Het spijt me maar ik kan niet veel met de spullen doen.

Toen ik het materiaal binnen kreeg heb ik meteen de rekening betaald. Toen ik enkele dagen daarna de spulletjes heb uitgepakt bleek dat ik er niet veel mee kon doen. Ten 1e: Ik koop het in Nederland dus verwacht toch minstens een korte uitleg in het Nederlands. Ten 2e: Bij sommige artikelen zat helemaal geen beschrijving bij. Ten 3e: Terwijl ik mijn schoenmaat heb opgegeven passen bijv. de teenspreiders niet terwijl die smalle elastieken bruine band voor om de grote teen ook veel te strak is en ik er niet aan durf te knippen of op een andere manier durf open te maken omdat ik niet weet of dat goed gaat en er dan helemaal niets meer mee kan. Het enige dat ik gebruiken kan is de massagebal maar als je prijs rekent van de pakket is dat wel magertjes natuurlijk. Ik weet echt niet wat ik er mee aan moet en vind het alles bij elkaar een dure miskoop. Ik hoop dat ik het op een of andere manier terug kan sturen, ik heb waarschijnlijk toch te veel op een kwalitatieve goede aankoop vertrouwd. Ik zou het op prijs stellen hier een reactie op te ontvangen. Met vriendelijke groet, W.M. van Irsel

Product geeft op seinhuisje manier de ondersteuning die ik nodig heb. Door het flexibele materiaal kon ik de maat soepel in de voor mij correcte grootte maken.

Snelle levering en goede kwaliteit

De teenspreiders bevallen goed, Fijn zacht materiaal en tot nu toe nog goede kwaliteit.

Goede kwaliteit artikelen

Artikelen van goede kwaliteit, zowel stevig leerzaam speelgoed voor kinderen als trainingshulpmiddelen voor fysio

goed product geleverd

Had al eerder ervaren dat hun producten goed zijn, en de levering snel en goed geregeld is.

Perfect verlopen

Vlotte levering op de afgesproken datum.

Ik heb teenspreiders gekocht van MOOFFZ. Deze bevallen erg goed: ze blijven goed tussen de tenen zitten. Ik kan ze de hele dag dragen zonder problemen.

Ben nog maar juist begonnen met teenspreiders maar het lijkt mij Wel een goede oplossing voor scheve teen + hamertenen Zal nog wel een tijdje moeten doorgaan nog even afwachten Voor verder resultaat

Prima levering

Misschien is het een idee om oefeningen erbij te leveren

Telefonische controle en snelle levering

Het bestellen van de maat ging wat moeilijk, maar omdat ik 2 artikelen besteld had met verschillende maten werd ik gebeld ter controle. Daar was ik heel blij mee. Echter kreeg ik wel de verkeerde maat toegezonden terwijl het op de pakbon veranderd was. Retour zenden kon met de meegeleverde enveloppe, maar dat is lastig als je eigen adres daarop staat....... Dat heb ik zelf aangepast. De goede maat had ik een dag later in huis, netjes.

Netjes afgehandeld.

Auto neergezet zonder verkeershinder te veroorzaken. Na aanbellen gewacht tot ik aan de deur verscheen en Het pakketje persoonlijk overhandigd. Maakte geen gehaaste indruk. Helemaal goed. Maar had ik al niet een review gestuurd?

Super snelle service

Makkelijk bestellen en snel op te halen , aardige medewerkers!

Goed materiaal

Het is allemaal duidelijk. Communicatie is goed op de mail over de gekochte producten. En de materialen zijn super!

Snel gekregen wat ik besteld heb

Snelle levering van de producten. Goede kwaliteit.

Snelle, goede service

De Kids uit mijn groep zijn helemaal tevreden met het materiaal.

Snelle en zeer correcte afhandeling van de bestelling!!

Zeer goede kwaliteit oefenmateriaal in duidelijk kader gebundeld!

Klein spul

Op aanraden van de voetentherapeut dit pakket gekocht Bij hem gebruik ik zijn wiggen. Deze zijn veel kleiner en ook het balletje is anders. Prul

Ik ben erg tevreden over Alprovi; zowel over de service als over de gekochte producten!

Ik had de verkeerde maat correct toes besteld en - na een prettig telefoontje- kreeg per ommegaande de juiste maat toegestuurd. Nu loop ik dagelijks met de correct toes in combinatie met de teensokken; heel fijn!

Snelle levering, top producten

Al een aantal keren bij Alprovi besteld. Heel tevreden over de snelle levering. En de producten zijn top kwaliteit.

Snelle levering, alles netjes verpakt.

Ik vond het oefenmateriaal voor de voeten er erg goedkoop uitzien

Alles netjes geleverd, maar het oefenmateriaal vond ik er povertjes uitzien voor 20 euro.

Mooi op tijd.

Alleen jammer dat ‘t brievenbus pakketje niet door de brievenbus kon. Goed dat ik thuis was.

prima (harde) bal die helpt

Materiaal gekocht voor mijn voeten die het enigszins laten afweten. Vooral de harde bal (10 cm) lijkt goed werk te doen. Stimulerend voor de spieren, zenuwen, wellicht acupunctuurpunten van de voetzool. Prijs-kwaliteitverhouding is goed. De verschillen waren nogal groot tussen de verschillende bedrijven.

Product prima verzorgd na bestelling

Maar...ik vind dat de siliconenteenspreidrrs erg snel stuk gaan...

Goede verzorging

Besteld product op tijd geleverd in goede conditie. Duidelijke communicatie!!

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.