Top producten en super snel geleverd.

Degelijke producten. Prettig contact en de volgende dag geleverd.

Is zeer goed

Is duidelijk waar de materialen voor dienen.

Mijn eerste bestelling bij Alprovi was prima. Makkelijk kunnen vinden wat ik zocht en super snelle levering ook. Ga zo door.

Prima service en goede prijs/kwaliteitverhouding

Vanwege een hallux valgus bij Alprovi terecht gekomen. De uitleg op de site is duidelijk. Ik heb vergelijking gedaan met andere sites waarbij zij qua prijs en kwaliteit goed zitten. Snelle levering van mijn bestelling.

Super extra revalidatietool

Via mijn kinesiste leren kennen, waar ik het gebruik(te) tijdens mijn revalidatie na een heupoperatie. Zorgt er 'spelenderwijs' voor dat de spieren van de lage onderrug, het bekken en de bovenbenen (terug) leren samenwerken (versterken en evenwicht)

Snelle service, goed materiaal

Prettig model en grote van deze massage/oefenballen. Ook de elastische band voor teen oefeningen precies goed. Oefeningen met deze attributen maakt het een stuk comfortabeler. Resultaat is pas over een paar maanden zichtbaar

Heb me vergist. Et is een opstrijk dun exemplaar. Dacht aan een dikkere applicatie

Zie boven

Eindelijk een oplossing voor mijn hallux valgus en hamerteen!

Ik moest even over een drempel stappen, maar ben nu actief begonnen met oefeningen met hulpmiddelen van Alprovi voor mijn hallux valgus en als gevolg daarvan een hamerteen.

Keurig en snel afgeleverd

Nadat ik winkel naar winkel had bezocht en niet geslaagd was naar deze site....in 1x geslaagd en snel geleverd en zeer blij mee.

Snel en zorgvuldig geleverd

Geen klachten wat levering en afhandeling

De materialen doen datgene waarvoor ze gemaakt zijn.

Vlotte levering, materialen zijn allemaal en in een goede staat aangekomen. De materialen doen datgene waarvoor ze gemaakt zijn.

Ik heb de spikebal na levering iedere dag gebruikt en mijn voet klachten zijn minder geworden

Prima verzorgd.

Voldoet aan verwachtingen.

Mooi product en zeer snel geleverd!!

Nadat ik het product besteld had werd ik goed op de hoogte gehouden. Dat heb ik als prettig ervaren. De levering was ook snel. Al met al tevreden! Kleinzoon is ook heel blij met z'n cadeau.

Ze doen wat ze beloven en houden je goed op de hoogte

De firma laat steeds keurig weten wat ze aan her doen zijn met jouw bestelling! Orima

Allles prima! Zo ook product!

Nette behandeling

Alles ging heel gemakkelijk. Het product opzoeken, de bestelling doen en betalen. Ik kreeg een email met de bevestiging en al snel ook een email dat mijn bestelling geleverd ging worden. Het pakje was er binnen 2 dagen en zag er verzorgd uit. De maat van de sokken is een normale maat.

Goede producten

Ik heb de teenspreiders gekocht. Zien er goed uit, voelt zacht aan en toch stevig. Snelle levering.

Prima ervaring, wijziging van verkeerd besteld item zonder probleem aangepast.

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, wilde ik een verkeerd besteld item wijzigen, getelefoneerd zonder succes, zaterdag en zondag gesloten, bericht achtergelaten. Maandag werd ik gebeld en bestelling aangepast en rekening ontvangen voor het nog te betalen bedrag. Zeer tevreden klant.

gewoon goed

Gewoon goed

Alles ging goed

Het bestellen ging makkelijk De spullen waren snel bij mij thuis Alleen vindt ik het jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij is En er staat niet bij na hoeveel tijd je resultaat kunt verwachten

leuk spel mee gedaan

Voor een vriendenuitje de ring met houder aangeschaft. Was top en scheelde heel veel werk om zelf iets in elkaar te knutselen.

Zeer fijne producten

Verschillende artikelen besteld. Ben bij Alprovi terecht gekomen door advies van voetentraining. Ben helemaal superblij met dat oranje massageballetje. Geweldig materiaal, licht in te drukken. Ook heel handig dat je een pakket met verschillende artikelen, die je nodig hebt tijdens voetentraining, kunt bestellen zodat je die artikelen dan allemaal hebt. En iets voordeliger als pakket dan wanneer je al die artikelen los koopt.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.