Na een kwaliteitsprobleem werd dit naar tevredenheid opgelost. Er goed gedaan

Top geweldig pakket vlees

Top geweldig pakket vlees heb ik prima gerechten mee gemaakt

kwaliteitsvlees!

echt tevreden over jullie vlees en levering!

Voor het kerstdiners een bestelling gedaan. Was onder de indruk van de kwaliteit van het vlees en de manier waarop het allemaal verpakt was. Ook het ophalen was tot in de puntjes geregeld, inclusief een kleine proeverij tijdens het wachten!!!

Geweldig! prachtig vlees en alles stond keurig klaar!!

We kregen complimenten voor de vleesgerechten en de ossestraartsoep. Bij het ophalen was alles goed gekoeld verpakt. Super en voor herhaling vatbaar.

Heerlijk vlees, netjes thuisbezorgd volgens afspraak.

Overzichtelijke site, met duidelijke info én recepten. We hebben de sparerib volgens jullie recept gemaakt en hij smaakte heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

Heerlijk vlees en kipfilet, goede tips ook mee gekregen

Heerlijk online bestellen, snel geleverd of gewoon ophalen. Top kwaliteit!

Heerlijk en makkelijk

Heerlijk vlees en makkelijk af te halen: bestelling stond goed gekoeld klaar

Goede kwaliteit en goede service

Heerlijk

De texas bbq worstjes smaken perfect

Fantastisch vlees, wij hebben ervan genoten

Prima bedrijf en wij hebben genoten.

Heerlijke parelhoen

De parelhoen van Nice to meat is van prima kwaliteit. De levering komt keurig v verpakt aan (met extra ijsblokken en folie). We hebben hier o.a. met de kerst heerlijk van gegeten!

Door hun succes verlate levering

Heerlijk vlees, prijs en kwaliteit liggen op dezelfde lijn maar omdat ze zo goed zijn kan het wel eens druk zijn en dan is je heerlijke vlees een dagje later.

snel geregeld

bestellen en halen

Top kwaliteit en super service!

Zeer klantvriendelijke medewerkers die enorm veel kennis in huis hebben, zowel in de pop up store als met email contact werden we snel en goed geholpen. Kwaliteit vlees is echt top en levering verliep voorspoedig.

Kwaliteit

Vlees zoals vlees overal zou moeten smaken

Goed verpakt. En bovenal een perfect stukje veels

goed vlees, iedereen tevreden, BBQ geslaagd.

jammer dat jullie geen jonge bokjes hebben, ben ik zó nieuwsgierig naar.

Fantastische Brisket

Brisket besteld (whole Packer) Creekstone. Volgende dag in de avond geleverd, perfect. Super kwaliteit moet ik zeggen. Erg blij met het eindresultaat. Ook het Luma vlees mag er zijn, heerlijke smaaklagen. Is alleen voor het mooie te dun voor de BBQ. Mag wel 2x dikker zijn.

Topkwaliteit vlees

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees en was perfect bepakt en op tijd geleverd

Heerlijk vlees, goede kwaliteit!

Ik had chateabriand en spareribs besteld. Allebei heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

Het was weer heerlijk vlees

Het vlees was weer heerlijk, service ook top

Perfecte kwaliteit

Perfecte spareribs ontvangen, t geld meer dan waard

Super geregeld

Snel besteld nog sneller op gehaald en nog een heerlijk bbq hapje toe

Super service super vlees

Perfect verpakte levering

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen het rechtstreek bij de bier in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat u het verhaal achter het stuk vlees op uw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor u geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japanse en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig uw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.