Professioneel en betrouwbaar!

Hier zitten mensen achter met kennis en ervaring! Snelle levering ook!

Pakket goed afgeleverd

Ik heb het pakket goed en onbeschadigd ontvangen.

Helemaal top

Precies de goeie egelballetjes waar ik naar op zoek was. En top toe te passen voor allerlei oefeningen voor bindweefsel problemen en ademhalings oefeningen. Ga meteen meer bestellen.

Goed en veilig materiaal Om mee te oefenen

Perfect!

De juiste product ontvangen die goede ondersteuning biedt en snel is geleverd.

Snel en probleemloos gekregen

Geen problemen bij levering en snel behandeld

Heel blij met mijn aankoop1

De massage bal is lekker stevig en doet z’n werk goed! De wandelwol werkt heel goed en daar ben ik dan ook heel blij mee.

Snel besteld en snel bezorgd. Helemaal goed!

Prima service en snelle levering!

Zeer tevreden nieuwe klant.

Voor de cursus Voetentraining heb ik een flink aantal artikelen besteld die nodig zijn voor de diverse oefeningen en om dagelijks als hulpmiddel te gebruiken. Ik vind de website heerlijk overzichtelijk, elk artikel heeft een duidelijke omschrijving en uitleg en een heldere prijs. (die overigens niet duur zijn) Ik heb mijn winkelwagentje gevuld, de betaling gedaan en 2 dgn later had ik alles keurig netjes bezorgd in huis. Alles conform mijn bestelling. Ik ben zeer tevreden over Alprovi. En niet alleen voor voeten maar voor alle denkbare hulpmiddelen kan jij bij hen terecht. Ik ben zeer tevreden en zal ze zeker aanraden bij anderen.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik ben tevreden

Snelle en nette levering

In één woord geweldig!

Prima service en klantgericht

Ik ben een tevreden klant. Had per ongeluk twee maal dezelfde bestelling gedaan waar na melding meteen een antwoord op terugkwam en het geld werd snel gerestitueerd. Dank

Goede kwaliteit

Ik gebruik deze ballen voor mijn Pilates les En de klanten zijn zo enthousiast dat ze deze ook bij Alprovi besteld hebben

De bestelling was snel binnen. Was makkelijk te gebruiken. Heel blij mee.

Snelle service, kwaliteitsproducten!

Snelle service, kwaliteitsproducten

Kwaliteit is goed en prettig in gebruik

Mijn eerste week voetentraining werkt stimulerend voor algehele lichaamsverzorging en zelfwaardering.

Prima produkt

Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Na een verkeerde zending is het juiste artikel snel verstuurd.

Het bestelde artikel is "op tijd" bezorgd, .

Bestelling was prima op tijd geleverd.

Prima op tijd geleverd, ondanks dat Koningsdag er tussen viel!

Geweldig voor de kinderen

Stoeprandenspel is een ouderwets spel in een nieuw jasje. Kinderen zijn er gek op.

Mis goede uitleg

Balansbal besteld met pomp. Maar ben zelf op zoek gegaan hoe deze dan opgepompt moet worden. De bijgeleverde papieren bieden helaas geen uitleg. De pomp is ook nier echt handig. Je moet flink pompen nog, de naam suggereert anders. Hij wiebelt tijdens t pompen en de bal loopt direct weer leeg, je moet snel zijn met de stop. Ik denk dat dit handiger zou kunnen, maar misschien deed ik t fout.

Niet helemaal tevreden

Ik dacht dat in het basispakket ook een talping loop zat maar dat gele elastiek is het niet dus dat is wel vervelend. De rest is oké

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.