Goede service, snelle verzending.

Slecht. Na 9 dagen nog niets ontvangen

Op de website wordt beweerd dat de materialen binnen 1 tot 3 dagen wordt geleverd. Morgen (maandag ) wordt het 10 dagen en ik heb nog niets.

Goed en betrouwbaar

In het begin onwennig, ik heb het opgebouwd eerst 2uur smiddags weer een in de avond .daarna wat langer

Werkt en zit lekker

Ik voel en zie verschil na een maand gebruik

Gewoon precies geleverd zoals besteld, duidelijke communicatie. Voldoet volledig aan verwachtingen.

Heel fijne 'tenenspreider'... sterker, de fijnste!!!

Een uitkomst!

Voor een ouder van een kind met beperking is het vinden van geschikt speelgoed best een uitdaging. Om onze zoon te helpen met actief spelen en daarbij zijn fijne en grove motoriek te verbeteren was ik op zoek naar geschikt speelgoed toen ik Alprovi / toyacademy vond. De Ogo sport bounce discs vallen hier heel goed in de smaak en zijn leuk voor jong en oud, zelfs de opa's en oma's kwamen spelen. Ook de Swoosh bal wordt goed gebruikt en de activiteiten ringen zijn al de hele kamer door geweest, want ze zijn bijna overal bij te gebruiken. Voor ons echt een succesverhaal en de levering was ook nog eens super snel. Ik heb mijn ervaring ook gedeeld in een social media groep voor ouders van kinderen met een beperking.

Snel geleverd en volop speelplezier!

Voor onze school hebben we buitenspeelmateriaal besteld. De levering verliep vlot en alles werd compleet en in goede staat geleverd. Inmiddels maken de kinderen dagelijks gebruik van het materiaal en ze beleven er enorm veel plezier aan.

Goed product en goede levering.

Een goed artikel en meteen kunnen gebruiken. Ben er erg tevreden mee.

Snelle levering maar te weinig uitleg bij producten.

Zir boven.

goede kwaliteit producten

Snelle levering en goede kwaliteit producten. Ga zo door!

Materiaal valt tegen

De teen spreiden is zeer flexibel en moeilijk om te tenen te brengen. Best wel dure aanschaf.

Prima bedrijf

Goed geholpen.

Bestelling niet ontvangen- goed opgelost

Ik heb op 18 september een bestelling geplaatst. Die is nog steeds niet binnengekomen. Ik probeer ze al vaker telefonisch te bereiken, maar ze nemen niet op. Update: pakket is door DPD bij Parcelshop gebracht, maar waar precies was niet doorgegeven. Na een week is pakket terug gestuurd naar Alprovi, waarna deze alsnog een dag later is bezorgd. Goed opgelost.

Ontzettend goede en vriendelijke communicatie.

Je wordt goed op de hoogte gehouden vanaf de bestelling tot aan het afleveren. De mensen achter het bedrijf bieden een uitstekende service en reageren snel en serieus op een vraag.

makkelijk bestellen en snelle levering. Goede kwaliteit producten.

Na twee weken is het pakketje binnengekomen. Rijkelijk laat dus.

Ik begrijp dat de vervoerder een vergissing kan maken. Mijn voorstel is om in ieder geval een bericht te sturen. Het mailadres is bekend .

Topservice!

Supersnelle levering

Oefenmateriaal besteld en goed en snel ontvangen

Oefenmateriaal besteld aangegeven door voeten training.nl. En goed en snel ontvangen.

vlotte en correcte levering

vlotte en correcte levering.

klantvriendelijk en snel.

Bij onduidelijkheden kreeg ik een persoonlijke benadering wat ik erg correct vond. Bovendien kwam het pakketje snel en volgens de afgesproken tijd. De geleverde materialen voldoen ook aan mijn verwachting.

Snelle levering van een goed product

Ik ben heel tevreden over de aankoop (tenenspreiders) van Alprovi. Vooral over de snelle levering ben ik zeer te spreken. Nu maar hopen dat de tenenspreiders doen waarvoor ik ze heb aangeschaft.

Snelle verzending en goede kwaliteit producten!

Geen gratis retour

Slechte ervaring. Retourneren is niet gratis, terwijl je dat tegenwoordig bij de meeste webshops wel mag verwachten. Hierdoor extra kosten moeten maken. Voor mij geen bestelling meer hier.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.