Snelle levering duidelijke website

Fijne website met goede uitleg Snelle en goede levering Tevreden met producten

Allereerst snel geleverd, en geen overbodige verpakking!

Praktische/ massage producten

Positieve ervaring

Ik heb een zitbal besteld, de prijs was goed en binnen 2 dagen thuis bezorgd!

Prima producten, goede levering

Ik kon het product dezelfde dag ophalen.

Mooi product zoals je op de site kunt zien

Mooi product zoals je op de site kunt zien en snelle levering

goede materialen om mee te oefenen!

Dit zijn goede materialen om mee te oefenen. Ik heb nooit geweten dat je er zelf iets aan kon doen. Ik vind het wel nog lastig welke maat van de taping-loops geschikt is. De strakkere of de iets lossere???

Geweldig en gauw bezorgd

Zeer positief

uitstekend

Laatst was ik vergeten bij mijn bestelling voor een taping loop de schoenmaat te vermelden. De volgende dag vroeg gebeld. Ik kreeg een dame aan de lijn die door haar vriendelijkheid en bereidwilligheid er voor zorgde dat voor mij de dag goed begon. Schoenmaat werd aangepast en de bestelling naar wens afgeleverd. Zo hoort het! Een 10!

Mijn bestelling had ik snel in huis en deed aan mijn verwachtingen.

Alprovi is de enige die het voetentraining pakketje aanbied. Er wordt een normale prijs voor berekend. Snel en netjes verpakt/geleverd.

Complete website.

Op de website vond ik onmiddelijk wat ik zocht. Er was extra informatie voorzien.

Supergoed!

Duidelijk, snel en goede spullen! Zeer tevreden!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Probleem met de verzending, maar het produkt voldoet aan de verwachting.

Besteld en snelle levering

Snelle en goede levering

Goede materialen. Bij vragen kun je gewoon bellen. Heel prettig!

Snel bezorgd en prima product

Helemaal tevreden

Snelle service deskundig advies

Net gestart met mijn kinderfysiotherapiepraktijk. Er is goed meegedacht over de materialen. We hebben samen een super mooi starterspakket samengesteld.

Duidelijke site. Super snel binnen

Je kan alles goed vinden op de site en het was de volgende dag al binnen... super

Top bedrijf!

Heb laatst zitballen besteld bij Alprovi. Had ze snel in huis en ben er heel blij mee. Ze zien er goed uit en zijn stevig. Ik werd heel vriendelijk en goed geholpen. De bestelling werd nog iets aangepast na telefonisch overleg en daarbij handige uitleg en tips gekregen. Echt een top bedrijf en zeker niet mijn laatste bestelling hier.

Top service en advies

Goed geholpen per telefoon en zending snel in huis

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.