Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling en kan Aplrovi bij iedereen aanbevelen.

Prima webshop, mooie stelten , snel geleverd.

Goede lengte stokken in felle kleuren

Stokken zijn van PVC, weet nog niet of ze in praktijk goed werken, maar zien er stevig uit.

Goede service, en binnen 2 dagen geleverd!

Zeker aan te bevelen. Duidelijke omschrijving bij producten met filmpjes erbij. Echt top

Supersnelle levering, fijn materiaal!

Alles wat ik had besteld netjes ontvangen! Producten van goede kwaliteit.

Correcte afwikkeling

Snelle levering van goede materialen.

uitstekend!

Zeer gebruiksvriendelijke website, snelle levering, zeer tevreden!

Uitstekende kwaliteit en snelle bezorging.

Voor mijn voetentraining had ik verschillende materialen nodig. Die vond ik allemaal bij Alprovi. Het materiaal was zoveel steviger (teensokken en epitaph) en de pasvorm zoveel beter dan ik tot dan bij de drogist of op andere plekken op internet gekocht had. Zeer tevreden.

Prima materiaal

Ik heb deze materialen aangeschaft voor fitness met mijn honden en werkt prima.

Goed en vlot bezorgd

Goede en vlot besteld.

Betrouwbare website, duidelijk en snelle levering. Reeds diverse keren bestelling gedaan.

uitstekend!

Heb nu 3 hoepels in 3 verschillende maten.Zag gisteren pas dat de houders gevuld kunnen worden met zand of water.Dan staan ze veel steviger.Mijn hond sprong er 1 keer niet goed door en toen viel alles om.Maar nu gevuld blijven ze goed staan.Ze zien er ook fleurig uit met de verschillende kleuren.Ben er heel blij mee.

Zoals verwacht, blij mee.

prima levering

snelle bezorging en in goede staat ontvangen

mooi, kwalitatief goed, en betaalbaar produkt

ik heb de teenspreider en balletjes voor de voetentraining gekocht; snelle levering, en een mooi en een goede prijs-kwaliteitverhouding

Mooie producten en snelle levering

Bestel hier vaker voetmassageballen. Deze zijn fantastisch om de voet te masseren voor betere bloeddoorstroming en gevoel in de voeten. Fijn ook voet voet oefeningen.

Goed materiaal en mooie website

positief

Materialen zijn netjes volgens de beschrijving en werden op tijd geleverd conform Informatie.

Snel en handig brievenbus pakketje geleverd.

Goed voor mijn voet

Oefening helpt voor beter gevoel in mojn voeten

Prima kwaliteit

Service en kwaliteit zijn gewoon goed

Snel geleverd.

Goed.

Eigenlijk kan ik geen goed oordeel geven.

Ik heb o.a. teenspreiders gekocht op advies van de podoloog. Ze zijn te flexibel voor mij: Ze blijven helaas niet zitten. Zelfs de zwaardere uitvoering heeft de grootste moeite.

Fijne teenspreiders

Mijn 1 voet begint mijn grote teen wat naar binnen te staan. Daarom wil ik teenspreiders dragen. Ik had ze van een ander merk maar die waren erg dik bij mijn kleinere tenen. Deze van Mooffz van Alprovi zijn smaller bij de kleinere tenen en dragen erg prettig.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.