrs slechte service

Mijn evaring met het vlees van jullie is goed. Het smaakt altijd super goed en word netjes geholpen. De ervaring die met de transporteur trunkrs heb opgedaan gedaan is niet over te spreken. 4 dgn te laat geleverd. Gelukkig kon ik bij jullie de bestelling kostenloos komen ophalen. Super service voor goeden producten.

Goede kwaliteit

Nette levering, mooi vlees van goede kwaliteit.

Kwaliteit vlees is top en service ook!

Het vlees was van topkwaliteit. Bestelproces werkt prima. Snelle levering. Levering op tijd. Kortom: een topervaring. Verbeterpunt zou kunnen zijn het recyclen/ophalen van de verpakking + koelelementen

Prima verzorgde levering!

Heerlijk gegeten!

Heerlijk vlees! Verpakking perfect! Op tijd bezorgd .

Uitstekend vlees en zeer klantgericht!

Uitstekend vlees en zeer klantgericht! Oog voor goed vlees. Geduldig en professioneel. Denken met je mee.

Geleverd wat ik besteld had

Vlees was prima, alleen had de pulled pork wat meer gepulled mogen zijn, het was vrij grof vond ik.

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen het rechtstreek bij de bier in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat u het verhaal achter het stuk vlees op uw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor u geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japanse en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig uw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.