Super de luxe.

Mooi verpakt met isolatiemateriaal en ijspads, op tijd en keurig bezorgd, zoals gevraagd per twee vacuüm verpakt.

Uitstekende service en producten

Bestellen ging makkelijk, overzichtelijke site, goed up to date gehouden wanneer producten klaar waren en verzonden werden. Levering uitstekend op tijd, goed verpakt. En de producten... Top!

Prima vlees, goede afhaalservice

Vond de website, via Facebook, niet al te makkelijk. Kon de aanbieding in de eerste instantie niet vinden. Zag ook openingstijden op zaterdag vanaf 13:00 uur. Dus maar een latere ophaaltijd ingevoerd. Het vlees zelf opgehaald. Was uitstekend verpakt met koelelementen en in een koeltas. Was wel een erg grote doos. Gaf gelijk aan dat deze niet in mijn fietstas zou passen. Werd niet echt op geanticipeerd dus buiten de doos maar opengemaakt en de inhoud eruit gehaald. Doos binnen weer ingeleverd. Het "winkel" gedeelte ziet er heel mooi uit. Voor je naar binnen gaat liggen er zelfs mondkapjes en staat er desinfecterende gel. Werd gelijk opgevangen en de bestelling werd gehaald. Tournedos was van uitstekende kwaliteit, hamburgers moeten nog geprobeerd worden maar zien er goed uit. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader, wij komen terug als jullie geopend blijven.

Super vlees en snelle levering

Netjes volgens afspraak geleverd en goed verpakt Zeker voor herhaling vatbaar

Goede kwaliteit en service

Pluspunten: Goede kwaliteit vlees (nu 2x besteld) Scherpe aanbieding(en) Geen verzendkosten Leuke verrassing bij de bestelling Snelle gekoelde levering (niet ingevroren!) Wat mis ik nog? Nog meer keuze (groter assortiment) Bijproducten (o.a. rubs, bbq-stuff, leuke recepten etc.)

Lekker de burgers van Agnes

Ik heb alleen de hamburgers gegeten en die waren perfect

snelle nette levering

mooi vlees goed verpakt en netjes geleverd

Gewoon goed

Alles geregeld zoals het hoort en het vlees was super

Goede kwaliteit

Geweldig voor herhaling vatbaar

Prima levering

Prima levering

Super service en heerlijk vlees

Gewoon goede kwaliteit vlees! Zeker een aanrader

Kwalitatieve top producten

Mooie kwalitatieve producten snel en goed geleverd.

Goed vlees voor een goede prijs snel bezorgd

Goede kwaliteit geleverd op het moment dat het mij uitkwam. BBQ was een succes.

Super service. Vlees is top kwaliteit.

Top service. Oog voor detail. Goede kwaliteit van het vlees. Leuke toevoeging zou zijn om een aantal bereidings recepten erbij te ontvangen.

Goed en lekker vlees, mooie prijs en snelle, goede levering.

Gewoonweg goede service met lekker vlees!

Geweldig vlees

Goede brisket en snelle service

Prima vlees

Super goed en mals vlees!

Zeer tevreden over levering

We zijn zeer tevreden over de levering van onze bestelling. Het bestellen ging zeer eenvoudig. De communicatie over de dag en tijdstip van levering was zeer uitgebreid en ook op tijd geleverd. En de kwaliteit van het vlees was uitstekend! Kortom zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Wat een heerlijk vlees

Vroeger werkte ik als chef kok in Laren In een zaak op de brink Daar hadden we al het vlees van hun En dat was altijd super goed Ga snel weer bestellen Mvg Marco

Uitstekende service

Goed bevleesde spare ribs, goed gekoeld en geïsoleerd geleverd Een goede bbq begint met Topvlees!

Goed vlees duidelijke instructies op de verpakking

Diverse malen besteld inmiddels. Altijd geleverd op de dag die afgesproken is met een duidelijk tijdvak. Vlees is goed verpakt en geeft duidelijk aan of het ingevroren kan worden of niet.

Kwaliteit!

Super snelle levering, vlees goed kpud en wat we tot nu toe gegeten hebben was ontzettend lekker.

Top vlees, snel thuis

Ik bestelde de ossenstaart voor een geweldige stoof. Er wordt nog steeds over nagepraat. Nu de biefstukken nog...

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen ons vlees rechtstreeks bij de boer in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat je het verhaal achter het vlees op jouw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor je geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japans en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig jouw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.