Snelle levering. Goede producten.

Goede kwaliteit.

Betrouwbare en snelle bezorging.

Goede en mooie materialen om mee te werken!

Vlotte afhandeling van de bestelling

Duidelijke site, product goed te volgen tijdens verzending, top!

Snel, behulpzaam met kwaliteit.

Ik had online een bestelling geplaatst. Nabestelling telefonisch besteld. Werd tegelijk met online bestelling binnen een dag geleverd. Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Kwaliteit geleverde goederen perfect.

Goede ervaring

Snelle levering. Duidelijke website

heel fijn product, snelle levering

Het geen wat ik besteld heb, bevalt heel goed. De manier van levering, en informatievoorziening daarover, is super. Had al eerder wat besteld, toen ook goed gegaan, dus daarom nu ook weer opnieuw besteld.

Snelle en nette levering

Prima, ik heb gekregen wat ik had besteld

Goede materialen

Veel keuze, mooie materialen

Mijn ervaring met Alprovi is prima.

Producten voldoen goed..service bij bestelling en bezorging prima

Geweldige voetmassageballen

Supersnel geleverd na makkelijke bestelling. Ivm hielspoor deze massageballen gevonden. e zijn perfect.

Een verstelbare basketbal paal voor mijn dochter van 2 besteld. Top ding!

Bestelling makkelijk te plaatsen en snel bezorgd!

De website is duidelijk en hierdoor is de bestelling makkelijk te plaatsen. Ook de bezorging was vlot en de producten waren netjes verpakt in een stevige doos. De kwaliteit van de producten is tot nu toe ook prima in orde.

Houten balansbord is perfekt om enkelstabilisatie-oefeningen te doen

Alles vlot verlopen. Prima bord. Stevig genoeg. Biedt voldoende weerstand.

mwah

de teenspreiders zijn erg dun en zacht en ik moet maar geloven dat ze iets voor mijn hamertenen zullen doen

snelle en goed verpakte levering

Voor de kinderopvang heb ik een mooie en fijne 6 persoon bolderkar besteld. De bolderkar werd snel en goed verpakt geleverd. Alles was gebruiksklaar. Met de dozen hebben de kinderen op de BSO nog fijn gespeeld.

gewoon goed!

Gewoon goed

Leuk materiaal en een goede service.

Topmateriaal waarmee mijn kleinkinderen goed gaan spelen . Alles werd verzorgd en tijdig geleverd. Fijne ervaring .

Alles helemaal prima!

Vlot en duidelijk hoe alles loopt, van kopen naar bezorgen.

Producten zijn zoals afgebeeld en snel verzonden.

Prima hulpmiddelen

Heb alleen nog balletje en teenspreiders gebruikt. Balletje werkt goed, veel beter dan een tennisbal. De tenenspreiders is even wennen, maar met goede opbouw lukt dat wel.

Duidelijke site, goede uitleg over de producten, snelle en correcte levering.

Heel tevreden en hele goede service.

De spullen zijn goed en snelle bezorging ondanks de vakantie periode. Bijzonder goede en persoonlijke service.

Prima product

Prima product en snel geleverd .

Goede service, snelle bezorging

Goed, ook het advies via de app.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.