Het product is prima, maar

Mijn bestelling had makkelijk in een enveloppe gepast en met de post verstuurd, maar het kwam met een bezorgdienst in een veel te groot doosje. Dat is zonde van verpakkingsmateriaal en niet duurzaam. Het product zelf is prima.

Als je hielspoor hebt is dit een aanrader

Ben het nog maar net aan het uitproberen maar heb er vertrouwen in dat het goed komt

Goed en snel

Prima trainingsspullen, ze doen wat ze beloven. Nou ja, je moet het er wel zelf mee doen natuurlijk. En de levering was heel snel. Alleen maar pluspunten.

Kan nu beter lopen meer ruimte tussen tenen.

Snelle levering, goede materialen.

Ik bestelde activity rings in stevig materiaal om te gebruiken in de kleuterklas. De levering was snel ( 3 dagen na bestelling). Enkel de leveringkosten waren aan de hogere kant, in verhouding tot de prijs van de materialen.

De levering van de bestelling verliep geheel naar wens.

De maat van het artikel is een moeilijk gegeven, was namelijk aanvankelijk te krap, maar kon worden opgelost.

Nog niets ontvangen

Gosteren telefonisch contact gehad omdat mijn bestelling, ondanks de bevestiging per mail van DPD dat het pakket bezorgd zou zijn, nog niet bezorgd is.

Promte bezorging van kwaliteitsproducten!

Alles snel ontvangen, ik kon meteen aan de slag.

Promte bezorging van kwaliteitsproducten!

Alles snel ontvangen, ik kon meteen aan de slag.

Werkt perfect, zacht en soepel

Heb al eerder Mooffz teenspreiders gehad. Ze dragen prettig, passen goed in mijn schoenen en helpen bij voorvoet pijn heel goed! Verkleuren op den duur wel maar er zitten toch sokken overheen. Heb ze na 3 jaar net vervangen.

Prima materialen, snel verzonden

Veel keuze op de website. Net binnen, dus kan niet zeel zeggen over de duurzaamheid.

Prima materialen, snel verzonden

Snel, ik kan aan de slag met het trainen van mijn voeten!

Artikelen snel geleverd. Makkelijk te bestellen.

Snel, ik kan aan de slag met het trainen van mijn voeten!

Artikelen snel geleverd. Makkelijk te bestellen.

Mooie spullen en snelle levering

Voor de eerste keer voor onze school wat besteld. Mooi aanbod, en een fijne levering. We gaan zeker nog terugkomen op de site voor een volgende bestelling.

Bespaar op verpakking

Ik had twee “tapping loops” besteld, deze hadden makkelijk in een enveloppe gepast, maar kwamen in een doosje. Dat is onnodige verspilling van verpakkingsmateriaal en dus milieuvervuilend.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.