Snelle nette service, mooi vleespakket

Vlees van uitstekende kwaliteit

Vlees is echt erg goed. Doet je beseffen wat voor matige kwaliteit de supermarkt je voorschotelt.

Uitstekende service/bezorging en prima vlees

Goede website, snelle levering, hygiëneregels nageleefd en lekkere producten

Top gedaan!

Netjes op tijd bezorgd, goede verpakking en vlees is top!

fantastisch

alles netjes verpakt, volgens afspraak afgeleverd

helemaal top!!!

Super stukjes Wagyu besteld, Snel binnen en mega lekker. De wagyu salami is ook top! ik ga zeker meer bestellen !

Zoals verwacht

Top kwaliteit en super goede service

Top kwaliteit vlees en super snelle service.

Jullie vlees is overheerlijk. Echt genoten van elk stukje vlees.

Supergoede kwaliteit!

Snelle bezorging, met perfecte tijdsaanduiding van aflever moment. Vlees was prima gekoeld verpakt. Biefstukken smaakte overheerlijk, 1e klas kwaliteit!

Verrassend

Aangezien de lokale slager dicht was, toch eens geprobeerd te bestellen. Nog nooit eerder vleeswaren online besteld. Het uitzoeken van het vlees vond ik wat lastig, maar bestellen was zo geregeld. Gekozen om af te halen. Door coronamaatregelen vindt afhalen buiten plaats. Ik kreeg een flinke doos, die uitstekend verpakt was. Koelelementen, folie en het vlees netjes gesealed. Ritje naar huis had het prima overleefd. Dezelfde avond direct wat biefstukken getest. Uitstekend! Heb sinds lange tijd niet zulke kwaliteit gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

Super lekker kwaliteitsvlees en snel geleverd

De kwaliteit van het geleverde vlees was super en het werd snel en goed gekoeld geleverd. Super van genoten.

Uitstekende verzorging top vlees

Vlees wordt keurig verpakt en bezorgd. Het is top kwaliteit vlees!!!!!

Fantastische kwaliteit

Wow, wat een kwaliteit vlees heeft nicetomeatyou.nl! Meeste items ook vers geleverd. Ik wil geen andere slager meer!

goed verzorgd mooie kwaliteit

x

Top! Goede service door de telefoon en uitstekende kwaliteit.

Kobaltstraat 2

1362JM Almere

Over Nice to meat

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen ons vlees rechtstreeks bij de boer in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat je het verhaal achter het vlees op jouw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan. PROFESSIONELE SLAGERS Onze vleesproducten worden speciaal voor je geportioneeerd en op maat afgesneden door ervaren en professionele slagers. VLEES VAN UNIEKE RASSEN Van Japans en Australische Wagyu, Creekstone Black Angus uit de US, tot Nederlandse MRIJ van Piet van den Berg en The Duke of Berkshire varkensvlees, wij bieden het beste vlees van de meest bijzondere rassen die de wereld te bieden heeft! BESTE KWALITEIT VLEES Nice to Meat staat bij de horeca professional al bekend om haar hoge kwaliteit vlees. En die kwaliteit is nu ook thuis te bestellen! Maak uw keuze uit ruim 200 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig jouw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen. Wil je goed op de hoogte gehouden van ons nieuws en exclusieve aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via de webshop.