Ik had wat klachten over tapingloops. Ik kreeg daarvoor een nieuwe toegestuurd.

Het juiste materiaal voor het beste resultaat.

Had eerst een egelbal van dierenzaak. Dit verschoof constant waardoor de oefening vervelend werd. Nu gaat het prima.

Perfecte kwaliteit en snelle levering!

Wij waren op zoek naar echt goed speelgoed voor de motorische ontwikkeling van onze bewegelijke dreumes. Het aanbod van Alprovi is breed en kwalitatief goed. Met de rivierstenen kunnen wij onze kleine meid weer met plezier uitdagen om te klimmen en springen!

prima ervaring met zowel bestellen als bezorgen!

Ik verheug me op volgende oefeningen met een volgende bestelling bij Alprovi.

Heerlijke materialen om te klimmen en te klauteren.

Aantrekkelijke kleuren, stevige materialen en makkelijk in onderhoud! Om prachtige parcours mee te maken!

Fijn product, redelijk snelle levering

Prima te gebruiken voor de spelletjes met de schoolhond

Ik gebruik het voor de activiteiten die kinderen doen met de schoolhond

Geeft direct verlichting

De teenspreider is makkelijk aan te brengen, voelt zacht aan en geeft direct ruimte en verlichting aan mijn hamerteen. Ik draag hem dagelijks in huis in mijn sloffen, en in combinatie met dagelijkse voettraining merk ik na een week al verschil in stand en beweeglijkheid van mijn hamerteen.

Great service

Great service, fast delivery

Voldoet helemaal aan alle verwachtingen en snel geleverd.

vlotte verzending, leuke hoepel

Leuke houten hoepel. Snelle verzending.

Heel fijn, snelle verzending en kwalitatief goed product.

supersnel besteld en supersnel geleverd

Het is altijd prettig als een bestelling snel geleverd wordt . De producten waren goed verpakt en meteen te gebruiken.

Oefenset voeten: fijn materiaal en snelle levering

Basispakket oefenmaterialen voetentraining besteld en snel ontvangen. Praktisch in gebruik. Helpen mijn voeten goed om sterker te worden. Binnenkort geen pijn meer bij wandeltochten en in dagelijks leven. Voelt al goed ermee bezig te zijn.

Klimmen en klauwteren

Wij gaven dit ons zoontje cadeau voor zijn 1ste verjaardag. Hij vindt het super, het klimmen en klauwteren op die blokken is voor hem het leuktste. Een zeer leuke set. Enkel wat moeilijk om zan elkaar te monteren, er zit wel vilcro bij. Maar we weten niet hoe we het moeten vastplakken aan de blokken zelf.

Snelle afhandeling, goede producten.

Het is prettig om iets bij jullie te bestellen: duidelijke website, snelle afhandeling van de bestelling, tot nu toe tevreden met de gekochte producten.

Slecht

Zeer matige kwaliteit afdruk, vervolgens melding hiervan gemaakt waarna albelli geen reactie geeft.

De taping loop corrigeert de stand van de hallux valgus heel goed.

Heel tevreden met de taping loop voor de hallux valgus. De teen staat veel rechter met het gebruik van de taping loop.

Voldoen wederom aan mijn hoge verwachtingen!

Overzichtelijk website, waardoor bestelproces zeer snel verloopt. En vooral snelle levering is prettig!

Prima producten tegen een prima prijs

Snel geleverd - prima prijs en prima product

Goede kwaliteit!

Blij met de Yoga/Pilates materialen. Goede kwaliteit voor veelvuldig gebruik.

Gemakkelijke site om producten op te zoeken en bestellen. Vlotte levering.

Ik had een klacht over een product en er werd binnen een paar dagen een nieuwe product toegestuurd.

Oefen iedere dag met spike bal

Snelle levering en fijne producten

Ik bestelde het yoga dobbelspel en het stippenspel. Leuke toevoeging aan mijn klas activiteiten . Snel geleverd !!

Munnikenweg 62 A

3905MJ Veenendaal

(0) 318-513142

Over Alprovi

Klimmen, klauteren, puzzelen, springen, balanceren, samenwerken… Bewegen is leuk! Laten we samen gaan oefenen. Het is goed voor de gezondheid en ontwikkeling en bij ons kun je terecht voor leuke, kwalitatieve en kleurrijke oefenmaterialen, die daarbij helpen. Spelenderwijs nieuwe vaardigheden aanleren, grenzen verleggen, leren omgaan met winnen en verliezen. Door te sporten en spelen met oefenmaterialen stimuleer je weerbaarheid en werk je aan het vergroten van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Samen oefenen draagt bij aan de motorische, cognitieve en psychosociale ontwikkeling. De juiste oefenmaterialen hiervoor hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een breed aanbod: zit- en oefenballen, wiebelkussens, schommels, hoepels, speelblokken, sensorische blokken, balanstrainers, speeltollen, pionnen, stappensets… Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden, werken we alleen samen met topmerken. Verschillende voorbeelden hiervan zijn: Gymnic®, Spordas®, Gonge®, Winter®, Stadtholder®, Airex®, Pedalo®, Trimilin® en ons eigen merk MOOFFZ. Ga je mee oefenen? Neem snel een kijkje in onze webshop en vergeet ons niet te volgen via social media.