Super service

Goede ervaring, bestelling was er snel. Per ongeluk was de factuur dubbel gestuurd er werd gelijk gebeld om excuus te maken, terwijl ik het nog niet eens had gezien. Vond ik er netjes!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Bedankt voor de tips en adviezen. Ik hoop dat ik hiermee zelf veel kan bereiken om mijn klachten te verminderen.

Super product

Wat een gave klimblokken. Ik merk meteen dat het een prikkeling is voor de grove motoriek van mijn zoontje, erg fijn! Het is stevig en goed materiaal.

Overzichtelijk en goede service

precies zo als ik verwachte

Snelle en fijne service

Erg leuk dat er een spellenboek bij de rivierstenen zat. Goede prijzen en snel geleverd!

De bestelling werd nog steeds niet ontvangen

Afgelopen maandag tm woensdag heb ik elke dag berichten van de postbestelling ontvangen dat mijn pakje s avonds geleverd zou worden. Het adres staat fout vermeld nl nr 1-14 ipv 115. Het is niet mogelijk dit aan te passen op de mail. De postbesteller blijft aangeven de vlg dag te zullen komen hetgeen vervolgens niet plaatsvindt.

Snelle levering en kwaliteit materiaal

Na mijn bestelling, wat heel gemakkelijk ging, had ik de bestelling snel binnen! Het was goed ingepakt. Het materiaal is van grote kwaliteit.

Superfantafotmiweldig!

Product omschrijving duidelijk. Vlotte, snelle en correcte levering. Voldeed bij het nakijken van de gekochte spelletjes en materialen aan mijn verwachtingen.

Product was verre van perfect

Voor mijn groep voor Sinterklaas een beweegpot met energizers besteld. Het product zat in een beschadigde verpakking: het leek mijn inziens wel tweedehands. Ook de beweegpot zelf was beschadigd: er zat een deuk in het deksel. Hierover contact opgenomen met Alprovi, omdat zij pretenderen dat zij er alles aan doen om perfecte producten te leveren. Echter kreeg ik een teleurstellende reactie terug. Ik zou niet nog eens bij dit bedrijf bestellen.

Bestelling goed gearriveerd. Blaas Spel moeten we nog ervaren of het aan het doel zal beantwoorden.

Van mijn pijn af

Snelle levering en fijn in gebruik. Hoewel de tape soms m'n teen afknelt, dus ik moet nog even kijken hoe ik dat kan voorkomen. Belangrijkste is dat ik na 3 dagen geen pijn meer had. Zo fijn!

Prima producten en snelle levering

Prima gegaan,

Helemaal goed

Prima materiaal. Werkt perfect.

Goeie service, bezorging liep goed

Goede service en producten

Goede service en producten

Donderdagmiddag besteld en de volgende dag al in huis.

Heel blij mee!

Speelblokken besteld, mooie kwaliteit en prachtige kleuren (pastel). Snel geleverd ook!

Matig tot onvoldoende

Ik vind de bestelde tapingloops erg onprettig zitten, terwijl ik ze toch goed draag. Zelfs met wandelwol blijven ze onaangenaam zitten. De teensokken zouden moeten passen maar voor iemand met maat 37 zijn ze aan de ruime kant. Kortom, erg tevreden ben ik niet.

Zeer klantvriendelijk

Ik bestelde via de website per ongeluk 1 ipv 2 tapingloops. Alprovi was zo vriendelijk om nummer 2 alsnog via de brievenpost ipv de pakketpost naar me toe te sturen, waardoor de verzendkosten lager waren.

Goed product

Draag sinds een week dit product en ben nog aan het opbouwen.

na 3 keer niuwe afspraak over levering heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

nu blijkt dat mijn bestelling niet via Bringme systeem (kluisjesautomaat op de opgegegven adres) niet geleverd kan worden. Inmiddels meerdere keren nieuwe levering op huisadres geprobeerd te regelen, maar het pakket is nog steeds niet geleverd.

Altijd zeer correct

Altijd zeer correct, ik ben zeer tevreden

Goede service en snelle levering

Werd teruggebeld omdat ik een erg kleine maat(kindermaat) van de tapingloop had besteld. Bleek dat ik het verkeerd had aangevinkt. Vond het attent dat hier naar geïnformeerd werd.

Prima zitbal

Eindelijk een bal die echt de juiste maat heeft en stevig is. Na 4 andere ballen van andere merken nu eindelijk de juiste bal! Blij mee

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.