Alles verliep vlot

Bij Alprovi bestellen is simpel en snel. Kwaliteit van het artikel dat ik bestelde is prima in orde.

Super zoals gewoonlijk

Altijd een goede service en snelle verzending. Top!

Heel blij met de producten

Snelle levering en uitstekende producten

Prettige winkelervaring.

Op de site een goede uitleg over het product van aankoop. Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Top.

Besteld en optijd binnen en doet het goed bij de bewoners waar ik mee werk.

Gewoon goed

Alprovi doet wat ze belooft!

Bind Teen af

De taping loop kun je niet langer dan 1 uur dragen. Hij os te smal en stagneert de doorbloeding van de teen

Precies wat ik verwachtte

De teenspreiders voldoen 100% aan mijn verwachtingen. Ze geven zachte correctie aan de stand van de tenen. Ik hoop dat op langere termijn de stand van mijn tenen in enige mate blijvend verbeterd zal zijn.

Modderkussen

Ik bestel al jaren mijn modderkussens (zoals ik het noem) bij Alprovi. En ook al hebben ze ze niet alleen daar, tóch bestel ik ze altijd daar, omdat het een betrouwbaar en goed bedrijf is. Het wordt ook altijd op tijd bezorgd.

Snel en goede producten

De middelen die ik nodig heb voor de training werden snel en goed bezorgt De kwaliteit van de producten zijn erg goed

Snel verzonden, degelijke materialen

Ik had spullen nodig voor mijn voettraining. Dit was snel verzonden en het zijn materialen van goede kwaliteit.

Problemen met bestelling door verzender maar super opgelost

Hele goede partij, zoals gezegd hebben ze samen met mij een adequate oplossing gezocht toen mijn pakket was kwijt geraakt door de verzender. Zeer tevreden over de manier van communicatie.

Mijn bestelling vlot en compleet ontvangen.

Voor het eerst bij Alprovi besteld en alles is goed verlopen. Goed materiaal om mee te oefenen.

Ik ben blij met de ballen.Ik vind alleen de verzendkostten wel hoog.

Love de sokken!

Wil geen andere sokken meer, teensokken zitten zo lekker! Als ik nu een paar “gewone” sokken draag zitten die dus echt niet lekker, voor mij vanaf nu alleen maar teensokken. De teenspreiders van siliconen zijn erg comfortabel, draag ze over de teensokken, ook in mijn schoenen, heel blij mee!

Uitstekende professionele materialen, snel geleverd!

Alles naar wens

Ik heb naar bepaalde artikelen gezocht en meer gevonden dan verwacht

Oefen materiaal voor mijn voet

Ze zijn precies zoals ik verwacht had.

taping loop doet wat het moet doen

Ik heb een taping loop hallus valgus gekocht ivm een 2e teen die niet goed staat na een ongelukkige val van een trap, meer dan 40 jaar geleden. De stand van de teen lijkt een beetje op een hamerteen, maar is ook nog gedraaid krom getrokken. Kon de teen met mijn vingers altijd wel recht zetten. maar de pees, die klaarblijkelijk is ingekort, trok de teen direct daarna weer krom en gedraaid. Merkte altijd wel wat het deed qua gevoel in mijn rug als ik de teen recht hield. Vorige week heb ik de taping loop aangebracht en ik voelde direct van alles verschuiven in mijn rug. Ik draag de loop nu 5 dagen. mijn lichaam geeft zelf aan wanneer ik 'm af moet doen, dan gaat het pijn doen. De teen staat al een stuk rechter, en mijn rug voelt zoveel beter. Ben benieuwd hoe het zal zijn als de teen uit zichzelf recht blijft staan en wanneer dat is. Tot die tijd is het geen probleem om de loop te dragen. Ik kan gewoon mijn schoenen/laarzen aan, voel het nauwelijks zitten.

Correcte levering…

Ik heb uw zending in goede toestand ontvangen… De teensokken (1947) zijn echter veel te kort om nu, in de winterdag, te dragen. Koude enkels ❗️ Heeft u deze ook in normale lengte❓. Ik bedoel tot aan de kuiten, maar geen knie- of steunkousen… Graag hoor ik van u. Vriendelijke groet Leo Koot [email protected]

De website is duidelijk En een snelle levering Het materiaal voelt goed aan. De bal kan ook met een elektrische pomp opgeblazen worden.

Geen gemakkelijk bestelling

Ik heb ervaren dat de website op mijn mobiele telefoon niet goed werkte. Hij bleef elke keer hangen. Via de de laptop ging het bestelproces wel goed. Daarnaast is de levertijd niet bepaald snel. (3 dagen). De gekeverde producten (teenspreiders) zijn prima.

Netjes en snel geleverd!

Producten zijn zoals verwacht. Prima!

Ze hebben enorm hun best gedaan om snel te verzenden, zodat mijn dochtertje fijn kon zitten tijdens de Cito’s. Geweldig.

Betrouwbaar

Goede berichtgeving over voortgang van de bestelling en aankomst op afhaal adres

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.