Laden reviews...
284 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In het algemeen geven klanten een positieve indruk met snelle levering en betrouwbare service. De kwaliteit van de producten wordt veel genoemd en de website is overzichtelijk en het bestelproces eenvoudig. Enkele opmerkingen gaan over afleverproblemen of ontbrekende items, maar de algehele ervaring is positief.
Op zich bevallen ze goed maar ik heb ze nog maar een paar dagen aan. Dus afwachten hoe het gaat op langere termijn. Ik mis wel een uitgebreidere gebruiksaanwijzing voor meer uitleg over het gebruiken voor en wanneer in schoen te gebruiken en toekomst gericht. Vriendelijke groet, Bernarda
21 June 2026
Frida
Emmen
Beste,
Bedankt voor de mooie beoordeling. Graag verwijs ik u door naar een partner van ons Voetentraining. Hier kunt u ook al meer informatie vinden over de teenspreider:
Fijne dag.
Team Alprovi
kwalitatief hoogwaardig product. Bestel regelmatig als praktijkeigenaar van podologiepraktijk voor klanten die minder vaardig zijn om zelf online te bestellen. Altijd goede reacties nadien.
20 June 2026
Lydia
Vaassen
Oefening van fysio werken goed
19 June 2026
Theo
Sint Michielsgestel.
Helaas kan ik ze alleen maar ‘s avonds gebruiken als ik met mijn benen omhoog zit, aangezien het mij niet lukt om ze in combinatie met mijn steunkousen te dragen. De scheefgroei van mijn grote tenen wordt door de druk van de steunkousen erger. Toch ben ik er wel blij mee, omdat mijn grote tenen dan in ieder geval een paar uurtjes redelijk normaal staan, geeft een meer comfortabel gevoel.
17 June 2026
Charlotte
Breda
Ik ben heel tevreden. De materialen werden snel geleverd en bevallen goed.
17 June 2026
Ria
Tholen
Mooie producten goede kwaliteit en super snel geleverd. De volgende dag al. Kon direct beginnen.
13 June 2026
Saskia
Velserbroek
Ik heb een mooie bestelling gedaan bij Alprovi voor mijn werk met kinderen in mijn praktijk. Ik kon zelf kiezen wanneer ik deze wilde ontvangen. Het was een feest om deze leuke spullen uit te pakken en ik ben er meteen mee aan de slag gegaan.
11 June 2026
Femke
Zeeland
Mooie producten bij dit bedrijf
10 June 2026
Rik
Bussum
Zondag bestelling en voor nette prijs, aflevering was snel en conform afspraak binnen 1 werkdag. Aanrader!
10 June 2026
JEV
Sint-Michielsgestel
9 June 2026
Ans
Reeuwijk
Gisteren besteld, vandaag in huis. Overzichtelijke webwinkel, ik ben tevreden.
9 June 2026
Marjanne
Amsterdam
Mijn bestelling ( twee soorten teenspreiders; de harde en de zachte) was super snel geleverd echter een van de artikelen paste niet ondanks ik de juiste maat had uitgezocht volgens de richtlijnen. Meteen had ik telefonisch contact met een super aardige en klantvriendelijke medewerksters die me perfect te woord stond. Ik kon de zending meteen terugsturen ( eigen portokosten) waarbij de portokosten in de retourzending naar mij door het bedrijf zou worden betaald. Perfect geregeld!! Ik wacht nu nog op de post die de nieuwe levering nog komt afgeven. Heel tevreden over de werkwijze van dit bedrijf en zeker ook heel tevreden over de bejegening van de medewerkers. top!!
7 June 2026
Emy
Elsloo limburg
Beste,
Bedankt voor uw review en fijn om te lezen dat u goed geholpen bent door onze klantenservice.
Wij begrijpen uw bericht echter niet helemaal, omdat uw omruiling al is verwerkt en het nieuwe pakket volgens planning morgen wordt geleverd. Zoals vermeld op onze website zijn de retourkosten voor het terugsturen van een artikel voor rekening van de klant. De verzendkosten voor het toesturen van de vervangende maat nemen wij voor onze rekening.
Wij hopen dat de nieuwe teenspreider goed past. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.
Team Alprovi
Snel geregeld en er is goed meegedacht met verzending. Bestelde 2 dingen na elkaar en kon toch voor 1 bezorgkosten! Dank daar voor.
6 June 2026
Klaske
Leusden
Snelle levering en duidelijke webshop. Materialen zijn fijn
5 June 2026
Katrien
Deurne
Kan niks negatiefs verzinnen. Bestelling makkelijk te maken, netjes ingepakt en snel bezorgd.
4 June 2026
Miranda
Pernis Rotterdam
Supersnelle verzending en eindelijk teenspreiders ( Moofzz) die goed zitten! Van harte aanbevolen.
4 June 2026
Maureen
Zevenhoven
Het trainingsmateriaal voor mijn neuropathie werd snel bezorgd en ziet er goed uit.
3 June 2026
Odette
Puiflijk
Helaas heb ik geen goede ervaring. Na een dagje dragen blaren op m'n tenen. Had gehoopt dat ze mijn tenen zouden helpen wat rechter te worden
Beveelt niet aan
3 June 2026
Mirjam
Den Bosch
Beste Mirjam,
Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u blaren heeft gekregen na het dragen van de Taping Loop. Wij raden aan om het gebruik rustig op te bouwen, zodat de huid, voeten en tenen kunnen wennen aan de correctie. Het rechter worden van een teen is een geleidelijk proces en gebeurt niet binnen één dag.
Om eventuele wrijving tussen de tenen te verminderen, kunt u wandelwol gebruiken. Daarnaast kan onze cursus voetentraining een waardevolle aanvulling zijn om de voeten actief te ondersteunen.
Omdat deze beoordeling betrekking heeft op het product zelf en niet op onze service, willen wij u vriendelijk vragen om de beoordeling van onze dienstverlening te baseren op uw ervaring met onze service en uw productervaring als productreview bij de Taping Loop te plaatsen. Zo krijgen andere klanten een duidelijk beeld van zowel het product als de service die wij verlenen.
Team Alprovi
Fijne producten, goeie site. Budbee levering is handig, lekker dichtbij.
2 June 2026
Sylvia
Delft
1 June 2026
Ad
Loon op zand
Ik heb materialen besteld voor de voetentraining en alles verliep naar wens. Heel goed en stevig verpakt en de spullen werden heel snel geleverd.
31 May 2026
Henriette
Hilversum
Goede communicatie. Een vraag per e-mail werd snel beantwoord. Product netjes geleverd en voldoet aan de verwachtingen.
27 May 2026
Caro
Breda
Snelle levering en goeie website
25 May 2026
Jeannette
Amsterdam
Snel en concreet geleverd
24 May 2026
Bjorn
Uden
oefenballen in combinatie met de spikes verhogen de sensitiviteit in de voeten, waardoor mijn zenuwen en spieren in de voeten beter op elkaar afgestemd gaan raken. De hardheid van de ballen is precies goed om mee te oefenen
22 May 2026
margriet
zwolle
Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen.
Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.
Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets…
Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ.
Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.
Munnikenweg 62 A
3905MJ Veenendaal