perfect

Eerste keer besteld maar zeker voor herhaling vatbaar.

Goede snelle service

En het vlees smaakte overheerlijk!

Snelle levering en top kwaliteit vlees. Was heerlijk!

Disappointed !!

Ordered, payed, got confirmation , came to pick up at agreed date and time, waited 30 min with 2 small kids in the car ... and apparently you lost my order ... so no meet at our weekend trip where we extra took a bbq with us ....... thanks ! [Bestelling #32067] (6 april 2021)

Besteld en exact op de afgesproken datum/tijd geleverd. Het vlees ( spareribs ) super kwaliteit.

Goed vlees

Leuke pop up store waar ik graag kom

Heerlijk

Heerlijk vlees, uitstekende service. Ga zo door, jullie hebben een vaste klant erbij.

Overzichtelijke webshop, goede klantenservice bij afhalen, heerlijk vlees!

Ik kende Nice2Meat al omdat een van mijn vrienden hier gewerkt heeft. Toen ik hoorde dat er nu ook een particuliere bestel service was heb ik het meteen uitgeprobeerd. Het online bestelproces en de afhandeling ging vlekkeloos. Ik heb gekozen voor afhalen in Almere, dit ging heel goed. De shop is professioneel, medewerkers weten waar ze het over hebben en geven goed advies. Klant ervaring is 9+! Ik hoop dat ook na Corona deze service blijft bestaan!

Top kwaliteit en levering.

Fantastisch vlees en goed verpakt.

Het vlees is top!

Het was bevroren en dat vond ik jammer

Geweldige kwaliteit

Heerlijke ribeye gegeten toppers Volgende maand weer

Heerlijk vlees, goed en snel geleverd

Fijne selectie van vlees die je niet overal vindt. Zeker een aanrader als je lekker met de bbq aan de slag gaat.

Erg goed

Alles was netjes geleverd, goede communicatie. Het vlees is erg goed

Heerlijke spare ribs

Goede site, veel keus en goede levering! De spare ribs , de kip en vooral de grillworst waren uitstekend! Een aanrader!

Super oplossing bij leverprobleem

Levering was niet gekomen, na contact super opgelost en door Nice to meat persoonlijk afgeleverd.

Service en product erg goed.

De producten en service zijn erg goed maar de website en het bestelproces is beduidend minder klantvriendelijk.

SUPER! Voor herhaling vatbaar, echt kwaliteit!

Beste NTM team, we hebben echt genoten van de bestelde lamsracks en ChateauBriand, (heerlijk mals, 50 graden binnentemp/ 160gr oven, 10 min onder folie) We gaan binnenkort weer bestellen

Zalig!

Zo lekker, goede uitleg voor de beste bereiding, veel kennis van zaken. Dikke aanrader! Komen nu wekelijks.

Goede kwaliteit

Mals en smaakvol vlees. Dikke pluim!

Heel erg goed

Erg blij met de eerste bestelling. Ga vaker bestellen. Als eerste black angus gehakt geproefd, dan wil je nooit meer anders.

Goed vlees, snelle levering

Heerlijk vlees en de levering was snel

Lekker vlees

Het vlees is van goede kwaliteit.

Mooi vlees, perfect geleverd

Heerlijk vlees.snelle levering.

Heerlijk vers vlees

Keurig op tijd bezorgd. Super goed verpakt. Direct in de vriezer gedaan. Echt vers vlees en ook nog eens heel erg lekker.

Wij hadden een pakket ontvangen waarvan de verpakking niet meer vacuüm gesloten was. Dit is heel netjes opgelost. Het vlees was van goede kwaliteit en smaakte prima!

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen ons vlees rechtstreeks bij de boer in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat je het verhaal achter het vlees op jouw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor je geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japans en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig jouw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.