Vlot binnen gekregen

Fijn massage houten kruis. Gaat beter als met vingerknokkels.

Zeer snelle levering en zeer solide verpakking.

Mijn ervaring is goed

spullen zijn van goede kwaliteit en bestelling is snel verstuurd

Kwaliteitsproduct

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle service, de bestelling was de volgende dag in huis, goed verpakt.

De kleurrijke materialen maken het oefenen nog leuker!

snelle levering en met plezier aan de slag.

Uitstekend!

De materialen zijn van goede kwaliteit en snel geleverd.

Super blij mee met de trampoline

Mijn twee jarige springt erg graag dus deze is ideaal voor haar!

De bezorging .......

Product is prima, maar de verzending kon beter. De tapingloops werden verstuurd in een bubbeltjesenvelop die door de brievenbus past (prima) maar dat was niet duidelijk. Dus toen ik hoorde dat het pakket bezorgd zou worden terwijl ik niet thuis kon zijn, koos ik ervoor het te laten afleveren bij zo'n bezorgpunt. Mijn partner probeerde het af te halen met pakketnummer en de mail. Hij kreeg het niet mee, want geen machtiging en geen legitimatiebewijs van mij. Was mij niet duidelijk. En dit alles terwijl de envelop door de brievenbus past. Wellicht de klant hierover beter informeren?

Makkelijk

Tape is altijd op voorraad snel geleverd

Kwaliteits product

Nog maar pas gekocht, mijn ervaring zal ik delen binnen enkele maanden.

Prima service en lekker snel!

Snel het juiste product geleverd, prima kwaliteit!

Alles was goed geregeld

Ik was zeer tevreden met de afhandeling

Top! volgens afspraak geleverd.

Geliefde nieuwe bureaustoel met

Geliefde nieuwe bureaustoel met extra's. Ongemerkt corrigeer ik mijn houding en train ik mijn rug. Ik voel na een paar dagen al het verschil met het hele dagen zitten op een bureaustoel; ik wissel dat nu af met een paar uur zitten op de bal. Een sterke rug is een must bij het tillen van mijn steeds zwaarder wordende zoontje, trap op, trap . Iedereen hier in huis vindt het een mooie aankoop omdat je er ook leuke oefeningen op kunt doen. Spelenderwijs train je je spieren. Ik gebruik hem bij yoga oefeningen. Had wel kunnen kiezen voor een bal met een heel hippe hoes, maar deze hoes is prima, neutraal kleurtje, en ik kies liever voor een kwalitatief goede bal. Goede service ook.

Snelle levering, goede kwaliteit, duidelijke communicatie

Prima, zoals hierboven in de titel aangegeven.

Vlotte afhandeling bestelling, en materiaal wat geleverd is van goede kwaliteit

Super snel en netjes verzonden. Goede kwaliteit!

Goed verpakt

Prima product

Eerste ervaring en zeer positief

Duidelijke website, perfecte service en snelle levering.

Product is heel fijn, snelle levering!

Positief, snelle levering en producten voldoen aan verwachtingen

Goede kwaliteit, snelle accurate levering

Al vele bestellingen en aanbeveligen gedaan en altijd weer goede ervaringen. Het betreft plusoefenballen, kleine pilatesballen, weerstandsbanden, en ander oefenmateriaal. De plusballen gebruik ik al meer dan 10 jaar intensief in mijn lessen (dynamische stabiliteit en pilates) en ze zijn nog steeds in uitstekende staat.

Mooie producten

Ik heb kort achter elkaar 2 bestellingen met verzendkosten geplaatst, omdat ik de 1e keer de massagekruis niet kon ontdekken om enkel te bestellen. De massagekruis zat in een combinatie met producten, die ik al in bezit had. Een zeer snelle bezorging van goede producten

Ik ben tevreden en zal vaker bij jullie bestellen.

Snelle verzending. Goede klanteservice

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.