Nette snelle levering

Mooi product helaas niet het goede formaat voor ons. Geretourneerd en goed geholpen.

Geweldig!

Na ruim 2 weken voetentraining volgens de module 1 van voetentraining met de bij jullie aangeschafte hulpmiddelen zie ik nu al bovenverwachting bij mijn hallux valgus resultaat. Dit had ik niet durven dromen.

Snelle afhandeling

Fijne materialen voor oefeningen hallux valgus

Besteld en 2 dagen later geleverd

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Jammer dat enkel levering in NL mogelijk is.

Goed product

Spikeballetjes met een prettige hardheid en grootte.

Prima artikelen, die ik al dagelijks aan het gebruiken ben. En van goede kwaliteit. Blij mee!

Goede kwaliteit en snelle levering

Duidelijke website en goede omschrijving van artikelen.

Goede communicatie

Dpd, transporteur, had het de geadresseerde van het pakje veranderd, waardoor het pakje 10 km verderop op een ophaalpunt was gedeponeerd. Het team van Alprovi heeft geprobeerd deze fout te herstellen, zonder resultaat weliswaar. Maar goed gecommuniceerd met mij. Waarvoor dank.

Snelle levering, goede kwaliteit

Besteld en de volgende dag al bezorgd. Heldere communicatie. Goede kwaliteit voor weinig geld.

Netjes op tijd reageren op mijn berichten !

Prima levering en goed produkt

Prima produkt, snelle levering

Fijne website. Oefenmaterialen die ik heb besteld voldoen helemaal aan de omschrijving van het product. Aandachtspuntje De taping loops werden in een erg grote doos geleverd met de pakketdienst. Dit had brievenbus post mogen zijn..

Super snelle verzending, producten in orde volgens beschrijving.

Makkelijk functionerende webshop, goede omschrijving van de producten en snelle levering. Al met al heel erg tevreden met de bestelling bij Alprovi.

Goed product

Sterk en duurzaam product

Prima product, prima verpakt en prima op tijd!

Goed oefenmateriaal. Volgende x bestel ik weer bij Alprovi.

Goede service en kwaliteit

De materialen die ik besteld heb (oefenpakket voor mijn voet) zijn snel geleverd, de mailings zijn helder en de spullen zijn van goede kwaliteit

duidelijke website,bestelling snel geplaatst. Informatie over levering is correct,product zoals omschreven

Alles in orde

Mooie stevige producten. Goede voorraad.

Redelijk

Ik had het handig gevonden als er bij de beschrijving had gestaan dat de ballen nog opgepompt moesten worden en waar ik dan zo'n pomp vandaan haal

Zeer netjes geregeld

Het doosjes waar het in was verpakt kon ook in een envelop het was twee teen brass zonde van het doosje

mooi speelgoed

goede kwaliteit en goed idee om met dit speelgoed de kinderen ook binnen te laten bewegen. De kinderen zelf pakken het helaas niet automatisch zelf om mee te spelen.

Weer een prima zitbal

Goed !

Fijne telefonische hulp bij vastlopen

Bij de bestelling ontstond er een onduidelijkheid over de betaling. Het telefonisch contact liep heel soepel en ik werd teruggebeld met de juiste informatie. Een verbeterpunt echter is het versturen: voor een zeer klein artikel dat makkelijk in een kleine enveloppe had gepast kwam een karton van 20x30 cm of zo.

Gonge rivierstenen voldoen uitstekend aan verwachting

De Gonge rivierstenen voldoen uitstekend aan onze verwachting en worden volop en vol enthousiasme gebruikt door onze zoon. Verder zit er een mooi boekje bij met diverse voorbeelden hoe de rivierstenen te gebruiken in spelvorm o.i.d. Ze zijn eenvoudig te bestellen en worden snel en netjes op de vooraf gecommuniceerde dag geleverd.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.