Duidelijke side eenvoudig te bestellen

Makkelijk en snelle levering

Bijt ketting

Prima producten en prima qua verzending

medewerker denkt mee, helaas voldoet de epitact niet

Pluspunten: - Heel fijn dat een medewerker mij na belde bij het bestellen van het basispakket voor de voetentraining om de schoenmaat te checken. Ik had niet gezien dat ik die voor de tapingloop moest invullen/aanpassen. - Levering was snel. Minpunt; - De epitact voldoet voor mij niet en is toch best prijzig. Ik heb hem gepast en hij zit vrij los om mijn voorvoet. De silicone zit meer ter hoogte van de bal van mijn voet ipv net achter de bunion. Als ik de epitact voorzichtig wat aantrek door hem te draaien, dan trekt hij mijn grote teen alleen maar krom ipv hem naar buiten te trekken. Ik ga hem dus niet gebruiken. Heel jammer.

Netjes en snel

Levering was snel en artikelen netjes verpakt.

Helaas nog steeds niets ontvangen

Ik ga vandaag voor de derde!! keer kijken of t al geleverd is... DPD blijkt n verschrikkelijk koeriersbedrijf te zijn, heel veel klachten. Pakket zou eerst thuis afgeleverd worden, maar kwam gewoon niet, daarna winkel in omgeving opgegeven, maar ook daar nog steeds niets, terwijl ik wel bericht krijg dat t daar ligt. Die winkel is er ook helemaal klaar mee! Dus hopelijk lukt t vandaag...

Goed maar ik heb nog steeds geen factuur ontvangen: Gegevens: Vof kinesitherapeuten De Roeck- De Vos Heuvelgem 50 9630 Zwalm Geen btwnr

snelle levering, goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering. Producten zijn van goede kwaliteit.

Vlotte levering, goed product.

Producten snel geleverd, voldoen kwalitatief aan verwachting. Wel een opmerking over de verpakking, de bestelde taping loop had gemakkelijk in een envelop gepast en zo verstuurd kunnen worden, maar werd geleverd in een doos. Loze ruimte en dure verzendkosten.

Fijn in product

Het is prettig om mee te oefenen en je merkt de ontspanning in je voeten.

Snel en goef

Zit geweldig

De bal zit top en je gaat er heel rechtop van zitten, anders rol je er zo vanaf. Goed voor je houding dus :). Aangeschaft voor een medewerker en dit was haar feedback aan mij.

Snelle levering, goed materiaal.

Voor het eerst besteld bij Alprovi en alles in één zending mooi op tijd geleverd.

Geweldig!

Ik zocht een hoepel om een lamp van te maken! De hoepels hebben een leuk prijsje en de verzending is ook top! Lekker snel! Super blij met mijn hoepel (lamp)! Hangt prachtig met een led strip erachter aan mijn muur! Kan helaas geen foto erbij plaatsen!

Prima wat de 2 items betreft, waarmee ik al geoefend heb

Ik heb 5 oefenitems gekocht, waarvan ik er 2 heb uitgeprobeerd. Maar ik heb nog geen ervaring met de andere 3 items.

Goede service!

Goede uitleg op de site met foto's en snelle levering!

Fijne ballen

Kinderen juichen als de ballen er bij worden gepakt tijdens de les!

Beide banden werken heel goed. Ik kan daar hele fijne oefeningen mee doen!

Snelle levering en top kwaliteit materiaal!

Allerlei materiaal besteld om agility met mijn hond te oefenen. Prima materiaal, goed verpakt en snel geleverd.

Zeer kwaliteitsvolle producten, snel geleverd!

Snelle service, goede kwaliteit

Ik gebruik de producten van Alprovi bij mijn voetentraining bij Hallux valgus. Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Producten gaan lang mee. Daarnaast wordt het snel geleverd.

Prima materialen en kwaliteit

Zie boven

Bevalt goed en heeft heel veel mogelijkheden.

heel nuttig, blij dat ik deze bal heb gekocht.

snelle levering van bestelling

goed, snelle levering , goed materiaal.

Ik had wat klachten over tapingloops. Ik kreeg daarvoor een nieuwe toegestuurd.

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.