Het vlees is top kwaliteit!!

Goede duidelijke site met goed uitleg over het product. Communicatie over levering is heel goed. Het vlees is van super kwaliteit!! Ga absoluut vaker bestellen.

Een aanrader!

De biefstuk was heerlijk! Lekker mals, niet te dik. Precies zoals een biefstuk hoort te zijn.

Alles ontvangen zoals beloofd, zeer tevreden over de kwaliteit.

Netjes geleverd op de afgesproken datum. Kwaliteit van het vlees was geweldig. Wij zullen zeker vaker vlees gaan bestellen bij Nice To Meat.

Top service, super vlees en snelle levering

Mijn ervaring is genieten met het super vlees wat jullie bezorgen. Voor mij geen ander leverancier. Ga zo door Nice To Meat

alles klopt gewoon

topkwaliteit in combinatie met topservice

Geweldig vlees en service

Een mooie MRIJ rosbief besteld voor kerst. Ondanks de drukte werd het op het gekozen moment afgeleverd, bezorger is goed te volgen. Vlees was van fantastische kwaliteit, zeker aan te raden. Leuke bijlage in de vorm van twee stukjes wagyu om te proberen.

Keurig op tijd en netjes verpakt bezorgt. Tevens was het vlees van goede kwaliteit

Super levering gehad!! Snel, op tijd en heerlijk!

Perfecte service en goeie kwaliteit

We kwamen ons vlees ophalen en binnen twee minuten zat ik alweer in de auto. Vlees was prima en we kregen ook nog heel smakelijk Wagyu beef cadeautje! Erg veel waardering!!

Van A tot Z top ervaring

Alleen al het feit dat je nagenoeg iedere keer geïnformeerd wordt over de status van de bestelling is erg prettig, Vlees ook goed verpakt en keurig afgeleverd en erg lekker. Kwaliteit laat zich bij Nice to Meat goed zien!

Uitstekend vlees en een zeer goede leverancier!

De kwaliteit van het vlees is uitstekend. Het vlees is makkelijk per groep uit te zoeken op de zeer overzichtelijke website. Het vlees wordt, geseald keuring in een doos met isolatiezak en bevroren koelelementen geleverd.

Vlees van hoge kwaliteit. Goede service

Bezorging kwam een dag te laat maar dat bracht me niet in de problemen. Diverse soorten vlees besteld. Allemaal goede kwaliteit. Zeker nog een keer bestellen!

Heerlijk gegeten met Kerst dankzij nice to meat

Mooie producten en leuke recepten

Geweldige goed vlees en fantastische service

En dankzij de fantastische persoonlijke tips via de telefoon is het gelukt de wagyu perfect te bereiden, wat een genot, bij elke hap je ogen dicht en mmmmm

Van bestelling tot vlees eten, top

Van bestelling tot vlees eten, top

Eerste keer vlees besteld, was nieuwsgierig. Na het makkelijk kiezen op de website was het spannend om het op te halen. Het vlees was verpakt in een doos, dus je kunt het pas thuis controleren. Eenmaal thuis gekomen, doos open en het vlees was allemaal geseald, data en wat precies wat was. Super gekoeld met aparte vries zakjes en in het geheel gewikkeld met speciale verpakkingsplastic. Ook om de kou in de doos te houden. Na het openen, vlees in koel en vriesvak. Iberico sparibs, waren zo lekker dat je moet oppassen dat je je vingers er niet bij op eet. Al met al de prijs waard, heerlijk op naar het volgende stuk. Een pluim voor de communicatie in het gehele traject van en naar. Erg goed.

Kwaliteit van het vlees is top

Met de kerst zowel Nederlands vlees (Tomahawk -> BBQ) als Amerikaans vlees (Porterhouse-> sous vide) gegeten. Allebei lekker en van top kwaliteit

Spareribs en Procureur

Samen bestelt op zondag volgende dag kon ik het ophalen. Alles was keurig verpakt en stond klaar op het moment van ophalen. Heerlijk genoten van de ribs de procureur ga ik met oud en nieuw maken maar ziet er erg goed uit. kortom aanrader!

Waanzinnig stuk vlees

Top service!!! En nog beter vlees

Zeer goed kwaliteit.

Makkelijke website, eenvoudig te bestellen goed vacuüm verpakt en gekoeld geleverd. Wel aan de prijs maar kwaliteit kost nu eenmaal geld.

Smaaksensatie

De gourmet pakketten waren een smaakbeleving waar we nog lang van nagenieten. Ieder stuk vlees had zijn eigen verhaal en dit proefde je. Zeker voor herhaling vatbaar!

Service en kwaliteit van een ongekende kwaliteit

Geweldig vlees!

Het vlees was super! Goede kwaliteit en erg lekker!

fijne service

Mooie website waar je heerlijk vlees kunt bestellen. Bij het afhalen was het top geregeld

goede service en goed aanbod.

Vooral voor de iets lastig verkrijgbare vleesproducten een aanwinst en voor een goed betaalbare prijs, mis alleen de kalfsschenkel in het aanbod.

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen ons vlees rechtstreeks bij de boer in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat je het verhaal achter het vlees op jouw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor je geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japans en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig jouw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.