Fantastisch vlees

Op tijd geleverd, goed verpakt en kwaliteitsvlees

Geweldig.

Goede service en goed vlees

Onverantwoordelijk

BESTELLING VOOR DE kerst met levering op de 23ste sorry verzet naar 24ste, sorry de 25ste tussen 17 en 22.00 uur. Online vlees besteld, dat er later niet meer is om te worden geleverd. Ook goed, dan een ander stuk vlees........ Laat het nou je vlees voor de eerdte kerstdag. Hoe erg ben je dan gedupeerd. Goed waardeloos is dit.

Snel!

Hartelijke service en goede selectie van producten!

Prima service, denken echt met je mee om problemen op te lossen

Top kwaliteit vlees

Top kwaliteit vlees, koel vers verpakt en een zeer goede pakketdienst.

Goed willend

Aflevering om 21.30 is te laat en heeft kwaliteitsverlies tot gevolg

Helemaal top!

Al paar keer vlees online besteld of in de pop up winkel gehaald. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en de kwaliteit van het vlees is super. Alles keurig verpakt in isoleerzak met extra koelelementen. Ook de recepten op de site zijn goed. Onlangs de spare ribs gemaakt en die zijn zeker in de smaak gevallen. Aanrader!

Afspraak is afspraak en meer!

Betrouwbare leveringen van top producten!

Kwalitatief zeer goed

Alle producten worden netjes geleverd en kwalitatief zeer goed vlees inmiddels meerdere bestellingen gedaan en nog steeds een tevreden klant.

Goede kwaliteit en service

Mooie producten, goed verpakt. Altijd goed kloppende bestellingen en de smaak van het vlees is geweldig. Ga vooral zo door

Goede kwaliteit

Al vrij lang klant.Uitkiezen wat je nodig hebt en daarin veel keus. Goede kwaliteit. Verpakking goed. Snelle levering. Normale prijs voor deze kwaliteit en service.

Restaurant kwaliteit voor thuis

Heerlijk vlees, net zoals in het restaurant maar dan voor thuis. Bwn al heel vaak bij de pop up store geweest, hoop dat deze snel weer terug komt.

Topwinkel!

Heerlijk vlees en netjes geleverd in het geselecteerde tijdvak. Goed verpakt in thermoszak met vrieselementen. Al meerdere keren besteld en tot nu toe altijd zeer tevreden.

Prachtig vlees en mooi verpakt

Prachtig vlees, goed verpakt en levering was spot on

Top altijd heerlijk vlees en goed antwoord op een vraag.

Altijd heerlijk vlees en ook heel vriendelijke mensen als je iets wil weten! Ben blij dat we jullie hebben ontdekt.

Heerlijk vlees

gewoon echt lekker vlees, netjes verpakt en makkelijk te bestellen

Top kwaliteit vlees, goed gekoeld en geïsoleerd geleverd

Dit was mijn 1e bestelling en zeker niet de laatste. De kwaliteit van het vlees is echt zeer zeer goed. De Creekstone picanha is de beste die ik ooit heb gezien en geproefd want ook de smaak was fantastisch! De cheddar jalapeño worsten zijn ook super. Ik kan wel doorgaan want ook de dikbevleesde spareribs waren geweldig en ik heb al weer bijbesteld. Daarnaast is de verzending heel goed geregeld. In isolatietas met koelelementen (zelfs ook bij het afhalen van een bestelling!) en perfect op tijd. Ik ben fan en zeker voor barbecuevlees is Nice to Meat nu mijn eerste keuze.

Uitstekend Top kwaliteit Top service Erg vriendelijk

Beleving en kwaliteit!

Top ribeye en over de Texaanse worstjes met jalapenos en cheddar niets dan lof......yummmmm

Sappige steaks en top service

Heerlijke steak van Creekstone geproefd. Mega veel vet dus was zelfs doorbakken (zwanger) nog lekker. Hopelijk snel het MRIJ van Piet van den Berg proberen, lokaal vlees met een bite, klinkt goed! Bezorging was oke, chatfunctie werkt wel fijn.

Top geregeld

Snelle en duidelijke verzending top service

Prima kwaliteit, snelle levering

Goede service van bestelling tot levering

Eerste keer bestellen maar hele traject top geregeld. Dit weekend bbq aan en het vlees testen maar hier maak ik mij geen zorgen om dat het gaat smaken.

Heel goed vlees,perfect verpakt. Ga zeker weer bestellen

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen het rechtstreek bij de bier in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat u het verhaal achter het stuk vlees op uw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor u geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japanse en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig uw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.