Door de snelle levering kon ik ook snel beginnen met de oefeningen

Erg duur

Heb ze doormidden moeten knippen, anders kon ik ze niet in schoenen dragen. Alleen grote teendeel gebruik ik nu, dat werkt goed. Maar dan is de prijs wel heel hoog voor twee kleine stukjes plastic.

Snelle afhandeling en op voorraad

Snelle en goede service

Artikelen besteld.. en het was er de volgende dag al.

Betrouwbaar en snel!

Ik word goed op de hoogte gehouden in de mails. Pakket is snel geleverd op de afgesproken plek. Kwaliteit van bestelling is naar verwachting. Als ik nog iets nodig heb zou ik vaker bij Alprovi bestellen!

Alles snel en goed ontvangen

Alles ziet er goed uit. Ik ga er vandaag mee beginnen

zeer snelle levering!

Heel tevreden met de bestelling van Alprovi, alles precies zoals besteld, netjes verpakt en heel erg snel geleverd.

Helemaal mooi, keurig, geweldig

Zelf met akkefietje met verzenden met DPD kreeg ik een berichtje, goed die attentie daarvoor! Dank!

Goede service en snelle bezorging

goed gedaan

Pakketje is in goede staat ontvangen.

De perfecte ballen voor voetmassage

Goed materiaal. Ballen zijn niet te hard maar ook niet te zacht. Ik gebruik ze voor voetmassage in de yoga lessen. Cursisten geven aan dat ze ze heel fijn vinden

het was er snel

snel

MOOFFZ massagekruis,prima spierstimulans

bij diepe of krachtige massage op drukpunten neemt de pijn soms toe , maar dat is juist teken dat het aanslaat, dat het lichaam gestimuleerd word tot zelfgenezing, fraai glad afgewerkt,alleen wat typische geur maar dat went...

Mooie materialen!

De levering was snel en de producten zijn van goede kwaliteit.

Prachtige materialen

Mooi stevig materiaal het werkt allemaal goed ben er erg blij mee

Niet fijn

Het doet erg zeer. Ik heb het 2 dagen geprobeerd. Kon de pijn niet langer aan...

De fit-ball is aangenaam in gebruik en oogt ook zeer mooi.

De fit-ball is aangenaam in gebruik en oogt ook zeer mooi. Ik gebruik ze voor allerhande kine-oefeningen en ook om op te zitten. Mijn kleindochter is eveneens fan en wil graag mee oefeningen doen.

Wat een fijne bal!

Op advies van mijn bekkenfysiotherapeut kocht ik deze bal. Ik had al een goedkope bal maar besloot haar advies te volgen. Wat een verschil en veel fijner om hier mijn oefeningen mee te doen en op te zitten. Het materiaal is erg fijn en je glijdt er niet af. Een aanrader dus : )

Snelle service, goed product

Makkelijk bestellen via website, snelle levering

inmiddels alles ontvangen

inmiddels alles ontvangen + een cadeautje, dank daarvoor

Vlotte afhandeling en goed produkt

De ballen zijn uitstekend. Ik heb deze mijn zus aanbevolen. Ik heb ook teenspreiders bij jullie gekocht maar de kwaliteit ervan valt me tegen. Ze zijn nu al versleten. Ik vind dat te snel. Prijs/ kwaliteitsverhouding. Vriendelijke groeten, Lidwien. De aanbeveling geef ik voor de ballen.

Snelle en correcte levering en communicatie

Mijn bestelling moest geleverd worden in Frankrijk. Altijd een kleine zorg of dat dan wel goed komt. Met de track en trace link kon ik dat prima volgen en werd het precies zoals beloofd, afgeleverd.

Precies wat ik nodig heb!

Je krijgt wat beloofd is. Bezorging op tijd. Dat komt natuurlijk ook omdat jullie hebben gekozen voor DPD bezorging!

Tevreden

De producten werden op tijd en goed bezorgd. Alleen de maat van de wiggen is een stuk kleiner dan wat ik zie bij de oefeningen van de voetentraining. Wat vreemd om het dan aan te prijzen als dezelfde producten. Het werkt echter wel.

Correcte en snelle levering.

Deed vroeger reeds een bestelling en was heel tevreden.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.