Duidelijke website, prima levering

Duidelijke communicatie rondom de bestelling en aflevering, zeer tevreden

Snel en goed

Snelle levering. Precies wat ik besteld heb.

Goede informatie en snelle bezorging

Goed dat je via mail op de hoogte wordt gehouden waar je pakketje is.

Tevreden

Goed materiaal, snelle verzending

goede teencorrectie maar kwetsbaar

de siliconen vorm is kwetsbaar en scheurt gemakkelijk in

geweldig!!!

Na 1 week de alpro gebruikt te hebben zie ik al verandering. Ik bouw het wel op want na een paar uur gaan m'n tenen wel zeer doen. ( ik zit nu op 4 uur en ben met een half uur begonnen)De pijn wordt steeds minder. Ik sta gegrond en dat voelt zo fijn en meer in balans. Dank jullie wel!!! Esther

Goede producten en snelle levering.

Een pakket besteld om voetentraining te kunnen doen (oa een massagehoutje, egelbal, wigjes en een elastiek). De producten zijn van goede kwaliteit en de levering was zeer snel en netjes. Ik raad dit zeer zeker aan in combinatie met de oefeningen van voetentraining.nl

Goed geregeld

Snel verzonden en goed materiaal

Snelle levering en product als verwacht

De bestelde producten werden snel geleverd. De producten zijn van goede kwaliteit. Heel fijn, nu kan ik snel met oefenen beginnen.

Ideale fiches om in te zetten tijdens het bewegen

Stevige houten fiches met verschillende figuren. Ieder schijfje beeld teen andere beweging uit. Handig om buiten te gebruiken. Leuk om als memoryspel te doen maar ook om een fiche te pakken en die beweging centraal te stellen.

de bekende prima kwaliteit en zeer snelle levering.

Met enige regelmaat kocht ik de afgelopen 10 jaar attributen voor mijn fysio-pilates lessen. Alprovi levert constante kwaliteit en mededelingen over levertijd kloppen. De plus-zitballen bijvoorbeeld gebruik ik al die 10 jaar iedere les ( 6x per week) , tijdens corona ook in het park, ik hoef ze nooit bij te pompen en blijken van oersterke kwaliteit. Al vele deelnemers kochten ook zo’n bal voor thuisgebruik. Zelfs een heel kantoor is voorzien van deze ballen. Mooi toch?

Bevalt prima

Direct gebruikt.

Goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en het draagcomfort van de Moofz teenspreiders die ik samen met het startpakket voor de Hallux Valgus heb besteld. Fijn dat alle artikelen in een pakket zijn samengesteld!

In een woord/zin TOPPIE

Snelle levering, goede kwaliteit van de teenspreiders.

Bestelling prima verzorgd

Het duuet even voordat hwt product resultat geeft, maar tot nu te en ik tevreden

Ik ben goed geholpen, 1 artikel was toch niet geschikt voor mijn man en kreeg snel een retourformulier.

Degelijke oefenbal

Het was even een dingetje om de bal op de juiste spanning te krijgen, maar verder een fijn attribuut voor rugspieroefeningen.

goede verpakking

op tijd ontvangen en goed verpakt

Pakket zag er goed verzorgd uit!

Makkelijk te bestellen en netjes ingepakt, keurig pakketje

gewoon zoals het hoort: top!

Op aanraden van mijn fysio wat spullen hier besteld. Prima kwaliteit, snelle levering en werkt goed. Top dus.

Prima materiaal

Prima materiaal

snelle service

Goede producten en een prima snellle service

correct toe original, tegenvaller.

Begin juli de correct toe original gekocht, die me erg tegen gevallen is. Ik had al eerder de goedkopere teenspreiders van zacht siliconen materiaal gekocht die ik erg prettig vind behalve dat ze lopend op blote voeten vreselijk zwart worden en kwetsbaar aanvoelen als je ze dagelijks aan en uit moet doen. Ondanks dat zijn ze nog niet stuk en doen hun werk! Deze duurdere spreiders moest ik verschillende keren aanpassen omdat mijn voeten uiteraard niet standaard zijn. In het begin waren sommige plaatsen vreselijk pijnlijk omdat dit materiaal hard en best scherp is. Ik heb nog niet de juiste vorm kunnen vinden maar heb er erg moeite mee dat er van deze spreiders op deze manier niet erg veel soeps over blijft, bij mijn kleine tenen werkt het niet en die moet ik dan, zoal;s op de site geadviseerd wordt verder afknippen..Het ziet er niet uit en werkt nog niet.

Goed draagbare correctie

Na enige pogingen bleef Taping-loops goed zitten., ook in in de schoen. Heb niet hoeven te wennen omdat ik al met teenspreiders bekend was. Deze tape kanbecjter in gewone schoen prima gedragen worden, dus ga ermee door! Maat: ik heb mt 41 dus de maat 41-42 zou dus goed moeten passen, ik heb hem echter vrij snel toch iets strakker gemaakt door tape iets dubbel te vouwen en te bevestigen met duktape wat jammer. Maar ik was bang dat een maat kleiner weer te klein was.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.