Prima product

Het gekochte vlees was van prima kwaliteit, de bejegening bij het afhalen was erg prettig en klantgericht.

Prima vlees, zeer nette verpakking en snelle afhandeling

Via de webshop porkbelly, biefstukken en vega-burgers besteld. Heerlijk van gegeten, fijn vlees en super fijn om lekker in dit weer te kunnen blijven bbq'en.

Heerlijk vlees en goede levering!

Alles optijd bezorgd en goede kwaliteit vlees!

goede levering mooie spullen

tot nu toe, heb nog niet alles kunnen proeven zit der alleen maar top kwaliteit in ik snap dat jullie normaal puur horeca gerelateerd zijn wij bestellen normaal op mijn werk ook al het roodvlees bij jullie nu heb ik alleen een kleine kanttekening het liefst heb ik al het vlees van jullie voor thuis, alleen zou ik graag nog een paar dingen erbij willen zien zoals jullie gegaarde brisket, gegaarde buikspek, een piepkuiken en het wild maar ik ben gewoon verwend mochten jullie doorgaan als de horeca weer open is met particulieren blijf ik klant mvg bryan

Fantastische kwaliteit!

De biefstuk is zeer goed. Wat nog het meest opvalt is de kip. De kleur is goed en niet volgespoten met water zoals in de supermarkten wel nog gebeurd. Je koopt dus letterlijk het gewicht waar je voor betaalt!

Uitstekende Angus burgers

Zeer smakelijke en sappige Angus burgers.

Perfecr

Alles is duidelijk en goed geregeld. Zelf had ik het bezorg moment verkeerd gekozen. Dit was geen probleem om het aan te passen door de snelle klantenservice.

Kiezen, Bestellen, Betalen, Ophalen, Super Simpel

Simpel online bestellen en afhalen (is bij ons om de hoek). Kwaliteit van de verpakking alleen al is uitstekend met koelelementen en al. Het vlees was exact de kwaliteit die ze beschreven. In veel gevallen ook nog goede tips over bereiding of marinades. Top service Top kwaliteit. Deze week weer snel bestellen !

Bestelling en aflevering soepel & excellent meat!

Bestelling en aflevering soepel & excellent meat!!

Topkwaliteit in huis wanneer je het verwacht

Eigenlijk gaat alles hier goed. Het bestelproces, de bezorging, de verpakking en het belangrijkste; de kwaliteit van het vlees.

Prima kwaliteit en keurig op tijd geleverd

Heb genoten van het vlees

Very good

As usual, the products purchased were great

Snelle levering en goede kwaliteit

Alhoewel er een ruime keuze is, zou het toch fijn zijn als het in de toekomst uitgebreider wordt.

vlees was goed maar anders verwacht.

goedemorgen, naar bestelling van wagyiu start-picanha , had verse vlees verwcht, tot mij verbazing , kreeg ik 1.5g bevroren product. was niet in bestelling specificaties vermeld. Anders had het ook nooit besteld. .Jammer met vriendelijke groet

Perfecte bezorging en goede kwaliteit vlees!

De kwaliteit van het vlees is zeer goed, en de bezorging liep soepel en snel

Snelle reactie Behulpzame medewerker

Lekkere pulled pork gemaakt

Procoreur

De procoreur afgelopen weekend slowcook klaar gemaakt als Pull Pork, botermals wat een mooi stuk vlees. Echt top. Goede, snelle en nette levering

Goed vlees goed verpakt vriendelijk

Het vlees is van uitstekende kwaliteit, wordt perfect verpakt met ijs in een doos met isolatie en ook de service is top. Het is het elke keer weer waard. Ook de rubs zijn erg aan te bevelen.

Top vlees en top service

Goed vlees en mooie aanbiedingen, aanrader!

super

veel keuze uit heerlijk vlees .. elke keer weer een feestje aan tafel

Service is goed!

Bestellen is easy! Ik wilde nog wat extra bij bestellen omdat ik te snel door klikte. Na een aantal mailtjes was dit geen probleem en uitstekend geregeld. Vlees is van hoge kwaliteit en stelt niet teleur.

Super snelle service en kwaliteits vlees

Vlees is vers, mooi gesneden, netjes verpakt en tijdig klaar voor (in ons geval) afhaling. 1,5kg ribeye ligt nu al 1 week en 2 dagen in een membraan in de koelkast om een dry-age van te maken. Ben benieuwd naar de smaak van het vlees. Bedankt voor de service, Wesley

Lekker vlees

Lekker vlees en soepele afhaal.

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen ons vlees rechtstreeks bij de boer in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat je het verhaal achter het vlees op jouw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor je geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japans en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig jouw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.