positief

De service was heel goed, snelle levering. En het belangrijkste, het product is perfect, en voldoet helemaal aan mijn wensen. Ik loop er nu al de 4-daagse mee.

Super vriendelijk geholpen

Nadat ik een klein foutje ontdekte op de site werd er meteen actie ondernomen en werd ik super vriendelijk te woord gestaan en werd er alles gedaan om mij te helpen om het goede product te bezorgen. Super!!

Goede producten en service

Goede producten en keuringen levering. Ik adviseer mijn klanten ook om zelf bij Alprovi te bestellen!

Altijd rechts én links?

Ik heb alleen teenspreiders nodig voor mijn linkervoet. Toch kanik bij een bestelling alleen maar kiezen voor rechts en linkse spreiders samen. Die rechter teenspreiders kan ik dan weggooien. Waarom kan ik niet niet alleen rechter of linker bestellen?

Snel mijn pakje kunnen ophalen bij een DPD winkel op loop afstand

Hier kan ik zorgeloos meer pakjes gaan bestellen in nabije toekomst, Nooit eerder gebruik gemaakt van deze fijne service. Hartelijk dank.

Goede levering, blij met de teenloops

De levering liep goed De teenloops bevallen ook goed.

Top oefen materiaal.

Snelle vlotte levering

Kwaliteit product zoals afgebeeld

Attent en professioneel!

Snelle levering en netjes verpakt!

Tevreden over bestelling en levering!

Alleen is de maat te klein lukt mij niet Maat 39/40 om mijn voet te krijgen.

Twijfel geval

Afgegaan op de omschrijving vooral de maat, blijkt dat het echt een maat te klein is. Mijn grote teen kleurt al gauw blauw. Het materiaal van de tape zit niet lekker en schuurt. Het advies van 1 uur per dag en opvoeren gaat echt niet lukken. qua levertijd mag het best sneller aangezien artikel en leveradres in NL zijn. 39/40 voor iemand met maat 39 is te klein, 41/42 lijkt dan qua maat beter. ruilen kan niet want ik heb het al gedragen. Jammer.

Ik ben heel tevreden

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Fijn materiaal , makkelijk in gebruik

Materiaal is licht en fijn waardoor je het bijna niet merkt dat je het draagt. Gelijk na 1e gebruik al merkbaar resultaat!

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

Ik ben tevreden, maar ik vraag me af waarom mijn bestelling door een pakketdienst werd afgeleverd, terwijl het gewoon met de brievenpost had gekund en dat was ook nog eens goedkoper geweest.

Snelle no nonsense service

Fijn en duidelijk allemaal. Was ook blij met de producten die ik besteld had.

Snelle levering!

Na 17.00 uur besteld en toch de volgende dag in huis, professionele uitstraling van het product.

Heel tevreden

Vlotte levering

Duidelijke website, snelle bezorging

Ik zocht een massageballwtje voor onder mijn voeten. Dit balletje heeft precies de goede maat. Ik kon op de website ook duidelijk de grootte van het balletje vinden.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering & duidelijkheid. Ik heb 2 bestellingen achter elkaar geplaatst, waardoor ik dubbele verzendkosten heb betaald. Dit werd (zonder mijn vragen) binnen dag gecrediteerd

overzichtelijke site, makkelijk bestellen, snel en goed bezorgd

heel prettig

Top producten en snelle levering

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst was ik toch nog iets vergeten. Na een telefoontje met een zeer aardige medewerkers was het snel opgelost. Ze kon de door mijn vergeten artikel er nog bij opsturen zonder extra kosten. Ik ben heel erg blij met mijn bestelling:-))

snelle bezorging, duidelijke site

snelle bezorging, duidelijke site

Duidelijke site en daardoor goede levering artikelen

Ik krijg wat ik vraag en geen gedoe over de levering

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.