Stevig en degelijke stelten

Goede keuze voor mijn dochter van 12! De stelten zijn stevig en lang genoeg :-)

Nvt.

Ik gebruik de tenenspreider en hallux valgus orthese nog te kort om nu al resultaat te verwachten. Het materiaal van de tenenspreider is zo soepel dat ik het in mijn schoenen kan dragen.

Fijne webshop

Duidelijke foto’s en informatie, snelle levering.

materiaal zoals voorgesteld

perfecte levering perfecte communicatie vriendelijk en toegankelijk

ruim assortiment

ontzettend interessante materialen, ik ben voetentrainer en bestel vaak voetentrainingsmateriaal. Altijd snel geleverd!

Duidelijke site, snelle levering, erg tevreden met product.

De Hallux valgus brace geeft me, in combinatie met de oefeningen, duidelijk minder pijnklachten.

Voldoet aan mijn verwachting. Prijs/kwaliteitsverhouding in orde

x

Ik heb de rivierstenen van gonge en de handjes en voetjes besteld. De producten werden snel geleverd en waren netjes verpakt.

Uitmuntend

Door duidelijke omschrijvingen is miskoop uitgesloten

Vlotte levering, artikel 100% naar verwachting

Ik heb de massageballetjes gekocht om doorgezakte voorvoeten te trainen en soepel te maken. Dat lukt heel goed. Ik heb het idee dat gezwollen rechter voorvoet langzaam aan begint te slinken en soepeler wordt. Helemaal blij mee.

Snelle levering, goede kwaliteit en meteen inzetbaar

De bestelling is snel geleverd. Het materiaal dat ik had besteld was meteen klaar om in te zetten. Er wordt gebruik gemaakt van kleurrijke materialen van goede kwaliteit.

Fijne oefen materialen en snel geleverd

Fijne oefenmaterialen van goede kwaliteit. Prima prijs en snel geleverd!

Goede materialen, waarmee het leuk is om te oefenen!

Prima materialen en snel verzonden.

Hoopvol

Ik ben nog niet geheel overtuigd. De materialen doen erg pijn. Ik voer per dag op. Dus hoop dat het goedkomt

Top kwaliteit

Ik heb band voor halux vagus besteld en die zit echt wel goed op je grote teen. En de band voor mijn knie te ondersteunen, werkt goed

Goede webpagina

Snelle en goed verpakte zending Blij mee

Vlotte afhandeling van de bestelling

Vlotte afhandeling van de bestelling

Keurig geleverd!

N v t

Goed reflex bal!

Erg tevreden!

Fijne artikelen, snel geleverd.

Precies zoals ik het had besteld.

Handige hulpmiddelen

Ik heb het basispakket oefenmaterialen voor hallux valgus besteld. Zijn prima produkten en erg handig voor bij de voetentraining. Ik raad aan om ook het Mooffz massagekruis te bestellen voor bij de voetentraining.

Prima materialen en snelle levering.

Het oefenmateriaal (egelbal) is van goede kwaliteit en werd samen met de teenspreiders en teensokken snel geleverd.

Mijn bestelling was heel.snell bezorgd. Info op de website is ook duidelijk.

vrij tevreden

Bezorging en materiaal is ok. Nogal duur voor wat het is, maar alla. De elastiek valt tegen, ik verwachtte een elastiek waar ik gewoon kon instappen, geen band waar ik zelf een knoop moet inleggen. De teensokken zijn prima. Bij de voorgaande bestelling had ik gekozen voor het basispakket voetentraining en dan bleek daar maar één taping loop bij te zijn. De Moofsz teenspreiders zijn vrij comfortabel.

Een hele fijne oefenbal.

Ik zit er fijn op, ook aan tafel.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.